הצעה לפרסומת

הצעה לפרסומת

שלום רב , מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא רעיון נחמד לפרסום קוסמטיקאית ? איזשהו משפט בעל משמעות כפולה, או משהו אחר שימשוך את הגולשים להכנס לאתרי . אשמח לשמוע את תגובותיכם תודה וערב טוב שירי

winderon

New member
פרסומת לקוסמטיקאית

תני לי כמה פרטים הדרושים להכנת הסלוגן מה המסר אותו את רוצה להעביר מי קהל היעד שלך במה את שונה משאר הקוסמטיקאיות (לא בעיה להמציא אחד)

פרסה

New member
תנסי מבצע.........

קני בושם ותקבלי גם את האודם (תנסי למצוא אודם שנחשב יוקרתי אבל שהוא יהיה קצר ואז האשה תחזור לקנות את אותו אודם אבל בגדול) תצירי לעצמך בראש מן אישה שאיך שהוא יפה ויוצאת לה בועה מהפה וכתוב: אני לא מאמינה המבצע פשוט פצצה או אפילו באינטרנט ואז אפשר בקול באינטרנט לעשות בול כמו ההוא למעלה ולאשות בשני קטעים אל תהיי עצובה קחי אודם מתנה *בקנית בושם

shiri33

New member
רעיונות למבצעים

בואי לטיפול פנים וקבלי מניקור מתנה או בואי לטיפול פנים וקבלי מס' 30 דקות מתנה או בואי לטיפול פנים וקבלי פדיקור מתנה או בואי לטיפול צלוליטיס וקבלי קרם נגד צלוליטיס מתנה או בואי לפדיקור וקבלי לק מתנה או בואי לשעווה מלא וקבלי מניקור מתנה או בואי ל5 שיזופים במיטת שיזוף וקבלי כיסא לים מתנה וכו' סלוגנים: תלוי מה הקו שלך מה את מנסה לשדר האם מכון יוקרתי או מכון זול ועממי מהם הדגשים של המכון האם שרות לקוחות או נקיון או חדשנות או ריבוי טיפולים לפי זה אוכל להציע לך סלוגן

למעלה