הצעה לשותפות...

privet i

New member
הצעה לשותפות...

לניהול לקוחות, מוצרים, ספקים, שילוח, תשלום וכו' בניית אתר בהתאם עם אפשרות כניסה אישית לכל לקוח. אפיון מלא קיים וינתן למתאימים. אישית אין לי רקע במחשבים אבל אני יודע מה אני רוצה - איך ? זה כבר תפקיד שלכם. אני מהפורום השכן "יזמות וניהול עסק". אנו מתקדמים למימוש המיזם שלנו הלכה למעשה. ולכן אתאר בקצרה מה אנו מחפשים. מדובר על קבוצה של 4 יזמים שותפים, הון עצמי לא גדול. החברה נמצאת בנשר. העבודה עצמה כרגע היא בניית תוכנת בסיס נתונים וקישורה לאתר ברשת. עדיפות תינתן כמובן לפי כישורים, אזור מגורים, ונכונות לעבוד תמורת אחוזים. (יש אפשרות גם תמורת תשלום כפרילאנסר), כיאה ליזמים ויזמות בכלל, אנו משתדלים להוציא כמה שפחות בשלב זה (כי אין הרבה ) ולמצא אנשים מהתחום ולשבצם בחברה כשותפים ולאחר מכן כעבודה קבועה כאחראים על התחזוקה והתוכנה בעתיד. העבודה עצמה במשרד בנשר. יש אפשרות לקבלת חלק מהפרוייקט ולעשות אותו עצמאית בבית או במשרד שלכם אבל העדיפות היא לבצע את הכל במשרד החברה ולקבל מטרות והנחיות במקום. אם יש מישהו מכם שחושב שכדאי לו לקחת חלק איתנו ולהיות שותף במיזם חדש ומלהיב ולדעתנו יחיד במינו - נשמח לשמוע. אם יש מישהו שרוצה לקבל אפיון חלקי של התוכנה ולהציע הצעת מחיר כפרילאנסר - מוזמן לפנות ולקבל אפיון חלקי של המוצר. תסלחו לי אבל אני לא סובל מיילים, אנא פנו אלי במסר תחילה ואח"כ נדבר בטלפון. תודה.

למעלה