הצעה לשיפור

DizzyMissLizzy

New member
הצעה לשיפור

לדעתי הפורום יהיה הרבה יותר מעניין אם אנשים יעלו בו נושאים לדיון (כל נושא שהוא) והדיון יתנהל בספרדית. זה יתרום הרבה לכל אלה שמנסים לתרגל את עצמם בכתיבת ספרדית, וגם הרבה יותר מעניין משאלות על תרגום (בשביל זה יש מילונים ברשת). ואני מזמינה את כל אלה שספרדית היא שפת אמם להשתתף, כך שיהיו גם כמה הודעות בספרדית תקנית...

DizzyMissLizzy

New member
ניסיון ראשון

מה שכתבתי בהודעה הקודמת, אבל עכשיו בספרדית: yo creo que este foro va a ser mucho mas interesante si los participantes escriben discusiónes en cual quieran asuntos en espanol. Eso es muy importante para practicar el escribir en espanol. Y es mas interesante que preguntas sobre traduciones (para esto hay bastante diccionarios en el red) Envito a los que espanol es sus lengua materna que participen. que dicen ustedes?

Hurakano

New member
אה....

וחבר´ה שלומדים ספרדית לא יכולים להשתתף ? ואגב - כמו שכבר אמרתי קודם, לא כל מי שמדבר ספרדית מלידה מדבר אותה נכון. הרעיון שלך טוב... הקטע הוא ש... על מה אפשר לדבר בספרדית שקשור לספרדית ? שבת שלום Hurakano

DizzyMissLizzy

New member
צר לי, לא הבנת אותי

נהפוך הוא ! אני כיוונתי את דברי דווקא לאלה שלומדים ספרדית, ע"מ שיתרגלו כתיבה בשפה. ובנוסף להם, הזמנתי גם את דוברי הספרדית מלידה. (אני נמנית עם אלה שלומדים ספרדית ! ) וחוץ מזה, התכוונתי שנדבר בספרדית על כל נושא שבעולם (לא רק על ספרדית). אפשר נושא אקטואלי, או כל נושא אחר שנדון בפורומים אחרים. אלא, שכאן נכתוב בספרדית. נכון, זה לא תמיד קל, והמילון יעבוד שעות נוספות, אבל יש בזה אתגר. אז מה אתה אומר?

למעלה