הצעה לפינה חדשה -

Arfilit

New member
הצעה לפינה חדשה -

שילוב של השרשור שראיתי ושל משהו שראיתי בפורום אחר. מה דעתכן לפתוח פינה שבועית (או אחת לשבועיים) - במסגרתה מי שבא לה - תמליץ על משהו שווה לאחרות. זה יכול להיות ספר, סרט, צימר, הצגה, תערוכה, מתכון להכנה, בילוי אפשרי עם הילדים, בילוי זוגי, מסיר כתמים, טיפ לנקיון, חנות בגדים שנתקלתן בה, סדנא מרתקת שהצטרפתן אליה - כל דבר שהוא - שבא לכן להמליץ עליו. הרעיון הוא שתהיינה מינימום תגובות לכל המלצה - וזה יהיה באמת שרשור המלצות וטיפים, שאפשר יהיה לעבור עליו ולקחת מה שמתאים לנו. מה אומרות?

Arfilit

New member
ושני דברים נוספים -

אולי כדאי שזה יהיה בסוף כל שבוע (או סוף כל שבוע שני) - שאז כל אחת חושבת על מה שעשתה השבוע - ומתארגנת לשבוע הבא - ויש לה מה לחלוק והזדמנות לשלב רעיונות חדשים בתכניות החדשות. ועוד דבר - הכוונה היא שזה גם לא יהיה שרשור של בקשות להמלצה על... אלא רק המלצות שבאות מיזמתנו. בקשות להמלצות - אפשר - כמו שכבר היום - בשרשורים נפרדים.

ornaok

New member
ניסינו פינה כזו בפורום הזה ממש אי

אז בתחילת ימיו, ולא תפס. (כן, ההריון הוא תירוץ מצוין למה את לא זוכרת...)

Arfilit

New member
טוב - זה היה מזמן...

אולי ננסה שוב. זה נראה לי כה נחמד ומועיל. אני מוכנה לנסות לקחת אחריות על הענין - ולפתוח את השרשורים העיתיים. מי עוד בעד או נגד?

בלינקה

New member
זה לא נראה לי עניין של בעד או נגד

או שזה יתפוס או שזה לא יתפוס. לי באופן אישי אין עניין בשרשור כזה, אבל לא אכפת לי שהוא יהיה קיים.

אפרת12

New member
זה לא היה בדיוק ככה

אז אני חושבת שבצורה פרועה זה דוקא כן עשוי לתפוס

מאמצת וממליצה-

נתקלתי במקרה בשאלון רפואי שקובע את הגיל ה"אמיתי" שלי (כניגוד לגיל הביולוגי), וגיליתי לשמחתי שבמקום 30- הגיל האמיתי שלי (בהתאם לאורח החיים כמובן) הוא 21!!!! אני מוכנה להעלות לכאן את השאלות- אם יש עניין.

../images/Emo41.gifהשאלון../images/Emo41.gif

1. מהו לחץ הדם שלכם? א. גבוה ב. ממוצע ג. נמוך ד. אני לא יודע/ת
2. האם אתם מתעמלים? א. למעלה מחצי שעה ביום ב. פחות מחצי שעה ביום ג. בכלל לא
3.מהי רמת הכולסטרול שלכם? א. גבוהה ב. ממוצעת ג. נמוכה ד. אני לא יודע/ת
4. האם אתם מעשנים כיום? א. כן ב. לא
5.כמה משקאות אלכוהולים אתם שותים בשבוע ממוצע? א. בכלל לא ב. משקה אחד ביום ג, שני משקאות ביום ד. למעלה משניים ביום
6. האם אתם סובלים מבעיות בשיניים? א. לא ב. דלקת חניכיים קלה ג. יש לי לעיתים מחלות שונות
7. באיזו תדירות אתם משתמשים בחוט דנטלי? א. אף פעם ב. 1-3 פעמים בשבוע ג. 6-4 פעמים בשבוע ד. למעלה מ-7 פעמים בשבוע
8. כמה ארועים מלחיצים חוויתם בשנה האחרונה? (כגון שינוי במקום העבודה, מעבר דירה, מחלה, מוות של מישהו קרוב) א. אף אחד ב. אחד ג. שניים או יותר
9.כמה מחבריכם ובני משפחתכם אתם פוגשים יותר מפעמיים בשבוע? א. יותר מ-4 ב. 1-4 ג. אף אחד
10. אם אתם פעילים מינית כעת, האם אתם מרוצים מחיי המין שלכם? א. כן, יש לי מערכת יחסית מונוגמית ב. כן, יש לי יותר מבן זוג אחד ג. לא, אני לא מרוצה מחיי המין שלי ד. אני לא פעיל מינית
11. כמה שעות בממוצע אתם ישנים בלילה? א. פחות משש וחצי שעות ב. בין שש וחצי לשבע וחצי שעות ג. בין שבע וחצי לשמונה וחצי ד. יותר משמונה וחצי שעות
12. האם יש לכם חיית מחמד? א. כן, יש לי כלב ב. כן, יש לי חיית מחמד אחרת ג. לא
13. כמה מנות דג אתם אוכלים בשבוע (לא כולל פירות ים) א. יותר משתי מנות ב. אחת או שתיים ג. בכלל לא.
14. באיזו תדירות אתם אוכלים ארוחת בוקר? א. יותר מחמש פעמים בשבוע ב. 3-5 פעמים בשבוע ג. פעמיים בשבוע או פחות.
15. כמה מנות פרי אתם אוכלים ביום? א. בכלל לא ב. אחת ג. שתיים ד. שלוש או יותר
16. כמה מנות ירקות אתם אוכלים ביום? א. אף אחת ב. אחת או שתיים ג. שלוש או ארבע ד. חמש ויותר
17. כמה שעות ביום אתם חשופים לעישון פסיבי? א. בכלל לא ב. שעה אחת לכל היותר ג. עד 3 שעות ד. יותר מ-3 שעות
18. כמה שיחות אתם מנהלים מהסלולרי במהלך נהיגה? א. פחות מ-4 ביום ב. יותר מ-4 ביום
19. האם אתם מסוגלים לצחוק מעצמכם והאם יש לכם חוש הומור? א. כן ב. לא
20. בני כמה היו הוריכם כשנפטרו או בני כמה הם היום? א. שניהם חיו עד גיל מבוגר מ-75 ב. רק אמא שלי חיה מעל גיל 75 ג. רק אבי חי מעל גיל 75 ד. איש מהם לא חי עד גיל 75 ה. שניהם עדיין צעירים מגיל 75

../images/Emo41.gifמפתח תשובות

1. א+2 ב-2 ג0 ד0 2. א-1 ב0 ג+1 3. א+1 ב0 ג-1 ד0 4. א+2 ב-2 5. א0 ב-1 ג-1 ד+1 6. א-2 ב0 ג+2 7. א+1 ב0 ג0 ד-1 8. א0 ב+1 ג+2 9. א-1 ב0 ג+1 10. א-1 ב0 ג+1 ד0 11. א+1 ב0 ג-1 ד+1 12. א-1 ב0 ג0 13. א-1 ב0 ג+1 14. א-1 ב0 ג+1 15. א+1 ב0 ג-1 ד-2 16. א+1 ב0 ג-1 ד-2 17. א-1 ב+1 ג+2 ד+3 18. א0 ב+0.5 19. א-0.5 ב+0.5 20. א-1.5 ב-1 ג-0.5 ד+3 ה0 על מנת לחשב סכמו את הנקודות בהתאם לתשובות (שימו לב אם זה בפלוס+ או מינוס-), הוסיפו או החסירו את גילכם מהסכום, התוצאה היא גילכם האמיתי. (מבחן מלא וארוך ניתן למצוא ב- www.realage.com

אמברון

New member
זה מסביר את מידת האינפנטיליות שלי

יצא לי 5.5 (או שלא הבנתי איך מחשבים...)

למעלה