הצעה לרכישה משותפת של ספר - לכולנו

הצעה לרכישה משותפת של ספר - לכולנו

שלום! בהמשך לדיון שהיה כאן ולהצעתו של דדי, אני מעלה בזאת הצעה לרכישה משותפת של ספר עבור הפורום. המדובר בספר אשר נמכר באתר Avotaynu, ושמו: Sourcebook for Jewish Genealogies and Family Histories הספר מכיל הפניות לפרטים אודות יותר מ - 10,000 משפחות, ומשמש כלי לגילוי מקורות אפשריים נוספים אודות משפחותינו. לדעתי, הוא יכול לעזור לחלקנו לאתר פרטים לא ידועים. פרטים על הספר ופירוש שמות המשפחות אשר בו, אפשר למצוא באתר הזה. עלותו של הספר, היום, היא: 45$ (לפני משלוח), ולכן אני מציע לרכוש אותו במשותף - עבור הפורום. עלות הספר תתחלק בין המעוניינים בשותפות זו (אפילו אם יהיו רק 10 מעוניינים, כל אחד ישתתף ב - 20 ש"ח, שזה ממש ממש כלום לספר כזה). לאחר רכישתו, ננהג באחד משני האופנים הבאים: א. הספר יימצא בידי ובקשות חיפוש בספר ע"י ה"שותפים" בו, יופנו אליי. אני אחפש ואשלח את התשובות; ב. הספר יעבור מיד ליד בין השותפים, בסבב שייקבע ויוסכם ע"י כולם. מי שמעוניין להצטרף לרכישה המשותפת - נא להגיב להודעה זו בהקדם. כשיצטרפו מספר מספיק של אנשים - או כעבור זמן מסוים (נניח, שבוע מהיום), נחליט ביחד מה לעשות. מחכה להצטרפותכם, ארנון

מוכנה להשתתף../images/Emo70.gif

מוכנה להשתתף בסכום כזה בערך, ומציעה שהספר יהיה ברשותך כמו שהצעת. עדכן אותנו הלאה!

גםאני גם אני רוצה......./images/Emo9.gif

רק נא לציין כתובת דואר למשלוח התשלום. חנה גונן

ornan

New member
מוכנה להצטרף

שלום לכם כחובבת ספרים מושבעת, וכמי שמחפשת שורשים, מצטרפת בשמחה לרכישה המשותפת, כל מה שיקבע מוסכם עלי מחכה לפרטים מכם ארנה

דדיחתם

New member
הקראוס שלך מהונגריה?

אם כן, יש לי כמה קראוסים שמעניינים אותי וכדאי שנבדוק קרבה.

shilansk

New member
רכישה משותפת של הספר

גם אני מבקשת להשתתף ברכישת הספר, אשר צריך להשאר אצל ארנון ולהיות נגיש לכולם.

mipkin

New member
גם אני../images/Emo70.gif

רוצה להשתתף ברכישת האוצר המדובר חושבת שזה צריך להשאר אצל ארנון, כי כאמור הכל עובר דרכו מיפקין

freimann

New member
ישר כח!

מצטרף לרשימה, ובהזדמנות זאת מברך בחום על הקמת הפורום.

למעלה