הצעה לשיפור

הצעה לשיפור

משהו שרציתי להגיד כבר ממזמן... כשאני כותב תגובה בבלוג שלי או בבלוגים אחרים ברור (לי לפחות) שתמיד אני רוצה לקבל מסר על תגובות להודעה שלי לכן למה שהאפשרות "ברצוני לקבל מסר על תגובות להודעה הזו" לא תסומן ב "V" אוטומטית מקסימום אנשים יקבלו מסר שהם לא מעוניינים בו אז ימחקו אותו ואפשר גם להוציא את ה V הרבה יותר גרוע איך שזה עכשיו שאין "V" וכל פעם צריך לסמן מחדש "V" כי ה "V" לא נשאר בזכרון וקורה ששוכחים לסמן אותו ואז זה הרבה יותר קריטי כי אז אולי מקבלים הודעה חשובה מבלי לדעת עליה תודה

../images/Emo31.gif למה לחייב?

אני לא רוצה לקבל מסר על כל תגובה שאני כותב ואני אשכח כל פעם להסיר את ה
לא עדיף שזה יזכור בחירה אוטומטית?

באמת עדיף שזה יזכור בחירה אוטומטית.

אבל האמת היא שאני חושב שהרבה יותר גרוע לא לקבל מסר מאשר כן לקבל אותו.

0r0r

New member
עד כמה שאני יודע

וזה גם נשמע לי הגיוני, הרוב לא משתמשים באפשרות הזו. ההגיון אומר שלא צריך לשלוח ספאם כברירת מחדל למשתמש שלא רוצה להשתמש באופציה מסויימת אלא לאפשר להשתמש באותה אופציה למי שרואה בה יתרון. ההגיון גם אומר שסימון צריך להשמר ע"פ שם משתמש/קוקי ובכך לפתור את הבעיה.

חהמן

New member
../images/Emo45.gif

מודולריות שולטתתתתת!!!!111!!11@ לפי שם משתמש זה רעיון מצוין. או שכל אחד יוכל לבחור את הברירת מחדל שלו, או שהבחירה האחרונה שביצעת תהיה המצב האוטומטי. הגיוני, חכם, ועדיף. אנשי חה!

מסכים עם הפתרון

אולי הרוב חושב שזה ספאם אני מסכים עם כל מי שחושב שזה ספאם בשבילי זה פחות ספאם וזה יותר תגובות להודעות שלי בבלוג שאם לא אסמן שברצוני לקבל מסר אז אחמיץ את התגובה... (חלק מהפרפקציוניזם שלי) הפתרון הוא גם לא מושלם כי אם לא בא לי כרגע לקבל ספאם ואני מסיר את הסימון בפעם הבאה זה יזכור שזה לא מסומן או שאם אני רוצה לקבל תגובות באופן חד פעמי בפעם הבאה זה יזכור את הסימון ואקבל ספאם אבל הפתרון הוא מצויין לדעתי כי אין סיבה שאנשים ישנו את דעתם לגבי הסימון או האי סימון שנשמר גם לי הפריע קצת עכשיו מלא הודעות לתגובה שלי חחח בכל דבר חיובי יש משהו שלילי...

0r0r

New member
אין פתרון מושלם

אם תשונה ברירת המחדל ואז מי שלא רוצה מסר יצטרך להסיר סימון או שרק אז תיהיה זכירה של הסימון - יהיו הכי הרבה תלונות. אם יזכרו את הסימון/אי-סימון האחרון ויאפסו אליו - תוכל לטעון מה שטענת. אם יתנו לך לבחור מה ברירת המחדל שלך - תוכל לטעון שיש מקרים עוקבים שבהם אתה מעוניין/לא מעוניין במסר ואז ברירת המחדל מחייבת אותך כל הזמן לסמן/לא לסמן את התיבה לאורך השרשור או הבלוג, כי ברירת המחדל שלך שונה כי ככה אתה אוהב בבלוגים אחרים. אם יסבכו את המערכת עוד יותר ויתנו להתאים אותה עוד יותר - א. אף אחד לא יעשה את זה. ב. אף אחד לא רוצה את כאב הראש הזה. ג. עוד יותר אנשים שלא מעורבים בפורום לא יבינו מה הולך שם. ברור שאין כאן פתרון מושלם ואף פעם לא כולם יהיו מרוצים כל הזמן. הפתרון ההגיוני הוא לא לשנות את ברירת המחדל המקובלת (בתפוז ובכלל) ולא לנסות לשנות את העולם בדברים קטנים כאלה, אלא פתרון מתבקש כמו זה שהמערכת תזכור את הסימון האחרון (ועד השרשור הזה הייתי בטוח שזה המצב).

Bavmorda

New member
ומה קורה בפורומים ??

בפעם הראשונה או אחרי הרבה זמן הסימון אינו אוטומטי, אבל אחרי תגובות רציפות לאורך זמן באותו הפורום, אוטומ' מקבלים תגובה למייל. אני אשמח אם הסימון יהיה אוטו' לתגובות בבלוגים. אני בכ"מ תמיד (!) מסמנת. הרי בסופו של דבר אני באה להגיב באופן אישי על משהו שמישהו כותב באופן אישי במקום האישי שלו (הבלוג) ואני אשמח לקבל תגובה או לדעת שהוא קרא והיה לו מה לומר על זה. אני לא מבזבזת את הזמן שלי בלכתוב הודעה שאני לא מעוניינת שבעל הבלוג יקרא אותה.... וחשוב לי כן לקבל תגובה. לילה
וב, BAV. נ.ב. והנה - מסומנת אוטו' ה"ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה הזו" כאן מתחת לחלון הכתיבה.

Bavmorda

New member
../images/Emo13.gif בדיוק לזה התכוונתי ../images/Emo70.gif

כמו שבפורומים זה עובד, שזה יעבוד גם בבלוגיה.
BAV.

למעלה