הצעה למפגש- 26/01/07- יום שישי

יחיאלוש

New member
הצעה למפגש- 26/01/07- יום שישי

לאחר כמה התלבטויות נראה לנו להציע להפגש ביום שישי בבוקר 26/01/07 : א. רוב האנשים לא עובדים ב. ניתן להנות מהנוף באור יום ג. יש פתרון לילדי בית הספר והגן (למרות שבהחלט ניתן לצרף גם אותם בשמחה) נפגש בשעה 09:30 במחלף קסם הגעה לפדואל בשעה 10:00 ארוחת בוקר כיפית ביחד משחקי חצר לילדים סיור למעונינים נשמח לראות את כולם- משפחת פיש. נ.ב: נא לאשר הגעה במסר

פרלמנים

New member
../images/Emo13.gifאנחנו שם!

פדואל ביום שישי בבוקר... איזה כיף! רק לוודא שכולם יכולים כי זה יום קצת עמוס, .(אורית כתבת פעם שאת עובדת בימי שישי למיטב זכרוני?!) ובטח יש עוד אילוצים למיניהם. שימו לב שיש למטה שרשור לגבי 23.1.07, אבל כרגע חיה מציעה 26.1.07, שישי בוקר והטיעונים שלה אכן מנצחים! אשלח מסרים לכולם. חשוב ביותר- מישהו שמגיע מאזור המרכז ויכול לעזור עם הגעה לאורית ותמיר? חיה, אני אפגוש את כולם במחלף, אין צורך שתגיעי מפדואל להדריך את הדרך. לילה טוב, ג'סיקה

כרגיל..... שוב, אני ...

ודווקא אני: לא יכולה ביום שישי... תודה על ניסיון סידור הטרמפ אבל לצערי, אני עובדת בימי שישי.... סליחה שתמיד אני היא זאת שהורסת לילה טוב אורית

ליבי א

New member
אני לא אוכל בימי שישי

א. נוגה בגן ב. זה היום היחידי שאני יכולה לעשות את כל הסידורים שאני לא יכולה לעשות באמצע השבוע. תודה רבה על ההזמנה אבל זה לא יסתדר באותו יום. סליחה שאני הורסת

אבל שוב.....

האוטו לא מגיע,אוף איזה מעצבן זה, ודוווקא אני , שצריכה לרוץ על האופציה הזאת אחרי כל הפאדיחות שהיו בזמן האחרון עם המפגשים..... שבת שלום בינתיים אורית

פרלמנים

New member
אורית, רעיון...

אהלן, מה שלומך? 1. אולי מישהו מגיע מהאזור שלכם? 2. אולי נפגש ואאסוף אותך מאיפשהו? 3. לא מוותרת עלייך! נהיה בקשר, קודם שיהיה תאריך... שבת שלום, ד"ש לתמיר ג'סיקה

יחיאלוש

New member
אנחנו בקונצרט עם הילדים

בתאריך הזה. מוזמנים לבוא, אך לא נהיה. בעסה, צריך לחפש תאריך אחר. שבת שלום, חיה.

פרלמנים

New member
../images/Emo168.gif קונצרט... תהנו!

מה דעתכם על שני 22.1.07 ? או רביעי 24.1.07 ? שבת שלום, ג'סיקה

יחיאלוש

New member
בשמחה

כרגע לא ידוע לי על ארועים מיוחדים בימים האלה. מחכים מאד לפגוש כמה שיותר... משפחת פיש.

ליבי א

New member
מצטערת..אבל

זה בעיה בשבילי להגיע עד לאזור הזה באמצע השבוע אני לא יכולה לצאת מהבית לפני השעה 17:00 ועד שנגיע נצטרך לחזור. ואורית, את מוזמנת לסוע איתי באוטו זו לא תיהיה בעיה השאלה היא מתי נפגשים ואיפה. אבל אם הרבה בנות יוכלו לבוא אני אעשה מאמצים לבוא. שבוע טוב לכולם

תודה רבה.

הסיבה היחידה שעוד לא עניתי היא שצריכה להיות אסיפת הורים בבית הספר, ועדיין לא ברור מתי ... ליבי, תודה שוב אורית

פרלמנים

New member
לקרוא ולהתחיל לסגור תאריך..יאללה

ליבי הי, מה שלום נוגה? בד"כ המפגשים מתוכננים באמצע השבוע. גם בפעם שעברה, בכל מקרה הפישים שומרי שבת, ויש הרבה שלא יכולים בסופש. מתי היום באמצע השבוע שהכי נוח לכם? (בשבוע הבא, ספציפית). לנו אין משהו מיוחד אז ננסה להתאים את עצמנו לימים שהכי נוח לכם. חיה לא יכולה ביום שלישי, לכן נשארו שאר ימות השבוע- לשיקולכן. אורית, מקווה שבעיית התחבורה נפתרה, אם לא אז אנסה לתאם עזרה שלי... איפה כולם? תחיה, טניה, עידית, גלבוע, אילנה (יכולה לנסוע איתי בכיף), סמדר... אשלח היו מסרים לכל מי שאצליח! שבוע מקסים! ג'סיקה

ליבי א

New member
אני יכולה בדרך כלל

בכל הימים באמצע השבוע אבל אני צריכה לדעת מראש ב- 4.2. אנחנו בביקורת אצל הרופא אז ביום הזה אני לא יכולה אבל ככה אם תגידו מראש אני לא קובעת שום דבר ובאה. ואני מוכנה לעזור לכל מי שיש בעיה של תחבורה אני מוכנה לעזור בשמחה. דרך אגב פתחו מקום חדש בהדר יוסף בבנין מרכז הספורט יש שם מקום לקטנים וגם לגדולים יותר קוראים לו "אונייה" מקום חמוד ביותר והוא פתוח כל היום מ- 9:00 עד 19:00 ועולה רק לילד 30 ש"ח המבוגר ללא תשלום ולא צריך להזמין מקומות המקום די גדול היינו ביום שבת ונוגה מאוד נהנתה.

פרלמנים

New member
../images/Emo150.gifשלחתי מסרים לכולם כמעט

ערב טוב, כל מי שנעלם קצת מהפורום בימים האחרונים קיבל מסר לגבי נסיון ההתארגנות אצל הפישים. כל מי שלא קיבל מסר, סליחה. לא בכוונה. בואו ננסה למצוא יום נוח בשבוע הבא. (לא יום שלישי) לילה טוב

אנגלה3

New member
אנחנו בעניין

כמובן אם יהיה יום נעים ולא גשום, ועדיף בשעות היום כשיש עדיין שמש בחוץ, אני עדיין לא יוצאת עם שחר בשעות הערב מהבית הוא עדיין פצפון. בכל מקרה אם מסתדר לכולם אפשרי ביום שישי, או שבת לפני הצהריים, בכייף. נשמח להגיע. אורן ואנג'לה.

למעלה