הצעה לפיצ'ר חדש

goldy

New member
הצעה לפיצ'ר חדש../images/Emo187.gif

רשימת הבלוגים שהם "הכי" - בלוג עים הכי הרבה: כניסות מנויים: מסרים ו\או אי-מייל, שיתעדכן חי. רשומות. רווחים. עידכונים בשבוע. וכך הלאה. דעתכם?

Bezalel P

New member
התוצאה של רשימות כאלה

תהייה מאבק של גולשים להיכנס אליהן בלי באמת לייצר תוכן מעניין בבלוג שלהם. רשימת כניסות מנויים - אנשים יתחילו לפתוח עשרות כתובות מייל פיקטיביות כדי להרשם איתן לעדכונים. מס' רשומות/עדכונים - אנשים יתחילו לפרסם רשומה של שורה פעם בחמש דקות. כך שאני לא ממש רואה את התועלת בהוספת פיצ'רים כאלה.

suki da yo

New member
יותר מזה...

בלוכ שיכנס ל"הבלוג עם הכי הרבה מנויים", למשל, ויקבל פרסום נוסף בשל עך, רק יצבור עוד מנויים, ולא תהיה תחלופה.. אני חושבת שזה רק מתכון להפןף את הבלוגיה ליותר ביצה משהיא גם ככה...

דנטל

New member
לא רואה יותר מדי הבדל

בין האפשרויות שהוא הציע לבין הטבלה שקיימת כיום ומציגה את אלה שיש להם הכי הרבה "אהבתי".

Bezalel P

New member
טבלת "אהבתי" לא תמיד היתה ביצה

חבל שהיא הפכה לכזאת. אני חושב אם לשנות את הפורמט שלה.

suki da yo

New member
היא לא תמיד היתה כזו...

אבל היא כזו עכשיו. אני לא חושב שיש שינוי שבאמת ישפר את המצב, ואני גם לא חושבת שצריך להוריד אותה, אני פשוט נוטה להתעלם ממנה, כי היא מדד אחר לגמרי מ"רשומות אהובות".

siv30

New member
אני חושבת שבמצב שנוצר

יש בעיה אמיתית לקבוע פרמטרים שיסמנו את הרשומות הטובות באמת. גם בסערת הטוקבקים וגם בטבלת אהבתי אותה הבעיה חוזרת על עצמה ואני תוהה, אולי כדאי לקבוע מדד של הפופולארים ביותר שהוא אובייקטיבי? קרי לפי מספר כניסות לרשומה?

הצעה

אולי לעשות את זה יחסי. נניח ויש לי בלוג חדש לגמרי, כתבתי פוסט ונכנסו אליו רק 10 אנשים. קיבלתי מהם 5 פעמים "אהבתי". במקרה הזה, בטבלה של "רשומות אהובות", אני אהיה מעל פוסט אחר שנכנסו אליו 100 אנשים, ויש לו 6 "אהבתי".

Bezalel P

New member
רעיון מעניין. רשמתי לעצמי.

נחשוב על זה כשנדון מה לעשות עם הקוביה הזאת.

למעלה