הצעה לשיטה "משוכללת" ליצירת צלילות

הצעה לשיטה "משוכללת" ליצירת צלילות

האמת היא שנראה לי שאפשר לשלב ממש יופי את שיטות ה - MILD וה - WILD לשיטה אחת !! לדעתי זה יכול להיות יעיל מאד ! ההצעה שלי הולכת ככה ואשמח לשמוע תגובות בנושא - שתי השיטות דומות מאד בבסיס שלהן, בשתיהן ישנים 6-5 שעות, מתעוררים לשעה ואחר כך חוזרים לישון, ב MILD חוזרים בראש שוב ושוב על החלום האחרון שזוכרים ואחר כך נירדמים בשאיפה להיכנס שוב לתוך אותו חלום ולהבין שחולמים, ושבשיטת ה - WILD גם כן חוזרים שוב ושוב בראש על משהו ( לדוגמה על משפט מסויים ) ולא מפסיקים לחזור עליו בראש עד שנכנסים לחלום ! כלומר יש דמיון רב בין השיטות כך שלדעתי אפשר לעשות שילוב מצויין ויעיל מאד של שתי השיטות לשיטה אחת שהולכת ככה - הולכים לישון ל 6-5 שעות ולאחר מכן מתעוררים למשך שעה ( כמו שרשום בשתי השיטות ) , אם לא זוכרים שום חלום אז אין ברירה ועושים לפי שיטת ה - WILD כי בה אין צורך להיזכר בחלום האחרון שהיה לנו. אם כן זוכרים את אחד החלומות בצורה טובה ומפורטת אז פשוט מאד מתחילים לחזור שוב ושוב בראש על כל פירטי החלום הזה ( בדיוק כמו שמתואר בשיטת ה - MILD ) אבל לא מפסיקים לחזור על כך שוב ושוב בראש ( בדיוק כמו משפט שחוזרים עליו שוב ושוב בראש בשיטת ה - WILD כדי לא לאבד את המודעות ) , כלומר ממשיכים כל הזמן לחשוב שוב ושוב על החלום האחרון שזוכרים כמו שמפורט בהוראות של שיטת ה - MILD ומשתדלים לא לאבד את המודעות העצמית כמו ב - WILD, ( זאת אומרת שהחזרה בראש על פירטי החלום האחרון שהיה לנו היא ממש כמו החזרה על משפט מסויים בראש בשיטת ה- WILD ). אם מצליחים לשמור על המודעות אז כמו בשיטת ה - WILD ניכנסים לחלום צלול בלי לאבד את המודעות, ואם בכל זאת לא מצליחים להתרכז ונירדמים, אז כמו בשיטת ה - MILD ניכנסים לחלום האחרון שעליו חזרנו בראש לפני כן, מבינים שזה חלום ויש לנו חלום צלול ! מקווה שההסבר ברור, לדעתי זה יכול להיות שילוב מנצח שמשלב יחד את כל הדברים הטובים בשתי השיטות. מי שמוכן להיות שפן נסיונות ולנסות זאת אז אשמח לקבל דיווח. בהצלחה ! אלון

Dazed&Confused

New member
תגובה

נשמע מעניין... אני הרבה פעמים משלב ככה דברים וזה יכול לעזור בהרבה מקרים למרות שדווקא אני לא שולט לגמרי בשתי השיטות.

למעלה