הצעה למשחק חדש...!!

handlessman

New member
הצעה למשחק חדש...!!

שיצא לי להיתקל בו באיזשהו פורום מוזיקה אחר שהייתי בו פעם... זה נקרא החוליה החלשה. בוחרים אלבום של דויד וכל תקופת זמן קצרה (מס' ימים) פוסלים ממנו שיר בצורה הבאה: כל אחד מחברי הפורום מגיב לשרשור בהודעה עם הסימן
ולידו שם השיר שהוא הכי פחות אוהב מהאלבום. בסוף הסיבוב מוצאים מי השיר שקיבל הכי הרבה פסילות ומוציאים אותו. ככה עושים עד שנשאר שיר אחרון (אם יש תיקו עושים סיבוב נוסף בין השירים שקיבלו אותו מס' פסילות). לאחר מכן בוחרים אלבום נוסף ועושים אותו דבר. אחרי שנסיים את כל האלבומים (זה יקח קצת זמן.. חחח) נעשה בדיוק אותה תחרות, גמר בין כל השירים המנצחים ונמצא את השיר של דויד האהוב ביותר על חברי הפורום! אני יודע שהמשחק הזה נשמע קצת אכזרי, והוא באמת קצת אכזרי, בעיקר כשנשארים 2-3 שירים וממש קשה לבחור, אבל זה יכניס קצת אקשן לפורום! אז מה אתם אומרים? אם כן, בואו נתחיל מקלאסיקה, מהאלבום האישה שאיתי. הולך?

../images/Emo128.gif כמו שאת

כל פעם שאני שומעת אפילו את התחלת הנגינה של השיר הזה, בא לי לברוח. אני לא מסוגלת לשמוע את השיר הזה, הוא פשוט מרגיז אותי בטירוף!!!

../images/Emo45.gif

חייב להסכים. וזה חוזר על עצמו גם באלבומים של ההופעות החיות.

glitter8

New member
רגע..צריך לבחור קודם אלבום..לא?

אבל אם כבר הלכת על האישה שאיתי..אז אני דווקא כן אוהבת את כמו שאת, לקח לי איזה 20 שנה להבין את השיר הזה, גם אני לא התחברתי אליו פעם, זה כנראה עניין של גיל... יאלה, תתחילו לפסול שירים, אני אוהבת את כולם כאילו היו בני...

זה לא שאני לא מבינה אותו

המילים שלו מאוד חזקות ועמוקות, אם אני קוראת אותן, לא כשאני שומעת אותן....זה מקפיץ לי איזה פיוז!

handlessman

New member
תפסלי גם את שלך..

בקשר לניהול המשחק אני מוכן להיות אחראי עליו לחודש הקרוב, אבל אז אני מתגייס ומישהו אחר יצטרך..

glitter8

New member
אני את שלי אמרתי..

כולם היו בני...לא יכולה לפסול אף אחד...צר לי.. חוץ מזה שאני עוברת דירה ובאמצע כל הארגזים..תשחקו בינתיים בלעדי, אני אצטרף בסיבוב הבא!

handlessman

New member
טוב השיר שקיבל הכי הרבה פסילות...

הוא "כמו שאת", עם 3 פסילות.. אז הוא יוצא... בסיבוב הבא מורידים עוד שיר מתוך אלה שנשארו.

יאיי!!

עמרי מה עושים עכשיו?...מורידים עוד שירים מאותו אלבום? ואפשר לבקש בקשה לאלבום הבא? אפשר שהוא יהיה החומרים שמהם עשוייה אהבה?? גיליתי אותו לא מזמן ומאז הוא לא מפסיק להסתחרר במערכת, וממש ממש ממממש מעניין אותי לדעת מה חברי הפורום חושבים על השירים שלו, אני מבקשת שתגשימו בקשה פעוטה לבחורה שבהתאם לנסיבות (לימודי פסיכומטרי בלאט), אין לה שומדבר אחר...... (תהיתי אם לשים פה סמיילי שמח או עצוב, אבל אני מרגישה שהמצב שלי הוא ממש עגום, ולזה אין סמיילי......)

למעלה