הצעה לשינוי....

Talila3

New member
הצעה לשינוי....

תזכורת: אני בעלת עסק בתחום השיווק, ובהתאם לדרישה ולביקוש מבעלי עסקים החלטתי לגייס שותפה לעסק. שותפה ללא השקעה כספית- חשוב להדגיש שאין מדובר בהרבלייף או משהו דומה לכך. אם יש לך זיקה לתחום השיווק, ואת פלפלית, בעלת יוזמה, רוצה שינוי משמעותי בחיים,בעלת אמביציה ונכונות...אני מציעה לך שותפות בתחום מגוון, מהנה, ומאתגר. אשמח לקבל קורות חיים במייל: [email protected] אני מתחייבת להחזיר תשובה לכל מייל שיתקבל, ואם לא קיבלתן תשובה אז נא לשלוח שוב (לפעמים יש תקלות והמייל לא מגיע ליעדו) תודה טלי

אם אני לא טועה, את מחפשת כבר די

הרבה זמן שותפה לעסק שלך. תתקני אותי אם אני טועה, בסדר? פשוט נדמה לי שראיתי הודעות דומות לזו בכמה פורומים, וחשבתי על זה - בעצם את מציעה לאנשים משהו שהרבה חולמים עליו, אז איך זה שאת לא מוצאת מישהו מתאים? חשבת על זה?

Talila3

New member
האמת...מגיעות בחורות שמאד רוצות

אך לא מנוסות בתחום השיווק..... ועוד דבר לא לכל אחת יש את ה א ו מ ץ לבנות עסק עצמאי, למרות שמשכורת רואים כבר מהחודש הראשון,והכל מוסבר, מוגדר, מפורט, ואני משתפת עד לפרטי פרטים. לא קל למצוא שותפה מתאימה ....

אולי כדאי לחשוב על לתת סיכוי למישהי

שאין לה נסיון, אבל יש בה הרבה מאוד מוטיבציה ונכונות, למרות שזה בוודאי יצריך ממך יותר השקעה. גם למקצוענים הגדולים ביותר בכל תחום, היה פעם מישהו שנתן את הסיכוי הראשון. ובקשר לאומץ, את צודקת. אולי עוד נדבר בזה.
בכל מקרה.

Talila3

New member
יעל ארבל היקרה...

נתת לי חומר למחשבה...ואני בהחלט אתן סיכוי לבחורה עם מעט נסיון והרבה מוטיבציה,רצון,ונכונות...

למעלה