המטרה היא שהמחשב יוכל לסחוב שנים עם שדרוגים ספציפיים, כלומר לוח האם צריך להיות חזק ואת השאר אפשר החליף בקלות?
כלומר יהיה אפשר לשדרג לזכרונות חדשים, לכרטיס מסך חדש אם לוח האם יוכל לתמוך בהם? האם אני צודק?.
לא כל כך הבנתי מה כתבת לגבי כרטיס המסך.
למען האמת המחשב לא יהיה לצורך של משחקים, אולי פעם ב.. וגם אז משחקים של כמה וכמה שנים אחורה, אז אולי לא צריך כרטיס מסך כזה יקר?
לגבי שאר הדברים אין בעיה.
זכרונות ששמת יותר טובים מהחברה ששמתי בהתחלה?
בוא נעשה הסבר יותר מעמיק
1 לוח אם בעיקרון לא מחליפים אלא אם כן מתקלקל ואין אחד זהה אז המעבדה דואגת לזה. הרישיון של ווינדוס בעיקרו מחובר ללוח אם אז גם רצוי לא לשנות דגם בעתיד יהיה סיכוי גדול שיהיה צריך לרכוש שוב מערכת הפעלה. מה ששמתי לך זה באיכות יותר גבוהה תוכל לשדרג מעבד להוסיף זיכרונות, להגדיל נפח SSD ולהוסיף דיסקים. מבחינת מערכת הפעלה ווינדוס 11 החומרה תתאים .
2 זיכרון אני לא צופה שתצטרך לשדרג שמתי לך חברה טובה נפח מספיק לשנים קדימה ומהירות גבוהה, כלומר הכול יעבוד טוב ומהר שנים קדימה. תוכל להכפיל נפח, לא יהיה צורך. מבחינת מה יותר טוב לא יהיה הבדל...האיכות תהיה טובה כך או כך.
3 כרטיס מסך, זה סיפור בפני עצמו, אני לא יודע מה זה משחקים של לפני כמה שנים, איזה משחקים מה דרישות המערכת שלהם. זה קצת מורכב יותר מאשר לומר שים את זה וזה והכל יעבוד היטב. נתתי בעיקרון כרטיס מסך שהיה סביר לפני כמה שנים אז ההיגיון אומר שכנראה יפעיל די הרבה משחקים היטב. הכרטיס שעולה כפול יבטיח הרבה יותר טוב שהמשחקים יעבדו יותר חלק מהר וכו', חייב הסתייגות קטנה משחקים גם תלויים במעבד שוב כנראה שישנים יותר יכנסו בדרישות שלהם למה ששמנו , להבטיח? לא יכול.
תבין, שמנו גם מארז זול, קירור פשוט, מעבד ביניים, המארז עם הקירור עלול להשפיע על משחקים אם הוא לא מקרר מספיק, למשל. הנפח של הדיסק 240 גיגה זה מתחת לסטנדרט של היום שהוא 500. מחשב למשחקים עולה יקר איך שלא נסובב את זה.
לסיכום המחשב שהצעתי, לשימוש ביתי משרדי לשנים קדימה, ללא ספק יהיה טוב גם ללא כל שדרוג . תוכל להגדיל נפח SSD להוסיף דיסקים להגדיל זיכרון להחליף מעבד אבל שני האחרונים לא יהיה טעם. אם כבר להשקיע מן הסתם אישית הייתי משפר מארז מה שהכנסתי בהחלט בסיסי מאוד אפילו..רק להוזיל עלויות זה היה.
לגבי משחקים, שוב הכול תלוי באיזה משחקים מאיזה שנים ומה הדרישות שלהם, גם אם תשחק על מסך HD או יותר, אגב. יחד עם זאת אם אתה יודע קצת לכייל את המשחק אפשר להוריד קצת איכות ולקבל חוויה חלקה יותר. יש בזה משחק קצת של הגדרות. זה על קצה המזלג עולם הגיימינג זה עולם בפני עצמו בעצם היום. ההנחה שלי שעם הכרטיס הזול יותר תוכל לשחק נחמד. עם הכרטיס היקר יותר תשחק יותר נחמד.
אם אני מבין נכון והדרישות שלך לא בשמיים ממשחקים תבחר כמה אתה רוצה להשקיע ואי מאמין שיהיה בסדר גמור כל כרטיס שתרכוש.
עכשיו, אם פעם תרצה לשחק משחקים רציניים של היום ובאיכויות גבוהות תכין בסביבות 15.000 על מחשב ונדבר אחרת
אני מקווה הסברתי טוב יותר הפעם...