הצעה לסדר היום!

הצעה לסדר היום!

חשבתי לעצמי, שכדאי לקיים צ'אט בתפוז עם גלי כמו שנוהגים לעשות עם כל מיני סלבס אחת לכמה זמן. האם הדבר אפשרי? מישהו יודע? (יפית?) ועוד הצעה (והפעם באמת בכל מה שקשור לסדר)- אני מציעה, וסליחה אם זה נשמע חצוף, שכל אחד יבחר לו חתימה אחת לשם שלו במקום כמה. זה פשוט עושה בלאגן בעיניים ונראה לי מיותר.

שלמונזה

New member
האמממ האממממ ../images/Emo168.gif

לארגן מפגשי צ'אט ממש אין בעיה... לגבי מפגש צ'אט עם גלי, זה צריך להיות בשיתוף פעולה עם גלי ואסף. אני מאמינה שאחרי שהפורום קצת יגדל ויתפתח פה ננסה להביא את גלי לאירוח מסודר פה (אני לא צופה בעיות מיוחדות עם זה), שוב לגבי הצ'אט צריך לברר עם אסף אם זה אפשרי. לגבי החתימות: כל אחד עושה בחתימה מה שהוא רוצה, וכולם רוצים לפרסם את האתר... זכותם. אני מאמינה שלאט לאט אנשים יתרגלו לתפוז וגם ירצו לשנות את החתימה שלהם, גם זה יגיע.

עדי 345

New member
צריך לחשוב על זה !

לדעתי צריך ששמות המשתמשים יהיו נורמליים, במידת האפשר. אם מדברים על אפשרות שגלי תכנס לפורום, היא מכירה את חלק מהכותבים אז למה לא לכתוב את השם באופן ברור? (עם תוספת של מספר ליד השם או תוספת אחרת) כנ"ל גם החתימות: חלקן די "מוזרות", לא מתאימות לפורום הזה. לא ראוי, לדעתי, שגלי תיכנס ותראה חתימות כאלה.

עדי 345

New member
לשלומנזה

אני מתכוון לחתימות של לדוגמה: vbbabi love amor תכנסי להודעות שלהם ותראי מה כוונתי

שרית7

New member
לבת של השכן שלומות

הי,רעיון יפה ליזום צ'ט שגלי תדבר מדי פעם עם הגולשים בהחלט אפשר לבדוק אפשרות כזאת. אני אדבר עם גלי ועם מנהלה ונראה איך אפשר לעשות את זה.

כמובן שאני בעד../images/Emo45.gif

אבל לא כרגע... בד"כ מגיעים אומנים לפני שהם מוציאים דיסק או משהו, צריך שיהיה עניין שגלי תגיע, ושאנשים באמת ירצו לשאול אותה שאלות(ולא רק חברי הפורום המעטים יהיו נוכחים במפגש) גלי למשל התארחה פה פעם אחרונה לפני שנה, לפני הוצאת הדיסק החדש, ובאמת היתה פעילות מאוד ערה, ושאלו הרבה שאלות לגבי החתימות... לפני חתימה יש קו הפרדה שמפריד בין ההודעה לחתימה, לא חייבים לקרוא כל פעם את החתימה(אני למשל תמיד מדלג) לשרית ורינה יש אותה חתימה, כי אני פתחתי להן את שם המשתמש, אז גם שמתי להם את החתימה

למעלה