הצעה לפיתוח

yoyogam23

New member
הצעה לפיתוח

ואני מאמין שכל החזקים במשחק יתעצבנו עליי עכשיו. אולי שיהיה איזשהו כלל שבברית אחת לא יוכלו להיות יותר מX שחקנים מאותו איזור דירוג. למשל, שיוכלו להיות בברית 2 מה50 הראשונים. ועוד אולי 4 מ100 המק' הבאים וכך הלאה. ככה אולי הכוח יתפזר באופן שווה יותר בין הבריתות ואולי זה יוסיף עניין. כרגע מהודעות שקראתי פה בפורום אני מקבל רושם שייבנו בעתיד כמה בריתות שיורכבו מהשחקנים המובילים, או אולי רק ברית אחת כזו, וכל הכוח יתרכז בהן, וזו יכולה להיות בעיה, לא? זה יהיה כמו מכבי ת"א בכדורסל.... חחח... קיצר, תחשבו על הרעיון.

yoyogam23

New member
ועוד אחת

בעקבות כמה הודעות שראיתי פה. אולי כדאי שכמו שיש חדשות כלליות ופרטיות, יהיו גם חדשות רק של הברית. כך תדע אם מישהו תוקף בן ברית שלך, או אם הוא במצצוקה וכאלה. ואם הציעו את זה כבר, אז סליחה על הטחינה.

RED OR DEAD BS

New member
לדעתי רעיון מצויין, חדשות הברית.

תקיפות של חברי הברית, מי מסייע למי וכו', אחלה רעיון.

dipdip

New member
מה?!?

ואם אני ועוד 5 חברים שלי שהתחלנו יחד את המשחק מתחזקים ומגיעים יחד למקומות גבוהים? אז חצי מאיתנו יצטרכו להפסיק להתחזק ברגע שנגיע לדרוג מסויים? או שאולי אתה מציע שלמרות שהתחלנו יחד מדרוג 1000 ומשהו אז ברגע שנגיע לדרוג גבוהה כל אחד יצטרך לדאוג לעצמו? ואיך בדיוק תתכנן מתקפות משותפות אם יש לך רק בן ברית אחד באותו דירוג? רעיון רע מאוד לדעתי!!!

yoyogam23

New member
אני יודע

פשוט אני ניסיתי לחשוב על רעיון שיפתור את הבעיה של ריכוז כוח במקום אחד. תחשוב על מצב שבו בברית אחת נמצאים 10 אנשים מה50 הראשונים. כמובן שהאינטרס שלהם הוא שאף אחד לא יתפוס את מקומם בראש ולא יוכל להחליש אותם, אז הם יכולים לשתף פעולה וברגע שמישהו מתקרב לדירוג שלהם להתקיף אותו במרוכז ולמחוק אותו. זה ריאלי, לא? אני רק ניסיתי לחשוב על פיתרון לזה.

omri gshock

New member
צודק

באמת יש בעיתיות עם זה שיותר מדי כוח מרוכז בברית אחת אבל הפיתרון שלך לא ריאלי כי מה קורה נגיד שבהתחלה עושים את זה ואז פתאום מישהו עולה בדירוג אז מה צריך להעיף אותו מהברית אני גם חשבתי על הפיתרון הזה אתמול אבל הגעץי לתשובה הנ"ל מה שכן חייבת להיות איזה נוסחה שתגביל את הכוח בבריתות

yoyogam23

New member
חשבתי על הבעיה שהעלתם

פשוט קיויתי לפתח פה את הרעיון. אני זורם עם רוח הפורום.

meetAmeet

New member
זה בדיוק הרעיון בברית

מי שרוצה להיות בטוח שילך לברית הכי חזקה.

למעלה