הצעה לערן: הגבלת כמות מדינות בברית

didamus

New member
הצעה לערן: הגבלת כמות מדינות בברית

נוצר כרגע במשחק מצב לא הגיוני - בו רוב 50 המדינות הראשונות בדירוג שייכות לאותה הברית. כלומר אין תחרות, אין אתגר, ואין שום עניין בלעקוב אחרי הדירוגים... פתרון אפשרי למצב יהיה להגביל את מספר המדינות בברית לסדר גודל הגיוני כמו- 25 מדינות (הגודל נתון לדיון אל לדעתי בכל מקרה רצוי להגבילו). אני אישית מכיר אנשים רבים פרט לי שמאבדים תקווה ועניין במשחק בשל המצב הנוכחי. אשמח לתשובתך כמו גם להתייחסות **אובייקטיביות** של אנשים למצב והצעות פתרון. בכוונה לא ציינתי את הברית הרלוונטית והשאלה היא עקרונית, אפילו אם לצורך העניין אני חבר באותה הברית! **שאלה נוספת, האם כשהורגים ראש ברית אוטומטית הברית מתבטלת או נסגרת? ואם לא אז מי נהפך להיות ראש הברית החדש? להתייחסותך אודה.

4ErNi BuMeR

New member
ריאליסטיות - הצעה

להוריד את האפקטיביות של האו"ם. ולעשות אירגון נוסח ה"או"ם" רק לברית בוא כל ההצעות יהיו אפקטיביות ויהיה חובה לבצע אותה על כל חבר בברית הצעה בנוגע למי שלא בברית המשחק לא יחייב.

gindis

New member
תשובה

אנחנו עובדים על זה! בשבוע הבא תראו אופציות חדשות בבריתות וגם הגבלות.

4ErNi BuMeR

New member
ערן לפני שאתה מסכים להצעה

של כל קיצוני תעשה על זה איזה משאל של הרוב שתידע לפחות שכמה אנשים מעוניינים בעניין ולא אחד מציע וכל השאר מתנגדים.

Wolfinix

New member
לפי דעתי צריך להגביל גם..

את גודל הברית הכללית ל- עד 50 שחקנים..ככה בריתות לא יהיו כל כך חזקות ותהייה תחלופה..

4ErNi BuMeR

New member
זה מנגנון נגד כפילות שחקנים

אני יודע איך ניתן לעקוף את המנגנון הזה, אך לא אוכל לכתוב זאת מעל דפי הפורום כיוון שאנשים ישתמשו בדרך הזאת לרמות.

למעלה