הצעה לעזרה מג'קי מקנדלס וג'ק צימרמן

Freed1

New member
הצעה לעזרה מג'קי מקנדלס וג'ק צימרמן

לאחר התכתבויות רבות עם ג'ק צימרמן ואשתו, ד"ר מקקנדלס, קיבלנו מהם הצעה לעזרה, הכוללת את הנכונות שלהם לעזור להדריך רופאים בארץ, לספק מסמכים אותם נוכל לתרגם לעברית, ספרי הדרכה ו DVD (של מקקנדלס) בהנחה, והכי חשוב - מוכנים להגיע לארץ בסוף ספטמבר ותחילת אוקטובר להדרכות של רופאים, הורים ו"קליניקה" להתחלה של תוכניות טיפול. מעבר ליוזמה של "המחפש בנרות" לארגן את הקליניקה (אני מניחה שאפשר יהיה לבנות עליך גם פה), יש פה עוד כמה יוזמות שצריך לקחת בקשר עם מציאת רופאים שירצו להשתתף (זו הזדמנות שלא כדאי לפספס), מציאת מקומות לימי ההדרכה לרופאים ולהורים (מדובר בימים שלמים), התאמת התוכנית לצרכים שלנווהמשך התקדמות. אני יוצאת מנקודת הנחה שזו הצעה שאי אפשר לסרב לה. אני מציעה שמי שמעוניין לעזור יפנה אליי במסרים, ואני אקח אחריות לארגן את סדר היום לביקור שלהם.

הזדמנות בלתי חוזרת

תודה רבה ל- FREED על ההצלחה בארגון היזמה מצד ג'קי מק'קנדלס. זה אכן לקח הרבה זמן. מבחינתי - היה שווה לחכות. מבחינתי, רשימת ההורים המעונינים בבדיקות תקפה כנקודת מוצא. יש לי גם שמות של כמה הורים שהביעו עניין בהטיית שכם למאמץ הארגון. אהיה איתך בקשר ואראה איך אוכל לסייע בצורה הטובה ביותר. תודה, עמית

dandaa

New member
היי היי , זוג האנשים הטובים האלה

מטפלים ב? זה למען חברותי עם הילדים שבתסמונת. הם קשורים לאנזימים?

Freed1

New member
זוג האנשים הטובים האלה

ד"ר ז'קלין מקקנדלס היא רופאה המובילה בתחום הטיפולים הביולוגיים, ויש לה נכדה על הספקטרום. בעלה היה בארץ לפני כמה שבועות והביא DVD עם הרצאה שלה, ובעקבות המפגש הזה נחשפו יותר הורים לנושא הטיפולים הביולוגיים. מסרי לחברותייך שזו הזדמנות בלתי חוזרת, וכן, הם עוסקים גם באנזימים.

dandaa

New member
איפה אפשר לקרוא על הטיפולים שהם

מציעים? משהו שונה מרימלנד/אדלסון?

razgalili

New member
ד"ר מקנדלס

כתבה ספר חובה לכל הורה שנקרא children with starving brains ממליץ בחום רב על הספר, קריאה של הספר יכולה גם להיות הכנה מצוינת לקראת בואם של הזוג לישראל. ד"ר מקנדלס גם משתתפת בקבוצת האינטרנט chelatingkids2 של יאהו ומאד שמחה לעזור. ד"ר מקנדלס מטפלת בשיטות של DAN

razgalili

New member
אני ממליץ בחום על ד"ר מקנדלס

העירו באוזניי שהדברים שכתבתי למעלה נשמעים מסויגים משהו כשמדובר בד"ר מקנדלס, לכן ולצורך הסר ספק מלב: ד"ר מקנדלס נחשבת לאחת מהמטפלים המובילים בעולם בתחום האוטיזם. למרות שמעולם לא טופלנו אצלה, הייתי שמח להמנות בין מטופליה ואני מאיץ בכל הקוראים לעשות כל מה שניתן כדי לקדם את ביקורה בישראל.

התותים

New member
פריד1, כל הכבוד לך!

אשמח לשמוע יותר פרטים, כשיהיה אפשר, ולעזור ככל שאוכל, ואנו נרצה להשתתף בבדיקות ובטיפול. ותודה כנה על הטרחה הזו עבור כולנו! תותים

כל הכבוד לך ולהם

אלפי תודות. האם יש לך פרטים לגבי עלויות? של הבדיקות והשאר. האם הבדיקות נשארים באותו מחיר טוב כנראה שאני פשוט רוצה יותר פרטים אם זה אפשרי. ושוב תודה לך תודה לזוג הקסים תודה לכל מי שמארגן שתורם מזמנו בכדי להביא את רופאי DAN לארץ לשנות כאן את ההסתכלות על ילדינו.

דוֹרית

New member
../images/Emo124.gif תודה רבה!!!

וואוו, באמת הזדמנות בלתי חוזרת... כל הכבוד ותודה רבה על המאמץ למען כולנו.
דורית.

זה מקסים ומדהים וכל הכבוד לך פריד

על היוזמה שהביאה לנכונות הנהדרת הזו של דר' מק'קנדלס. אכן, זו ההזדמנות להעלות את המודעות לנושא בקרב הרופאים הישראלים ואני מקווה שנוכל לרתום כמה שיותר רופאים לנושא זה. קיבלתי בהתלהבות רבה את המייל שלו ואני מאד שמחה על הגעתם. שמחתי להיות לעזר בנושא ארגון המפגש ואשמח לעזור גם בארגון האירוח. נקווה שביקור זה יהווה את נקודת המפנה לשינוי הגישה הטיפולית פה בארץ. אך לדעתי, חשוב להביא להרצאה זו, גם פסיכיאטרים ישראלים המאבחנים ומטפלים פה, לפחות כדי שגם הם יידעו שיש דרך טיפול נוספת. לא רק ריספרדאל.

razgalili

New member
../images/Emo41.gifכל הכבוד ../images/Emo41.gif

כל הכבוד לFREED1 נקווה שבקרוב נוכל לסגור את הפורום מחוסר ילדים בפסקטרום ועודף רופאי DAN בישראל. ושיהיה במזל טוב
|שיבא||נענע||זנגביל| ותרשו לי לנצל את ההזדמנות הזאת להודות לתלמה, תמי, תמי עמית וכל שאר האמהות הכועסות והאמיצות שרק בזכותן משהו זז. (עמית, לצורך הענין אתה כרגע אמא של כבוד)

רז בכל פעם אתה מצליח לגרום לי

לצחוק. תודה ביחוד בימים היותר מעייפים, אני נכנסת לפורום קוראת את מה שאתה כותב ויש שוב כוחות ואנרגיה להמשיך את היום

תוסיפי גם אותי לרשימה!

כל הכבוד, אשמח לשמוע יותר פרטים ועלויות נהיה בקשר. תודה

למעלה