הצעה לקופסאות של פורמולה?

• פותח הנושא sue
  • פורסם בתאריך

sue

New member
הצעה לקופסאות של פורמולה?

הקטנציק שלי
מחסל כמויות של תחליף חלב וממש חבל לי להשליך את הקופסאות (הן בגודל של צינצנת גדולה) אז אני אוגרת אותן בינתיים. למישהו יש רעיון מה לעשות איתן? איך לשדרג אותן? איך אפשר לצבוע אותן? - הן ממתכת אם מישהו רוצה קופסאות כאלה - אשמח לתת. תודה. ואם לא אמרתי קודם, אז רציתי שתדעו שזה פורום נהדר עם אנשים מדהימים

av_i_va

New member
מאחר וזהו הפרויקט המשותף החודש....

סביר להניח שתראי בסוף החודש אין סוף רעיונות בגלריה. מה דעתך להצטרף? בטוח שיש לך אי אלו רעיונות שכולנו נשמח לראות. לגבי הנחיות עבודה, נעזור בשמחה. אני לא מכירה את הקופסא. ממתכת אמרת...עם כיתוב מודפס או מדבקה הניתנת להסרה?

lilachh

New member
sue ../images/Emo20.gif

לפני כמה ימים אני לא זוכרת מי העלתה תמונות של קופסאות שהיא עשתה גם נראה לי מהקופסאות הללו - היא עשתה קופסאות לסוכר וקפה אם אני לא טועה...תמונה צריכה להיות פה, צריך לדפדף.

אני מכינה מהקופסאות הללו

קופסאות למשלוח מנות לילדים. ביקשתי מזוג חברים שיאספו לי קופסאות וכשהן יגיעו אני אכין קופסא כזו, אצלם, אדאג לסרוק ואעביר לפורום.

אני עושה עליהן עיסת נייר

לירון שלי אוכל סימילאק, וכל שבוע בערך נגמרת קופסא, ככה שיש לי המון. אני פשוט מצפה בעיסת נייר וצובעת. אפשר גם לצפות בטפט צבעוני, ואפשר גם לצבוע - לא יודעת בדיוק איך, אבל בטוח יש כאלו שידעו.

dili

New member
אני עשיתי קופסאות כאלה

לסוכר ולקפה... צבעתי קודם בחומר מקשר, גם את המכסה...ואח"כ צבעתי באקריל, הוספתי כיתוב וקישוט בתוחם זהב... יש לי עוד קופסאות כאלה, אבל טרם החלטתי מה לעשות בהן (ובנוסף אני חולה עכשיו ואין לי כל כך חשק ליצירה
)

sue

New member
איזו עיסת נייר?

זו שמופיעה במאמרים? היא נדבקת בסדר? איך הכי טוב למרוח אותה? עם הידיים או מכחול?

לא יודעת מה מופיע במאמרים

אני עושה עיסת נייר עם דבק עמילן, שמעורבב עם מים, טובלת כל פיסת נייר בדבק ומדביקה על החפץ. מחכה שיתיבש, צובעת, ואת התוצאה אני אוכל להראות רק כשיגיע הפילם מפיתוח, או שאני פשוט אתקין את המצלמה הדיגיטלית. אם יש שאלות, אשמח לענות

cckuki

New member
מצטרפת לשאלה

באיזה צבעים ניתן לצבוע על מתכת? אפשר אקרילי?

dili

New member
יש לי רעיון...

וזה קפץ לי לראש ממש עכשיו... כבר שבועיים שעומדת לי על השיש קופסת סימילק שציפיתי בשפכטל...לא היה לי רעיון מה לעשות איתה ולכן היא עמדה מיותמת... תודות לעבודות של פסא שהוצגו פה אתמול ולאף המטפטף שלי בלי הרף (בגלל המחלה)...קופסת הסימילק תיצבע, אולי אפילו אדביק עליה נייר טישו עם דוגמה (כמו המפיות) ויש לי קופסא לנייר טואלט שישמש כטישו!

dili

New member
יש לי עוד רעיון...

שגם אותו איישם... לעשות מהקופסאות, קופסת אחסון למזון יבש, כמו אטריות, עדשים וכו´...זה על אותו משקל של קופסאות הקפה והסוכר שעשיתי...אפשר לכרוך מסביב לקופסא חוט רפיה או חוט יפה אחר ולהצמיד לחוט פתקית עם תאריך התפוגה של המוצר.

איזה רעיונות! ../images/Emo45.gif

בתור אמא לילד שגומר 2 קופסאות בשבוע אני מאמצת את הרעיונות שלך בחום. חשבתי על עוד משהו, להוסיף לקופסת אכסון שכזאת, בעקבות קופסא שראיתי בהום סנטר, לפתוח "חלון" באמצע הקופסא כדי שיהיה אפשר לראות מה יש שם.. צריך לסגור אותו במשהו שקוף, אולי להדביק שקף מבפנים, השאלה אם זה יהיה מספיק אטום.

dili

New member
אז זהו...שאני לא בטוחה ../images/Emo3.gif

גם אני חשבתי על משהו כזה, אבל בגלל שבדברים מהסוג הזה מאוד חשוב שהקופסה תהיה אטומה, שלא יכנס אויר וכו´, אני לא בטוחה ששקף יעשה את העבודה...אבל אם למישהי יהיה רעיון קריאטיבי ואטום
אני אשמח לשמוע...

dili

New member
את יכולה להדביק תמונה...

אני בטוחה שברשת יש המון תמונות של אטריות, עדשים וכו´
אפשר להוריד תמונה יפה כזו, להדביק על הקופסא וכך את יודעת מה יש לך בפנים
אני בכל מקרה מתכוונת לכתוב על הקופסא בנוסף.

אפשר שיהיה מספיק אטום

מדסיקים עם דבק, ומסביב לשקף סלוטייפ שקוף. כמובן שהכל מבפנים ואז לא רואים את הסלוטייפ

למעלה