הצעה לפתיחת פורום חדש

killing culture

New member
הצעה לפתיחת פורום חדש

פורום רוק נהרס כי בא לשם מנהל שלא ממש מבין בנושא ומוחק הודעות של כל האנשים שלא מסכימים איתו או לא אוהבים את הלהקה האהובה עליו...ואני מציע לפתוח פורום מטאל או להחליף מנהל שלא נותן לאנשים לבטא את עצמם. למשל המנהל לא העיף אנשים שירדו על מטאליקה ומגאדת` אבל כשמישהו ירד על נירוונה הוא ישר העיף אותו ל24 שעות אפילו בלי להזהיר...

שטויות.......

הוא נהרס כבר שאתה הגעת והתחלת לרדת על כל מי שאתה לא אוהב.... לפני שאתה ואנשים כמוך הגיעו הפורום הזה היה מקום שכיף להיכנס אליו השיחות שם היו ממש כיפיות (ולא זה לא היה שיחות שבהם סוגדים לקורט קוביין, תתפלא דיברו גם על פאנק) קורט צדק בכך שחסם אותך, מכיוון שמשתמשים כמוך הורסים את האווירה של הפורום.

HellAngel

New member
כן?

אז אחרי שSC העיף אותי הפסקתי לקלל...ואולי הפורום לא מעניין כי אתה לא מבין על מה מדברים שם? ברור שאתה לא מבין..אתה לא מכיר את מגדאת`...טוב סליחה שאני מכיר עוד להקות חוץ מפינק פלויד... ובקשר לחסימה של קורט...אז אולי אתה תראה לי הודעות ששם קיללתי ואל תראה הודעות מלפני שנה...וראית שהיו אנשים שביקשו שאני אחזור וגם METAL F שהיא כמוך...ואמרו שאני יכול לתרום שם...

היום מחקתי לך הודעות עם קללות

תפסיק כבר לדבר שטויות. כל הודעה שלך אתה מוכיח עד כמה כל הפורום צודק. בנתיים יש כבר 8 תלונות של נטוויז`ן ומחר בצהריים גם תלונה במשטרה.

HellAngel

New member
כן כן כן...תמשיך להמציא...

ולפי מה שראיתי דווקא יש אנשים בפורום שרוצים שאני אחזור...וכל הודעה שלך מוכיחה שאתה לא יכול לתת לי דוגמא של קללה שכתבתי בלי סיבה...

mmm

New member
ולפני הכול....hellangeL

האם הויכוח הזה שווה, עליך להבין שכאן אין צודק או טועה, שליחת וירוסים לאימייל(ולפני מה שכתוב למעלה אכן עשית זאת, או לפחות לפי מה שהבנתי), שהמשך הויכוח הזה לא מוביל לשום מקום ויכול להביא לתהליכים משפטיים נגדך. כן, ויש דרכים לדעת מה עשית עם חשבון האימייל שלך, ואת הפעולות שלך בשעות האחרונות. לכן m ממליץ לך להפסיק את פעולותיך. BY mE

HellAngel

New member
כמו שאמרתי....

לא עשיתי לו כלום ולא שלחתי דברים...ואם יש דרך לראות מה עשיתי עם האי מייל שלי בזמן האחרון הם יראו שלא שלחתי לו וירוסים...וכל מה שהיה למעלה זה זיוני שכל...ואני לא אפסיק את ה``פעולות`` שלי כי בכלל לא התחלתי אותן...

HellAngel

New member
ובקשר להומואים...

ראית בעצמך שכל הזמן בא מישהו והתחיל את הנושא מהתחלה...``לא הייתי כאן הרבה זמן ואני חושב.......`` אז למה אותם לא חסמו?

בימים הקרובים נאתר את המנהל המתאים

לפורום רוק. בינתיים אנו ממליצים לכל הנוגעים בדבר להימנע מהשמצות אישיות, ומשליחת חומרים האסורים על פי החוק.

למעלה