הצעה - לשים סוף לקרקס ה"מחקרי"

הצעה - לשים סוף לקרקס ה"מחקרי"../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חברים יקרים בפורום זה אני רוצה להציע לעשות מחיקה על כל ההודעות הקשורות בטמטום הנוראי הזה שהשתולל פה בימים האחרונים. מבקשת שכל מי שמסכים עם הבקשהישרשר בהמשך את הסכמתו. ואם יהיו מספיק אנשים שחושבים כמוני, שזו פחיתות כבוד לפורום שלנו, ש"ברבורים" כאלו ישארו כאן, נמחק את כל ההודעות הקשורות בעניין. נא תגובתכם המהירה, זה כבר עובר את כל גבולות הטעם הטוב. חבל שהפורום מתבזבז על שטויות מסוג הזה. בבקשה שרשרו תגובתכם. שבת טובה כוכי

Dawn19

New member
תומך בהחלט ../images/Emo88.gif

הגיע הזמן לשים קץ להודעות מטומטמות של סטודנטיות מתוסבכות ומתוסכלות לסוציולוגיה. לא צריך שנתעצבן כל פעם מחדש כשנכנסים לפורום. יום טוב, שחר

gaia20

New member
השרשורים נמחקו

דני היקרה- עם מחיקת השרשורים נאלצתי למחוק גם את הודעותייך המרגשות לאימך מאחר והן היו חלק מאחד השרשורים ואין לי אפשרות למחוק רק חלק מהשרשור. אני מתנצלת על המחיקה אך לא היתה לי ברירה, מקווה שאת לא כועסת
. נקווה שלא נתקל יותר ב"ליצני מחקר", כאלה...
שבת נעימה,

כל הכבוד - נמצאת כאן לדקה!!!!!

שמחה שהתקבלה החלטה ברוב כזה, ושהמחיקה כבר בוצעה. נכדותי אצלי, ולא יכולה להשאר כאן, אבל מקווה להכנס מאוחר יותר. שבוע טוב כוכי

אני איתך לאורך כל הדרך כוכי

את יכולה לסמוך עלי חמודה אחרי המ שאני עברתי בשנים ובמיוחד ב3 שבועות אחרונים אני לא מוכנה לשמוע את המילה מחקרים לעולם לא מרוויטלי

למעלה