הצעה לרווקים רווקות

tzvika770

New member
הצעה לרווקים רווקות

ברכבי העולם נערכים אחלה סעודות שבת ציבוריות שבדרכלל כוללים 70% רווקים רווקות כי הנשואים ובעלי המשפחות אוכלים בבית ובכלל הבתי כנסת בעולם להבדיל מהארץ משמשים כמרכז קהילתי חם ותומך בכל אופן בדרכלל בתי חב"ד עורכים סעודות שבת ציבוריות אבל לא רק חב"ד אז כנסו לאתר של צעירי חב"ד ותחפשו את הבית חב"ד הקרוב למקום מגוריכם ולכו להתערבב עם הציבור ולמי שגר בניו יורק כתבתי מדריך לסעודות שבת ציבוריות כנסו http://www.tnuva.info/shabos%20meal.htm בהצלחה

tzvika770

New member
המקום היחיד שאני רב בו זה בבוקר אם לקום או לא

כישראלי בחו"ל האם ההצעה טובה לדעתך

tzvika770

New member
יש לי הרגשת בטן חזקה

שאף פעם לא התנסת בסעודה כזאת ולכן הינך כותב כך האם אני צודק??

Vdrums

New member
נכון, לא הייתי, אבל לא בגלל זה הגבתי כך

זה פשוט שאין דבר כזה חינם/חופשי, שזה בשם הדת זה כולל את הערך המוסף הזה.

tzvika770

New member
אח-שלו מדוע הינך מביע דיעה בלי שאתה יודע

במה מדובר האם אתה חושש לשישטפו לך את המוח אותם דוסים שחורים משחור ויהפכו אותך ליצור שאינו מתקלח אינו מתגלח ודואדרנט מה זה?? אז................ אם יש לך עמוד שידרה אז לפי דעתי הם לא ישברו אותך לך תהיה חזק ואמיץ ואל תתן להם לשבור אותך בכלל ותתנסה בחויה אני בטוח שהתנסת בהרבה חוויות ליתר בטיחות אם הם ינסו לנשוך אותך נראה לי שאתה תדע איך להגן על עצמך ולפעם הבאה אם אתה לא חושש ספר לנו באמת מה קורה במחוזות האופל מנסיון אישי יהודי

Vdrums

New member
אני לא מפחד להישבר ולהפוך לדוס, אבל הראת

לי בדיוק שזה מה שקורה שם. למה לי ללכת לארוחה ובמקום לאכול בשקט אני צריך לשמוע חפירות על פרשת השבוע? מה זה נותן לי?

tzvika770

New member
צודק אלף אחוז

גם אני במקומך היתי הס מלדבר על יהדותי פשוט בושה לדבר על מסורת איכס ובטח להתערבב עם אנשים יהודים כמוני זה אסון גיאולגי 7 בסימן ריכטר ובטוח שהם נושכים ואין להם כלום בראש אז למה לקחת סיכונים בחיים

Vdrums

New member
אדוני, יש הבדל בין לשבת עם אנשים ולדבר על

דת לבין לבוא לארוחה ביודעין שהולכים לחפור לך על דת.

Shany1312

New member
אתה יכול להמשיך להתווכח איתו

מפה ועד ישראל. תמיד יהיה להם מה להגיב, תמיד יהיה להם מה לענות, תמיד הם יחשבו שהם כל יודעים וכל יכול. אני אומרת, שתהיו בריאים ותפסיקו לכפות על אחרים את האמונות והדעות שלכם. חיה ותן לחיות. לא שוללת יהדות, לא נגד, אבל גם לא בעד. אני בעד כל איש באמונתו יחיה (וכן אני יותר שבמקור זה צדיק באמונתו יחיה)

Shany1312

New member
טוב,

בצעקות

למעלה