הצעה לסדר יום 25/01/2007

Mishkafofer

New member
הצעה לסדר יום 25/01/2007

שלום חברים אני רואה שהפורום הוא בעצם מקום לפטפטת חסרת תועלת על המצב בעזה, ערבים ואיפה כדאי לדחוף אותם, למה לא עושים צבא, למה בכלל עושים שירות לאומי, קודם שישבעו אמונים, לא מדברים עם מחבלים, מדברים עם מחבלים אבל רק עם אלה מהפתח ובתנאי שיעשו טיח. בקיצור - לא קראתי משהו מעניין על פלסיטנאים אזרחי ישראל, לא יודע מי אלה, לא יודע מה רוצים, לא יודע איזה חגים חוגגים, האם יש אירועים תרבותיים בקרוב (מוזיקל על יום האדמה לא נחשב אוקיי) בקיצור אני רוצה שהשרשור הזה יוקדש רק לדברים חיוביים. שכל ערבי שטוען שהוא פלסטינאי יכתוב משהו נחמד (טוב רק צחקתי, שכל פלסטינאי שטוען שהוא ערבי יכתוב משהו נחמד). בנתיים אני ושאר היהוד המז'נון ניהיה שותפים. המלצות לשרשורים טובים 1. לא לציין פוליטיקה, חרשנו מספיק על עזה והחמאס... 2. איך אתם מציגים את עצמכם לחברה מחו"ל (שלום אני מוחמד ואני ישראלי, שלום אני מוחמד ואני פלסטינאי הומלס, שלום אני מוחמד מפלסטין, שלום אני מוחמד מישות ציונית...) איך אתם הרגשתם והאם הותקפתם על כך שאתם מישראל. 3. האם אתם מדברים עברית בבית, באיזה שפה נוח לכם להתבטא. 4. האם אתם דתיים, איך אתם משלבים דת וחיים בישראל 5. איפה אתם גרים: כפר,עיר,עיר מעורבת, איפה הייתם רוצים לגור. 6. איזה תחביבים יש לכם? 7. איך אתם מכירים בני זוג, שידוכים? 8. לאיזה מקומות בילוי אתם יוצאים? בקיצור שיהיה לנו יום שישי מהנה

Mishkafofer

New member
היא תחלום

השרשור לא נועד לדברים פוליטיים ולא להשתלחות. אני אסביר לך בקצרה (ובזה נסיים את הדיון כי זה דיון בעל הרבה דעות), ערבים תושבי ישראל/פלסטין התפתחו לקבוצה בעלת מאפיינים יחודיים, סממני תרבות משהלם, דגל ושאר סמלי לאום, אומנם הם לא עתיקים כמו היהודים אבל זה לא אומר שהם לא יכולים להגדיר את עצמם כעם. נכון שאין הרבה סממנים מהותיים בין ערבי ישראל לערבי מצרים, אבל ככל שנתרחק מישראל כך נפגוש קבוצות ערביות שהתבדלו, במצרים יש לערבית ניב מצרי ותרבות מצרית, בסוריה יש את הניב שלהם ותרבות משלהם. לפתור את המצב במחי יד ולטעון שפלסטינאים הם לא עם זה יהיה לא נכון, הקבוצה הזו הגדירה את עצמה ככזו וזה מן הסתם בעל משקל, כמו כן תשים לב שבמאה העשרים היתה פעילות לאומנית רבה בהרבה מדינות ערב, כל מדינה חיפשה ויצרה זהות לאומית משלה מה שתרם להתרחקות של כל קבוצה מקבוצה אחרת, כך בסוריה יש לך סורים, אומנן ערבים אבל סורים, במצרים יש לך גם ערבים אבל אלו ערבים מצרים ויש להם ניב משלהם ואום כול-תום וכו'. אם כל השאר לא הסכמת (וזה בסדר כי אני לא אנתרופולוג ולא חוקר) אז העובדה הפשוטה שהם מפלסטין (שזה גם שם של המדינה שלנו בעבר למרות שאנו לא משתמשים בו) נותנת לערבים המקומיים את הזכות לטעון שהם פלסטינאים כמו שמי שמגיע מאמריקה טוען שהוא אמריקאי (לא משנה שסבא הגיע מפולין וסבתא מקובה). אני מניח שערבים מקומיים יכולים לקרוא לעצמם ישראלים ערבים אבל לשם ישראל יש גוון יהודי לאומי שלא מתיישב עם הזהות הערבית, כן ניתן לטעון ללא שום שמץ של ביקורת שהם גאים במוצאם ולא רוצים לאמץ זהות שאינה תואמת איסלם או ערביות. בזה נסיים את הדיון, אתה יכול כמובן לפתוח שרשור "ערבים שממציאים עם" ותתמודד שם עם הביקורת.

THE WIZARD 55

New member
פלסטינאי הומלס../images/Emo6.gif

אתה יכול לפתוח את האחד השרשורים הצעת.. בשביל התחלה תפתח שרשור תחביבים, כך כולם יוכלו להשתתף גם היהודים שמתנחלים בארצינו

x

New member
היהודים שמתנחלים בארצינו../images/Emo6.gif

מי הנחש בסיפור? היהודים או הפולשים הערבים?>>>

את מכחישה שמוצא הערבים הוא מהכנענים?../images/Emo6.gif

יש לך ויכוח עם הטלוויזיה הפלסטינית.

THE WIZARD 55

New member
עזוב, אם נחקור מאיפה באו הערבים והיהודים

נגיע לקופים... חחחחח קופים פלסטיניים רבים על עץ בננות עם קופים יהודים

חחח סביר להניח שאת צודקת.. רק ש..

לקופים היהודים יהיו זקנים שחורים ולקופים הערבים יהיו סרטים ירוקים מסביב למצח חחח טמטום כזה... עלא פיכרה, את מרגישה יותר טוב ? ובוקר טוב גם לנצ'ראללה ... אם כבר בזקנים עסקנו [מן טאלת לחייאתיהי תקאווסג'ה עאליהי]
[מעניין מה הוא ימציא עכשיו]

שמעתי שלחיזבאללה יש קבוצת כדורגל..

אולי הגיע הזמן לאיזה משחק ידידות עם נבחרת ישראל

בינתיים הוא משחק בפיגועי רצח על כבישי לבנון

כמו היום באוטוסטראדה ליד ביירות נגד הנוצרים. בינתיים 11 הרוגים ועשרות פצועים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3498694,00.html

x

New member
אחותשלו את מתבישת לספר שאת ממוצא סורי?

למעלה