הצעה לסדר היום שלכם

עם שקט

New member
הצעה לסדר היום שלכם

אוקי. את זה שאין לנו אף מנהיג אחד בעם היום הבננו. את זה שגם אם באפריל יהיו בחירות , ושוב נבהה בפתקים האלה , ונשים משהו שאנחנו יודעים שלא ייצג אותנו , הבננו. לדבר על העבר בנוסטלגיה - אפשר , וכדאי , אבל זה לא יועיל. כולנו יודעים ש90 אחוזים לפחות מהעם היושב בציון , שיקבל כרטיס טיסה מכאן , ועבודה בטוחה , ייקח את זה. לעומתנו הפלשתינאים וערביי ישראל , ימותו על קידוש האדמה ולא ייקחו , וגם את זה למדנו בדרך הקשה. כמה אפשר להסתכל על המתנחלים , לקנא בהם על האמונה העיוורת בצדקת דרכם , ולקנא. כמה אפשר להסתכל עליהם , ולחשוב - למה לנו אין ערכים? איך איבדנו את ערכי הציונות , שעוד לפני 27 שנים מתו עליהם אבות ואמהות , בנים ובנות , אחים ואחיות ? אנחנו לא יכולים להמשיך ככה. את הדרך האמיתית שלנו , אנחנו צריכים לרצות למצוא , ולא לקוות שיהיה בסדר. צריך לצאת מבועת הפינוק והאפאתיות אליה נכנסנו. איך אנחנו עושים את זה ? התשובה בגוף השאלה. עושים את זה. ומהר. בלי סיסמאות. בלי כבלים והתחייבויות. עם הרבה חזון , חלומות יפים ומאמץ. וכן, דם שיישפך לטובת העניין. לא שמאל מתיפיף - הדרך הזאת נכשלה. הימין ? אף פעם לא היה אלטרנטיבה. סטטוס קוו לא יכול ולא יהיה הפתרון. לא ברור אם נוכל לחיות כאן בשלום , אבל מאמץ , גם אם כוחני ואגרסיבי יהיה לטובת העניין. זהו כותר ראשון כאן. תנועת עם שקט כבר צברה לה כמה אוהדים. זה רק עניין של זמן עד שנקבל מספיק תהודה , ונשתלט כאן על העניינים. יש לנו דרך . יש לנו פתרון . יש לנו חזון . אנחנו רוצים את האמונה שלכם , בסיכוי שלנו להצליח. כאן. במדינת ישראל . כן. הדמוקרטיה היחידה בים של אי השפיות הטוטליטרית של המזרח התיכון המשוגע. אם אתם איתנו. אם אתם מאמינים בכחול ולבן. אם אתם... תכתבו.

אנחנו.....

תסלח לי דבריך היו נכונים ויפים אך לא הבהרת לנו באיזו דרך אתה מצדד את זה שאתה נגד כולם הבנתי מה אתה??? איך אתה??? מי אתה???? עם מי אתה??? אם אתה..... תכתוב

khalid

New member
תוקפנות

המסר שלך הוא תוקפנות ...תוקפנות בשביל ציון....עד מתי ישכילו כמותך בשביל להיות צודק צריך לשכנע ולדבר .צריך להוכיח שיש לך זכות .צריך שתהיה לך אמונה בסיסית בזכות האחרים לחיות..עוד כול שיהיו הרבה כמוך.במדינה הזו..ימשך אי השקט..תמשך המלחמה..ובגלל מה?? בשביל לא ```` להחזיר```` שטח שנכבש ושהאן``ם החליט שחיבים להחזיר ..ולפתור בעית הפליטים.... שלום צודק הוא הפתרון..שלום מתוך הכרה של זכותו של האחר לחיות..הוא הפתרון...לא לתוקפנות לא לפרוטליות לא למתנחלים.. ושיבואו ויכנסו בחזרה לתוך השטח של ישראל...

ms2001

New member
כל הכבוד, כל אלאחתראם !!

כל אלאחתראם עלא אללי עם תחכיה להאדא אלחמאר אנא מחמד מן עכא בחב אתערף עליכ חתא נדאפע ען ראינא וקדייתנא פי האדא אלפורום אנא הון מן שהר 7 , אקרא מקאלאתי אלאחירה בתערף שו אנא בכתב אהלא וסהלא פיכ מעי פי אלפורום.

תסלם

..אני איתך עד הסוף אבל מה שאני מתרשם שרוב הנכנסים ל תפוז הם גזעניים..שלא יודעים ואני בתקווה שלא כל היהודים כך...

למעלה