הצעה לפורום

morning star

New member
הצעה לפורום

אני מעוניין בהכנת רשימת ספרים ואתרים מומלצים. מה שאני מציע, שכל אחד מאיתנו יציע מדי פעם אתר או שניים שהוא מכיר (או ספר כמובן) - כדי לא להציף את הפורום - וחברי הפורום יערכו סקר (או דרך אופציית עריכת הסקרים שגיליתי, או ע"י הצבעה). את האתרים נוסיף ברשימת הלינקים כולל הציון הממוצע שיינתן לאתר. הקריטריונים יהיו - מידת הרצינות של האתר (ז"א, חומר), יעילות הממשק של האתר וכן האופי הויזואלי של האתר (יפה, מכוער, יותר מדי תמונות, טקסט לא קריא וכו´). במידת האפשר - גם הסבר למה ניתן הציון. הצעות שיפורים להצעה הנ"ל יתקבלו בברכה. שלכם הנווד

לך הנווד...

קודם כל מזל טוב על פתיחת הפורום החדש. הנושא של הפורום באמת מעניין וקוסם.... עכשיו, בתור אחת שמתעניינת בכל העניין של מיסטיקה, דרום אמריקה, על תרבות האינדיאנים ורוחניות. הגעתי גם לספר מאוד מעניין שהייתי רוצה להמליץ עליו... שם הספר-"שערי תקווה ושערי אימה" הסופר- נחום מגד נושא הספר- שמאניזם,מאגיה וכישוף בדרום ומרכז אמריקה. בקיצור אני אגיד כמה מילים על התוכן- קודם כל נחום מגד הוא חוקר דתות ואנתרופולוג ונחשב לאחד החוקרים הבולטים של תרבויות אמריקה. הוא כתב בצורת סיפור מחקר שכזה תעודה אנושית ומרגשת על עולם קסום,סודי ורב מיסתורין. הספר מביא את עולמם של השמאני,שהם הקוסמים האינדיאנים ו"אנשי רפואה", ושל מכשפים האחרים הפועלים ביבשת אמריקה. פרופסור מגד חי בין השבטים השונים כששמאנים ומכשפים הם מורי הדרך שפתחו לפניו את העולם הזה.... ואת חשיבתם הפילוסופית של השבטים,החוכמה העמוקה והעולם הרוחני שלהם.!!! ============================================================== ועל הספר הזה אני ממליצה בחום הוא נוגע בכל הנושא הזה פותח מבט חדש..... אני אהבתי את הנושא אהבתי את הכל ואני אבקר בפורום הזה בהצלחה.... חוקרת פרטית

morning star

New member
בורכה הבאה!

שלום ותודה! הספר נשמע מעניין. האם הוא ניתן להשגה בחנויות הספרים הרגילות? שלך הנווד

תודה תודה לך נווד.........

הספר באמת מעניין, ואפשר להשיג אותו בסטימצקי, (שם אני קניתי אותו)
כדאי לך.. מומלץ...
(5 כוכבים) נ.ב: לא נורא על הבלבול אני סולחת, מקסימום אבקש פיצוי או מתנה ליום ההולדת שלי
שלך...חוקרת

המלצה על אתר למתחילים

About.com על פאגאניזם: אתר מאוד אינפורמטיבי, מומלץ ביותר למי שלא יודע כלום על הנושא ולמי שמתחיל. הוא מאורגן מאוד, כל מאמר שקוראים יש בסופו קישורים לעוד נושאים שקרובים לזה וגם לאתרים שנוגעים לעניין. אני נעזרתי בו הרבה מאוד בהתחלה. האתר וויקאני יותר מאשר פאגאני, אבל אפשר לסבול את זה בשקט
האתר הוא (כמובן) באנגלית.

morning star

New member
נראה לי אתר טוב...

אתם מוזמנים ללחוץ על כפתור "סקר" שנמצא ליד כותרת שם הפורום בכדי לענות על סקר לגבי האתר. שלכם הנווד

Dia Leoghann

New member
דעה על האתר

בהחלט אתר בעל אינפורמציה רבה, כמו שאני אוהב. ציון 10 לכמות אינפורמציה. לגבי האמינות של האינפורמציה, אז לא ממש התעמקתי בכל המאמרים, אבל הסתכלתי לפחות על שמות המחברים. חלקם לא הכרתי כלל, וחלקם אנשים שאני מכיר ומעריך, ולכן האמינות נראית לי טובה מספיק. ציון 7..... לגבי מראה האתר.....נו פה יש בעיה כלשהי.....האתר לא ממש מושך את העין, אין בו יותר מידי אומנות פגאנית שתשמח לבב אנוש, ויש בו יותר מידי פרסומות (הרבה מעבר למה שדורשים שרתי הארוח). ציון -5 בכללי, ציון 7. אתר טוב מבחינת אינפורמציה, אך מי שלא כל-כך אוהב להתעמק ולקרוא לא ממשך ימשך לחזור אל האתר הזה. בברכה Dia Leoghann

למעלה