../images/Emo41.gifהשאלון../images/Emo41.gif
1. מהו לחץ הדם שלכם? א. גבוה ב. ממוצע ג. נמוך ד. אני לא יודע/ת
2. האם אתם מתעמלים? א. למעלה מחצי שעה ביום ב. פחות מחצי שעה ביום ג. בכלל לא
3.מהי רמת הכולסטרול שלכם? א. גבוהה ב. ממוצעת ג. נמוכה ד. אני לא יודע/ת
4. האם אתם מעשנים כיום? א. כן ב. לא
5.כמה משקאות אלכוהולים אתם שותים בשבוע ממוצע? א. בכלל לא ב. משקה אחד ביום ג, שני משקאות ביום ד. למעלה משניים ביום
6. האם אתם סובלים מבעיות בשיניים? א. לא ב. דלקת חניכיים קלה ג. יש לי לעיתים מחלות שונות
7. באיזו תדירות אתם משתמשים בחוט דנטלי? א. אף פעם ב. 1-3 פעמים בשבוע ג. 6-4 פעמים בשבוע ד. למעלה מ-7 פעמים בשבוע
8. כמה ארועים מלחיצים חוויתם בשנה האחרונה? (כגון שינוי במקום העבודה, מעבר דירה, מחלה, מוות של מישהו קרוב) א. אף אחד ב. אחד ג. שניים או יותר
9.כמה מחבריכם ובני משפחתכם אתם פוגשים יותר מפעמיים בשבוע? א. יותר מ-4 ב. 1-4 ג. אף אחד
10. אם אתם פעילים מינית כעת, האם אתם מרוצים מחיי המין שלכם? א. כן, יש לי מערכת יחסית מונוגמית ב. כן, יש לי יותר מבן זוג אחד ג. לא, אני לא מרוצה מחיי המין שלי ד. אני לא פעיל מינית
11. כמה שעות בממוצע אתם ישנים בלילה? א. פחות משש וחצי שעות ב. בין שש וחצי לשבע וחצי שעות ג. בין שבע וחצי לשמונה וחצי ד. יותר משמונה וחצי שעות
12. האם יש לכם חיית מחמד? א. כן, יש לי כלב ב. כן, יש לי חיית מחמד אחרת ג. לא
13. כמה מנות דג אתם אוכלים בשבוע (לא כולל פירות ים) א. יותר משתי מנות ב. אחת או שתיים ג. בכלל לא.
14. באיזו תדירות אתם אוכלים ארוחת בוקר? א. יותר מחמש פעמים בשבוע ב. 3-5 פעמים בשבוע ג. פעמיים בשבוע או פחות.
15. כמה מנות פרי אתם אוכלים ביום? א. בכלל לא ב. אחת ג. שתיים ד. שלוש או יותר
16. כמה מנות ירקות אתם אוכלים ביום? א. אף אחת ב. אחת או שתיים ג. שלוש או ארבע ד. חמש ויותר
17. כמה שעות ביום אתם חשופים לעישון פסיבי? א. בכלל לא ב. שעה אחת לכל היותר ג. עד 3 שעות ד. יותר מ-3 שעות
18. כמה שיחות אתם מנהלים מהסלולרי במהלך נהיגה? א. פחות מ-4 ביום ב. יותר מ-4 ביום
19. האם אתם מסוגלים לצחוק מעצמכם והאם יש לכם חוש הומור? א. כן ב. לא
20. בני כמה היו הוריכם כשנפטרו או בני כמה הם היום? א. שניהם חיו עד גיל מבוגר מ-75 ב. רק אמא שלי חיה מעל גיל 75 ג. רק אבי חי מעל גיל 75 ד. איש מהם לא חי עד גיל 75 ה. שניהם עדיין צעירים מגיל 75