הצעה לסדר - ליטי

גידי42

New member
הצעה לסדר - ליטי

שמתי לב לתופעה שמעצבנת אותי מאד. הרבה כרטיסים אישיים של משתתפי הפורום ריקים מאינפורמציה אפילו בסיסית. זה גם מעצבן לכתוב למשהוא\ משהיא שממש לא יודעים עלו כלום שלא לדבר על אי הנעימויות שיכולת להמנע. האם ניתן לסדר את המערכת שבלי כמה פרטים ממש בסיסים (אובדן בתולים, כמה פעמים עושים סקס בשבוע....) סתם......,לא יקלטו הכרטיסים?

SigurRos

New member
לא ניתן בעליל../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

סיבות ותכליות לתשובה {שלי נראות אלמנטריות וטריוויאליות},תינתנה ,אני מתאר לעצמי, ע"י ליטי בעצמה. אני כמובן תמיד מוכן להוסיף מעצמי,אם יעלה הצורך ה"מולטיסקורסיבי"

פוגטיב

New member
אתה מבקש דבר בלתי אפשרי

ברומא תנהג כרומאי. אי אפשר לצפות מאנשים הנמצאים כאן הרבה בזכות אופי המדיה המאפשרת אנונימיות, לחשוף את פרטיהם בעוד שאינם מוכנים לכך.

liti

New member
הכל נתון לרצון הטוב של החברים,

אני מסכימה איתך שזה לא כל כך נחמד ואפילו לפעמים מעצבן לכתוב למישהו שאינך יודע עליו דבר. לצערי מבחינה טכנית אין אפשרות לסדר את מה שביקשת, מה גם שפוגטיב אמר נכון שאי אפשר לצפות (ואני הייתי מוסיפה -לדרוש) מאנשים לחשוף את פרטיהם כל עוד הם אינם מעוניינים בכך. מה שכן אפשר לעשות זה לנצל את ההזדמנות ולבקש מהמשתתפים להוסיף מידע בכרטיס האישי כדי שיהיה לנו מושג כלשהו על הדמות האמיתית או הוירטואלית (כרצונכם) של מי שעומד מאחורי הכינוי. אז אנא, חברים יקרים, גשו לעדכן את הכרטיסים האישיים שלכם ותנו לנו קצה חוט כלשהו...

גידי42

New member
בדיוק מה שהתכוונתי

ליטי יקירתי לא יכלתי לנסח את זה טוב יותר!!!!

SigurRos

New member
../images/Emo41.gifנו טוב, אז אני...

אוהב את האדמה ואת השמש ואת בעלי החיים,בז לנכסים,נותן צדקה לעניים,מגן על הטיפשים ועל המשוגעים,מחלק את הכנסתי ואת פרי עמלי לאחרים,שונא עריצים,ומתווכח בלי לערב את אלוהים ואת ההורים

גידי42

New member
כבר יש שיפור

קודם כל, דבר המבקרת, תודה. חוץ מזה אתם רואים כבר יש שיפור. לפחות את הדברים הבסיסים,. אנונימיות זה דבר חשוב אבל לא צריך להגזים

Amoureuse

New member
עובדה סטטיסטית מעניינת

רוב הכרטיסים, גם הגלויים יותר, לא מגלים את הגיל... (פרט כמובן לפיונה אמא של ולגידי המהולל, וכמובן עוד כמה, שלא תעלבו לי), אז מה כולם מסתירים פה? אילו הפתעות יהיו לנו במפגש???

למעלה