הצעה לפיצ'ר: רשומת פופולאריות

goldy

New member
הצעה לפיצ'ר: רשומת פופולאריות../images/Emo221.gif

מהכניסות מגוגל עולה כי יש לי 4-5 רשומות שהכניסות אליהן הן הרבות ביותר (משהו היסטרי). אשמח אים במסך הניהול של הבלוג תופיע רשימת "עשרת הרשומות הניצפות ביותר בבלוג זה". אפשר גם "הרשומות הניצפות ביותר באשכול", ו"הרשומות הניצפות ביותר בבלוגיה". היתרון המרכזי: אדע מה מעניין את הגולשים - במה להיתמקד, כך שיתקבלו כניסות רבות עוד יותר.

את הפיצ'ר הרשומות הנצפות ביותר בבלוגיה כבר יש

בדף הבית של הבלוגיה שם אפשר לראות את הרשומות הנצפות ביותר מהיום מהשבוע מהחודש ומכל הזמנים.... רק מה שכתבת לגבי רשומות נצפות ביותר בתוך בלוג ספציפי אין עדיין. סתם לידע כללי

seymore butts

New member
רעיון מ-ע-ו-ל-ה והייתי מוסיף

גם את הרשומות הכי לא נצפות כאפליה מתקנת. אני מרגיש חמלה כלפי "הברווזונים המכוערים" האלה אצלי...

seymore butts

New member
כי אולי מגיעה לרשומות הזדמנות נוספת?

אני בטוח שגם לך יש רשומות שציפית שיצליחו יותר, וייתכן שמה שפגע בהצלחה שלהן היה איזה כוח עליון, כמו תקלה ב"תפוז" שלא היה עדכון ברשימת הפרסומים הטריים, או שמשתמשים לא יכלו להיכנס למערכת וכולי.

goldy

New member
או שהן מענינות רק אותי

כמו אלו, שמעולם לא קיבלו אף תגובה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=969243&passok=yes http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=969260&passok=yes אני רוצה שאנשים *יחזרו* ליקרוא רשומות עבר, ולא רק את החדשה באופן קבוע. מה שאתה טוען בעצם: 'אנשים קוראים רק את הרשומה החדשה, ואים לא קיבלו עליה עידכון אז היא לעולם לא תיקרא'. אים זו המציאות אז חבל מאוד: אים גם כניסות מגוגל לא עוזרות לקבל תגובות אז מה כן?

seymore butts

New member
אני חושב שאני יכול להסביר למה לא הגיבו לך שם

קודם כל אלו רשומות מתחילת דרכו של הבלוג, מן הסתם עוד לא היה לך קהל קוראים כמו היום. שנית - הפונטים שם ענקיים וזה מעצבן ברשומה ארוכה, לא יודע לגבי אחרים אבל לפחות אותי (מעניין לעשות על זה סקר פעם). זה מתאים אולי לרשומות קצרות, שירים וכולי. שלישית - אלו דווקא רשומות שיכולות להיות לעזר למי שיקרא אותן. בדיוק בשביל רשומות כאלו שווה לעשות מנגנון כמו שאני מציע - אולי זה היה חושף אותן מחדש למבקרים בבלוג ונותן להן הזדמנות שניה. זה בטח עדיף על לפרסם אותן מחדש. ככה אין סיכוי שעוד יקראו אותן הרבה - הן מלפני שנתיים. דבר רביעי וכללי יותר - למה אין לך קוביית "לוח שנה" ? דבר חמישי - עלה לי רעיון לפינה חדשה - אולי נעלה כל שבוע בלוג "על המוקד", נצ'פר אותו בחשיפה מוגברת וכל אחד ייתן את הפידבקים שלו, לטוב ולרע ?

wranger

New member
סימור, את הרעיון שלך כדאי שתפתח בהודעה חדשה

כדי שנוכל לדון בה בנפרד.

goldy

New member
הסברים:../images/Emo221.gif

1) גם כניסות מגוגל לא נותנות לי תגובות חדשות. 2) התוכן הנוכחי הועתק מגיבוי: העורך של תפוז חושב שהגופנים גדולים יותר ממה שהם באמת. הגודל המקורי קטן יותר, וגם אז לא היו תגובות. 3) בוטל. 4) אני רוצה לוח שנה עיברי.

wranger

New member
שני פתרונות אפשריים כיום -

1. שרשור "רשומות עלומות", שנולד כאן דווקא לא מזמן, אבל לא הצליח להפוך להרגל וחבל - שהיה סוג של נגטיב לשרשור "כדאי לקרוא". 2. אזכורים נוספים בבלוג שלך עצמך, אם בצורת קוביית תוכן בצד הבלוג, שתפנה קוראים לרשומות עבר שאתה חושב שהן מוצלחות, או כתיבת רשומות חדשות עם קישורים לרשומות ההן.

היה גם את יום הרשומה

שהזמין כל בלוגר להפנות או לפרסם מחדש רשומה ישנה משל עצמו ואני יכולה להגיד שהרששומות העלומות הביא לי קוראים חדשים, תגובות חדשות וכו... (הכוונה כמובן לבלוג הקודם, בבלוג שלא קייים חודש עוד אי אפשר להגדיר רשומה כרשומה עלומה)

goldy

New member
תגובה../images/Emo189.gif

1. הבנתי שהכוונה היא להמליץ על רשומות שאינן שלי. 2. זה מה שאני עושה כבר היום, ולא עוזר.

suki da yo

New member
אבל זו בדיוק המציאות

תגובות מגיעות לרשומה שפורסמה עכשיו, אולי עוד 2-3 רשומות לפניה, לפעמים. יש לי רשומות שמקבלות לפעמים עשרות כניות מגוגל ביום, אבל אפילו לא תגובה בודדת. אנשים שמחפשים בגוגל לרוב מחפשים תוכן מסויים, ולא ממש מרגישים חלק ממערכת קהילתית כך שאין להם צורך ורצון מיוחד להגיב.

goldy

New member
אבל אפשר להגיב אנונימית

כמו לכתבה בפורטל חדשות. אני אישית מגיב כל פעם שיש סיכוי שיראו אותה.

suki da yo

New member
אפשר, אבל זה לא קורה

אתה מגיב באתרי חדשות לכתבה מלפני חצי שנה? זה בערך אותו הדבר..

goldy

New member
אבל המידע אצלי עינייני תמיד!

כל רשומותי כתובות ככה שיהיה אפשר ליקרוא אותן בכל זמן שהוא.

למעלה