הצעה לשיפור

HeliBoy

New member
הצעה לשיפור

לקצר את הזמן שבו מקבלים תורים... כי אז המשחק יתקדם יותר מהר (ערן אם תרצה יש לי גם רעיונות איך למנות את העובדה שתיחברו הרבה אנשים לשרת בבת אחת) הצעה שניה היא, להוריד את מספר התורים הדרושים לקניית ומכירת נשק בניית מפעלים וכו.. או אפילו לבטלתן כי מקבלים תור פעם בחצי שנה והולכים 3 על מפעל מסכן או על כלי נשק... אז בקיצור.. צריך או לתת יותר תורים פר זמן.. או לקצץ בכמות התורים הנדרשת לפעולה

Rc300

New member
אל תיגע במשחק כמה ימים אחי....

יהיו לך כמה מאות טובות של תורות...ותוכל לעשות מה שתרצה...
כל שינוי יגרום לירידה באיכות.... אה...ו...כדאי שיתקנו את השגיאה-"תורים" מזה תורים??? תורות!

HuriCaN

New member
זו לא שגיאה

אומרים תור אחד=זכר לא אומרים תור אחת!! אז ברבים זה תורים!!

Rc300

New member
חחחחח אז אומרים גם שולחנים??

בכל כלל יש יוצא מן הכלל חבוב...

barkany

New member
אחי תקשיב,,

מותר להגיד גם תורות וגם תורים..בדוק, אז אתה יכול להגיד איך שבא לך אבל אתה לא יכול להגיד שתורים זה טעות.. תמיד יש יוצאים מהכלל אבל אנחנו לא בשיעור הבעה או איך שלא קוראים לזה.. אז להתראות ושבת שלום

תורים זה הרבים לתור אחד...

תורות זה רבות לתורה מלשון תיאוריות או תורות דתיות. הגיע זמן לישון עם בארי קור...

Wolfinix

New member
ואז תגלה שמישהוא עשה לך אליהום על

המדינה בזמן שאתה צברת תורות

I A F02

New member
לא טוב...../images/Emo31.gif

אפילו לעלות את הכמות התורות והאדמה לבניית מפעל/ קניית נשק. שהמשחק יהיה ברמה גבוהה יותר

meetAmeet

New member
אתה לא הראשון שחשב על זה...

בסך הכול רעיון טוב, וכמעט כולם בעדו, הבעיה היא שבשביל להוסיף יותר תורים, צריך שרת שיעמוד בעומס שיתווסף ושרת כזה עולה כסף... במידה ויהיה כסף לשרת חדש סביר להניח שיעשו זאת...

Hocky

New member
מי בעדו בדיוק?

כל הילדים בני ה13 פה ש"קשה להם לחכות לתור"...

bumpibomb

New member
אם כל כך קשה לך..

תחכה חצי שעה לתור! מה קרה ? שום דבר! תפסיק לשלוח הודעות מטומטמות

yyooonn

New member
התורים לא יעזרו לך להתקדם יותר מהר

כולם עדיין יתקדמו באותו קצב...

זה לא רעיון טוב

גם ככה אני יושב יותר מידי על המשחק יש לימודים ועבודה קיצור התורים יתן פור גדול למי שיש לו זמן פנוי בסוף אני בסוף היום ואני אגלה שמישהו מחק אותי כי היה לו עודף תורים ואני הפסדתי כי ההיתי בעבודה חצי שעה לתור זה ממש הגיוני

r e x1

New member
חצי שעה זה כלום ולא חייבים

להיות כל היום דבוקים למחשב, אפשר ללכת למקום כלשהו להעביר את הזמן, לעשות כיף ובינתיים מצטברים תורים... וגם לחכות שעה-חצי שעה לא יהרוג אותכם...

אני בעד לעלות את התורים ובהתעם גם

לעלות את התורים שעולים לאתקפה ככה שמפעלים יעלו פחות תורים מתקפות יותר תורים זה יהיה הרבה יותר כיף

למעלה