הצעה למשחק הפורום של העונה הבאה

הצעה למשחק הפורום של העונה הבאה

אומנם נשארו 3 חודשים אבל שמתי לב שבכל אתרי הימורים יש ניחושי Outright לעונה הבאה, כלומר, מי תקח את הסופרבול ה- 40? לאור המשחק הצמוד של העונה שעברה מה אתם אומרים שנתחיל את המחשק למשל, לפני העונה וכל אחד ייתן את ההימור שלו לאליפות...ההימור יכול להיות משוקלל לכמות גדולה יותר של נק' או שובר שוויון במקרה של תיקו, מה אתם אומרים???

gadotmi

New member
משחק הפורום

לדעתי קצת מוקדם. אם "הולכים" על משחק כזה (יורם יקבע...) אז אני חושב שעדיף שהמשחק יתחיל קצת לפני תחילת העונה ולכולם יתאפשר להעביר את זהות האלופה (לפי דעתם) עד לסוף השבוע הראשון שלאחר המחזור הראשון - הרי רק אז נדע קצת יותר על הסגל (מאמנים, הרכבים העדרויות) ונהיה חשופים לקצת יותר חומר קריאה בכדי לגבש דעה (הערכות הפרשנים במגאזשינים השונים מתפרסמים בחודש ספטמבר/אוקטובר ולא לפני זה). יחד עם זאת, אני דווקא בעת "משחק פורום" שהוא חי ונושם לאורך כל העונה (בדומה למה שהיה לנו בעונה הקודמת) ולא משהו סטטי שמקבע את ניחושי החברים לתחילת העונה וזה מה שיוצר שכולם יהיו פסיביים לאורך השנה. אפשר, כמובן, להחליט על העברת הימורים לאלופה בתחילת העונה ובמקביל לזה לקיים משחק שמתקיים בלכ שבוע ושבוע ...... מה דעת שאר המשתתפים? אני שמח לראות שהחברים פעילים ומשתתפים בפורום גם לאורך הפגרה !

Yo-man

New member
כן ולא

מצד אחד אין בעיה לזרוק ניחושים היום. אבל זה מה שזה יהיה - ניחושים. בטח שאני לא מתכוון להציע פרס למי שינחש נכון מי תזכה השנה בסופרבול. בשביל זה תלכו למלא לוטו
בסך הכל אפשר לפתוח שרשור בנושא וכל אחד יכתוב מה שבא לו, אבל לא כתחרות. הרי גם אם תכתוב היום שסינסנטי ינצחו בסופרבול, והם אכן ינצחו - עוד 9 חודשים המשפט "אמרתי לכם" לא יעשה כלום.

תגידו. מישהו יכול להמר מתי תיגמר

הפגרה הזו??? אין לי חשק לחכות עד ספטמבר. גדי, לדעתי כמו שיורם ציין זאת בעבר, אין מה לעשות, אנו חברים בפורום עונתי. קשה לי להאמין שתחרות שנתית כלשהי תביא לכאן התרחשויות מדהימות בזמן הפגרה. התחרות במתכונת של שנה שעברה תהייה מצויינת גם השנה. בפגרה ניאלץ להשתעשע במקומות אחרים ולחכות לפרסום המאמרים על הקבוצות. יורם, מתי מתחילים?

gadotmi

New member
מצויין

לזה בדיוק התכוונתי (ואולי לא הצלחתי להבהיר את עצמי מספיק טוב). מכיוון שמדובר בפורום שברור שמירב הפעילות בו תהיה בתקופת העונה, הרי שהמשחק במתכונת של השנה הקודמת הוא דבר נהדר. עיקר השעשוע בפגרה (לפחות למי שנמצא בישראל ולא בנורבגיה) זה להסתגר בבית עם המזגנים ולא לצאת החוצה לחום הנוראי. המשפט האחרון שהוספתי (שאני שמח לראות שהחברים פעילים גם עכשיו, למרות שזה פגרה) נכתב במלוא הרצינות ולא עם שמץ של ציניות. אני מתכוון לזה. א היית שואל אותי את השאלה הזו לפני חצי שנה, הייתי מהמר על בטוח שלאחר חודש פברואר הפורום יהיה "יבש" לחלוטין ויתעורר רק בסמפטמבר. אני שמח לראות שהחברים מתענינים ונכנסים לפורום גם בחודשי הקיץ החמים. זה מראה שההתעניינות שלנו בפוטבול היא אמיתית ולא סתם טרנד חולף.

לרגע לא חשבתי שהחברה פה

לא רציניים או שזה טרנד חולף. לאורך כל העונה רואים שהחברה פה באמת אוהבים את המשחק הזה. בפגרה מידי פעם מציצים כדי לבדוק אם אולי כבר הגיע ספטמבר....

geviaz

New member
ניו איגלנד יקחו שוב

(אני אומר את זה כי אני אף פעם לא זוכה בהימורים, ואני רוצה לנצל את יכולת הניחוס שלי) (זה פעל בגמר ליגת האלופות)

מגן על הרעיון שלי ....

יורם, אם אני מהמר היום על ניצחון של סינסנטי ועוד 9 חודשים סינסנטי אלופה , ז"א שניתחתי מה שניתחתי והחלטתי, שזה לא שונה מלהמר על משחק רגיל. גדי- נניח שהימרתי שסינסנטי אלופה... זה לא פוגע במשחק. הרי לא כל שבוע אני יוכל להמר עליה (אנחנו מהמרים על 4 משחקים כל פעם, רק 8 קבוצות... ואם אני מאמין בסינסנטי אני כנראה יהמר עליה רוב הפעמים, למה? כי נראה לי שהיא תהיה אלופה... זה ממש לא לוטו, וכמו שאמרתי, זה לא חייב להיות עכשיו. אפשר לסגור את זה ביום שבו מתחילה העונה או מסתיים המחזור הראשון. יכול להיות שכולם יקפצו ויגידו שלניו אינגלנד ופילדלפיה יש את היחס הכי טוב והן מובילות על הנייר. יאללה, תהמרו עליהם, אולי בסוף העונה תאכלו את הכובע.... מה דעתכם?

gadotmi

New member
../images/Emo8.gifקדימה BENGALS

אולי Jef Garcia יניף את הגביע?
בוא נחכה לשבוע שלפני תחילת העונה. אני מסכים איתך שזה לא פוגע. לפי התוצאות, נראה לי שעברת מהלך רפואי די כואב במהלך ה-"ניתוח" אליו התייחסת....

royassis

New member
BENGALS

תמיד חשבתי שקוראים להם BEGALES, שניה ....... זאת הקבוצה עם המדים של הנמרים ? כי אם כן אז אני מת עליהם :) איך אפשר לא לאהוב כזה קבוצה עם מדים כאלה....חח

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

סינסנטי בייגלס? סינסנטי תמיד הייתה ידועה בתעשיית הבייגלה שלה
.... בכל מקרה, זה הם....

royassis

New member
Bagles

Hehe :) that would be great ..... they should change they name to sinsenaty (yeah I know I cant spell) begals ..... but I think its bagles anyway ... Ummmmm but if they do they should then need to change their outfit ... and on the other hand it would be a bad idea ! I would like to see a team call themselves the pimps :) they wear a perpul outfit and theres a fether in their helemet, what do you think ?

למעלה