הצעה לשנות את שם הפורום ל-*אתא*- מי בעד ?
רוב ההודעות בפורום אתאיזם הולכות כך :-
שמעתי עליהם כך ,,, קראתי עליהם כך ,,, חשבתי בעניין שלהם כך וכך וכך ,,,
תגידו מה אתם חושבים ? אני מת משעמום.
מצד שני, רק בעמוד הזה, המילה *אתה* מוזכרת בכותרות ההודעות 258 פעם!!!
רק בכותרות! ומי יודע כמה פעמים בתוך ההודעות. אתם יכולים לבדוק אותי,
תעשו Ctrl F ותראו בעצמכם .
דרך אגב, שלא תחשבו שלא שמתי לב, גם אני לפעמים נכשל בכך, אבל אצלי זה שונה. אצלי זה לא אישי, אני מתייחס לנושא עצמו ולסוג של צורת חשיבה שיכולה לגרום לטעויות, אני בא מתוך כוונה טובה, לא סתם לעצבן, אבל אף פעם לא מתכוון באופן אישי .
אז חשבתי להציע שבגלל שרוב האנשים פה - חוץ ממקדם המכירות של הפורום שגר בעיר בלי רמזורים - הם בעלי אינטיליגנטציה שמאפשרת להם לתקשר ברמה גבוהה של התבטאות בכל מיני נושאים, להחליף את שם הפורום לפורום *אתה* במקום להאשים אדם שבחיים לא הכרת וסיכויים קלושים עוד יותר שתפגוש אותו בעתיד אפילו לא במקרה
*אתה כך* *ואתה כך* שם הפורום יהיה *אתה* ומעכשיו אתה תדבר, בא נשמע מה יש לך להציע, אבל באמת להציע, משהו מקורי, ולא העתק הדבק או הפניה לקישורים אחרים.
טוב, תראו, במחשבה שניה, אולי זאת לא הצעה ריאלית.
אבל נראית לי מעניינת ומעוררת מחשבה.
רוב ההודעות בפורום אתאיזם הולכות כך :-
שמעתי עליהם כך ,,, קראתי עליהם כך ,,, חשבתי בעניין שלהם כך וכך וכך ,,,
תגידו מה אתם חושבים ? אני מת משעמום.
מצד שני, רק בעמוד הזה, המילה *אתה* מוזכרת בכותרות ההודעות 258 פעם!!!
רק בכותרות! ומי יודע כמה פעמים בתוך ההודעות. אתם יכולים לבדוק אותי,
תעשו Ctrl F ותראו בעצמכם .
דרך אגב, שלא תחשבו שלא שמתי לב, גם אני לפעמים נכשל בכך, אבל אצלי זה שונה. אצלי זה לא אישי, אני מתייחס לנושא עצמו ולסוג של צורת חשיבה שיכולה לגרום לטעויות, אני בא מתוך כוונה טובה, לא סתם לעצבן, אבל אף פעם לא מתכוון באופן אישי .
אז חשבתי להציע שבגלל שרוב האנשים פה - חוץ ממקדם המכירות של הפורום שגר בעיר בלי רמזורים - הם בעלי אינטיליגנטציה שמאפשרת להם לתקשר ברמה גבוהה של התבטאות בכל מיני נושאים, להחליף את שם הפורום לפורום *אתה* במקום להאשים אדם שבחיים לא הכרת וסיכויים קלושים עוד יותר שתפגוש אותו בעתיד אפילו לא במקרה
*אתה כך* *ואתה כך* שם הפורום יהיה *אתה* ומעכשיו אתה תדבר, בא נשמע מה יש לך להציע, אבל באמת להציע, משהו מקורי, ולא העתק הדבק או הפניה לקישורים אחרים.
טוב, תראו, במחשבה שניה, אולי זאת לא הצעה ריאלית.
אבל נראית לי מעניינת ומעוררת מחשבה.