הצעה לשיתוף פעולה ב

הצעה לשיתוף פעולה ב../images/Emo43.gif

אני מנהל את פורום הכדורגל (מספר 35) כאן בתפוז. בשבועות הקרובים צפויים להיות מספר מפגשים מעניינים מאוד , ואני מעוניין ליצור מעין טיזרים , או אם תרצו דריכות לקראת כל מפגש ומפגש. מה חלקכם ? כמעט הכול, בעצם. מאחר שהכשרון שלי בעיצוב הוא די מוגבל, הייתי רוצה שתעזרו לי גם בעיצוב תמונות לקראת המפגשים (עליהם אדבר במסרים עם מי שיחפוץ בכך ) , וכן מספר סלוגנים שיראו את חשיבותם של המשחקים הנ"ל. אשמח לתגובות מחברי הפורום באשר הם, ומקוה שנפתח בשיתוף פעולה משגשג.

נשמע סבבה

רק דבר אחד לא הבנתי מההודעה שלך. כדי שתזכה לשת"פ שביקשת, אני רואה 2 אפשרויות פעולה: אחת, שתציג בפורום בכל פעם את המסר שאותו אתה רוצה להפוך לטיזר וחברי הפורום ישרשרו אליך את רעיונותיהם. השניה, היא שחברי הפורום המעוניינים יפנו אליך במסרים ואת כל הפרוייקט תנהל ישירות מולם. לאיזו אפשרות אתה התכוונת? שאלה נוספת: מהו המדיום שבו יופיע הטיזר, האם יתנו לך מדיה של באנרים בתפוז או שמדובר רק בהודעות פשוטות?

אנסה לחדד את הנקודה

אני אפנה אליכם, נניח, שבוע לפני המשחק הגדול בין קבוצה פלונית לקבוצה אלמונית, ואתן לכם פרטים חשובים על המשחק, כולל תמונות של סמלי הקבוצות ושחקנים בולטים בה . תפקידכם (אם תרצו בכך) יהיה ליצור מעין פוסטר לקראת המשחק יחד עם סיסמא קצרה וקולעת שתגדיל את המתח לקראת המשחק ( כמו בפרומואים לסרטים : "בקרוב זה קורה" ודומיהם). אם וכאשר דבר כזה יצא אל הפועל, את הטיזר/פוסטר אראה בכל יום בימים שלפני המשחק. מקוה שהצלחתי יותר לבאר ופחות לבלבל.

למעלה