הצעה לפינה חדשה: "על הכוונת..."

הצעה לפינה חדשה: "על הכוונת..."

"יס וויקנד" עשיר בהמון תוכניות... חשבתי שנוכל כל פעם, להקדיש שבוע לתוכנית מסויימת (כמובן שנמשיך לדבר על שאר התוכניות, אבל ניתן קצת יותר פוקוס לתוכנית המסויימת הזאת) וזה יכול לבוא לידי ביטוי במשחקים, בגלריות, במאמרים וכד'.... את הסדר של התוכניות בהן נתמקד אפשר לקבוע לפי סקר - אני אפרסם סקר, והתוכנית בעלת מספר ההצבעות הרבות ביותר תהיה ראשונה, ואחריה תהיה התוכנית בעלת מספר ההצבעות השני הגבוה ביותר וכך הלאה - עד התוכנית בעלת מספר ההצבעות הנמוך ביותר. אז לפני שאני אפרסם סקר בכלל - כולם בעד?

TheCharm

New member
../images/Emo45.gif ו../images/Emo31.gif

כן זה סבבה לעשות שבוע על כל אחד (ואגב גם אמליץ שיהיה כתוב על מי זה בראש הפורום), לא זה לא נראה לי הקטע של הסקר... אפשר לחשוב אולי על איזה משהו מקורי אחר, כמו - למשל - חידון כללי על יס וויקנד, והזוכה יוכל לסדר... או משהו כזה זתומרת. סקר זה, ניחא שכזה.

הסדר זה רק עניין טכני...

אם נתחיל לעשות חידונים כדי לקבוע, ייקח לזה המון זמן.. סקר ייקח מקסימום שבוע (אולי טיפה יותר), וישקף את הדעות של רוב חברי הפורום...

adi121

New member
אחלה רעיון../images/Emo13.gif.. אבל לפי דעתי הסדר..

שיהיה סדר אקראי כלומר לפי א"ב או משהו.. כדי שלא ייצא מצב שבהתחלה יהיו כל התוכניות הטובות ולבסוף ישארו כל התוכניות המשעממות ואז זה כבר לא יהיה כייף

אעע... לא חשבתי על זה... רעיון טוב.

אז מסתבר שהסדר הוא לא רעיון כל כך טכני אחרי הכל
.

אוי עכשיו נזכרתי עוד סיבה ללמה...

... רציתי סקר - יכול להיות שיש תוכניות שאנשים לא ממש רואים בערוץ, ככה שלהקדיש לאחת מהן שבוע זה יהיה די בזבוז של זמן... אז רציתי לדעת אם באמת קיימות תוכניות כאלה... אז אפשר לשלב את 2 הרעיונות - לעשות סקר (אבל לא בסקר הפורום -כי אפשר להצביע רק פעם אחת, אז נעשה את זה בשרשור אחר), לעשות אלימינציה של התוכניות שרואים שלא ממש מענייניות אנשים (אני מדבר על תוכניות שלא יקבלו אפילו לא הצבעה אחת, או מספר ממש ממש ממש ממש קטן של מצביעים)ואז ללכת לפי הא-ב.... מה אתם אומרים?

liat tal

New member
כלומר-

עד עכשיו לא היתי פה, אבל זה נשמע לי רעיון ממש טוב!

למעלה