. ועכשיו ברצינות: בעוד שבוע יהיה יום השנה לרצח בבר הנוער. האם אז התגית תהיה "גאווה" או משהו מקורי יותר, נגיד "הומופוביה"? נ.ב יש גם "לסבופוביה" או שזה לא משנה?
אירוע הירי במועדון הנוער ההומו-לסבי אירע ב1/8/2009 מעניין איך שהזכרון הלאומי משכיח.. אולי דווקא משום כך נושא זה שווה תגית: זוכרים את הרצח? מה אתם מרגישים היום? איזה שבוע (מה שבוע? חודשים) מטורף יהיה כשגלעד שליט יחזור.. מה עובר על אדם צעיר..איך יחיה חייו...
אולי קצת חורגת מהאקטואליה וכו', אבל מה לגבי "אופטימיות"? לא יודעת, נמאס לי כל היום מהעצבות, היום בבוקר פתחתי את אתר החדשות הקבוע שלי רק כדי לקרוא בדמעות שמצאו את הגופה של עמרי להד..., נמאס לי מסבים שאונסים את הנכדות שלהן ומהומופוביה וממתח בין חילונים-חרדים בירושלים וההטרדות המיניות בגבעה הצרפתית, ונמאס שהגשם לא באמת מגיע וכבר דצמבר... אז למה לא אופטימיות?
תאסרי בחוק על הישתתפות בנות 60+ בסקרי דעת קהל: אלו צריכות לחץ דם גבוה כתוצאה ישירה מעצבים על דברים רעים, או ש"אין מה לקרוא" ו"אין לי סיבה לצעוק על הטלוויזיה". חוץ מזה שכבר מהיום הראשון שהוא נחטף לא הפסיקו לרגע "לתת את ההרגשה ש" עומדים לשחררו בכל רגע. גם היום מספר שנים אחרי, עדיין נותנים את ההרגשה שהולכים לשחררו, כאילו רק הרגע נחטף.
אבל אולי יש מקום לקול שלי להשמע ברחבי הבלוגיה.... אם תציצו בבלוג שלי תראו שתקופה ארוכה מאוד מאוד מאוד הייתי שקועה בעצב ובדיכאון, ואני חושבת שצריך לתת גם מקום ללהיות קצת שמח.