הצעה לפורום...

• פותח הנושא KN8
  • פורסם בתאריך

KN8

New member
הצעה לפורום...

אז ככה: אני לא יודע אם הציעו את זה כבר בעבר או לא אבל חשבתי שיהיה נחמד לעורר קצת את הפורום עם אירוח של מתעמלים\מתעמלות ישראלים בדרגת סניור או ג'וניור (לא שיש כל כך הרבה אבל גם אם יהיו בודדים שיסכימו להתארח זה יהיה נחמד). כך נוכל להכיר אותם קצת יותר באופן אישי, לשאול שאלות שמעניינות אותנו, להציע הצעות ייעול וכו'...זה בהחלט יכול להוסיף פן מרתק לפורום לדעתי. השאלה אם יש פה מישהו שמקושר למתעמלים ויכול לנסות להביא אותם לפה לאירוח...הראשונה שחשבתי שתוכל לארגן את זה (באופן די טבעי:) היא נועה המנהלת שבוודאי מקושרת לחלק מהם ...אז נועה, יש מצב ? חח אפשר יהיה לתאם יום ושעה שנוחה לרובנו. בכל אופן...גם אם זה לא יקרה הפורום מעניין ונחמד מאוד להיות פה:)

KN8

New member
חחחחח הכנסת לי בהפוכה אה??

אוקיי הבנתי...האמת שאני ממש חדש פה אז אפשר לסלוח :) אבל אני בהחלט אקרא בעיון את כל הלינקים שהוספת ומקווה לעוד אירוח בקרוב;)

../images/Emo140.gif

אני מאוד שמחה שהצטרפת לפורום, נהנית לקרוא את הודעותיך, ועכשיו אחרי שעברת את הזובור, אתה יכול לראות את עצמך חבר פורום רשמי! ברוך הבא! כדאי לך לקרוא קצת שרשורים מהעבר, אני בטוחה שתמצא תכנים מעניינים. אשמח לשמוע ממך ומכל אחד אחר כמה שיותר הצעות!

KN8

New member
בכיף ותודה!

ונראה לי שמישהי פה מתחתנו בשרשור כבר מארגנת את האירוח הבא :) נקווה שיצא..

thegymnast

New member
מהג'וניוריות

נופר כהן היא חברה מאוד טובה שלי, בפעם הבאה שאניא דבר איתה אני אשאל אותה על זה :)

למעלה