הצעה לפיצ'ר: רשומת פופולאריות

דנטל

New member
בכל זאת, כשזה ישן זה בעייתי

להרבה אנשים פשוט לא נעים להגיב על משהו ישן, מין תחושה שכאילו יגידו להם "עכשיו נזכרתם?!". אתה יכול פשוט לפרסם את הרשומות האלה שוב, בתור רשומות חדשות שיקבלו תאריכים עדכניים.

goldy

New member
אים זה נכון זה פשוט עצוב

התוכן עדכני! תמיד! אנשים אשכרה בודקים תאריך לפני שהם מגיבים?

suki da yo

New member
מתי אתה בפעם האחרונה הגבת למישהו

על רשומה מלפני חצי שנה?

goldy

New member
הנקודה היא שתאריך פרסום הרשומה לא מעניין אותי

אים זה מעניין אותי אז אגיב. לא יכול להיות שאני אראה שפורסם לפני שנתיים, אז אחשוב: "טוב לא משנה כי זה ישן". הרשומה שבחתימתי פורסמה לפני שנתיים. לא יכול להיות שאנשים לא יגיבו רק כי זה "ישן", הרי זה עדיין 'חדשותי'.

goldy

New member
אני מדבר על כניסות מגוגל

או בעיקבות תגיות בבלוגיה, כשכתיבת תגובות לרשומה פתוחה לכולם. אפשר להוסיף "תאריך עידכון אחרון"?

דנטל

New member
צור קוביה "תגובות יתקבלו בברכה תמיד"

אבל לדעתי אפילו זה לא ידרבן. כאמור, מדובר בבעיה. נסה להעלות אחת מהרשומות האלה בתור חדשה וראה אם לא מגיבים עליה גם כשהיא חדשה.

מממאיה35

New member
כשאני קוראת רשומה

אני בכלל לא שמה לב אם היא חדשה או נכתבה לפני שנה.. אני מגיבה אם יש לי מה להגיד בלי קשר לתאריך בו פורסמה.

מממאיה35

New member
יכול להיות, אלא אם

יש לפעמים קישור לרשומה ישנה שמישהו שם בתוך תגובה שלו בפורום בעניין רלוונטי (אני עושה את זה על הבלוג שלי לפעמים)

wranger

New member
גם אני לא בודק תאריך לפני שאני מגיב,

אבל המצב הוא שרשומות ישנות פשוט נקברות תחת עוד ועוד רשומות חדשות. אלא אם את מציפה רשומה כלשהי על ידי חיפוש ספציפי (דרך גוגל, למשל, או תפוז), רשומות עתיקות פשוט מתחבאות אי שם.

goldy

New member
תכונה

בהקשר של מחשב הכוונה לתוכנה קטנה שמקלה על החיים / עבודה שוטפת.

Antonio Montana

New member
פיצ'ר

"אטרקציה", "מאפיין", וכד', באנגלית. כשרושמים על פיצ'ר בבלוג, מתכוונים לסוג כלשהו של אפשרות חדשה. יש עוד שימושים למושג, אבל זו פחות או יותר הכוונה כשמדברים על דברים במחשבים/אונליין.

למעלה