הצעה לתכונה חדשה: "היכל התהילה"../images/Emo106.gif
מוצע בזאת להוסיף מקום בו הבלוגר יוכל לראות את רשומותיו שקודמו, ממויינות עפ"י מיקום מדוייק. מוצע בזאת להוסיף גם היכל תהילה ציבורי, בו הבלוגרים יוכלו לראות את רשימת הרשומות שקודמו, וע"י כך לדעת במה להתמקד.
שצריך להתמקד בהן? לא תמיד, ולעיתים להפך. מה שכן, הייתי שמחה אם תפוז היו מצגים לי את הרשומות עם הכי הרבה תגובות, עם הכי הרבה כניסות וכו', וגם אם היה סימון שאומר כמה פעמים (אם בכלל) רשומה הופצה בפייסבוק.
אבל הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי רוצה לכתוב משהו בתגובה לאיזו רשומה שקראתי מהדף הראשי של הבלוגיה לפני כמה שעות, וכבר אין לי כל דרך לדעת איך להגיע אליה בשנית
"מוצע בזאת להוסיף גם היכל תהילה ציבורי, בו הבלוגרים יוכלו לראות את רשימת הרשומות שקודמו, וע"י כך לדעת במה להתמקד." אני בתגובה כתבתי "העלתי בעבר הרחוק הצעה דומה להצעה השניה שלך, אך כלום לא נעשה בנידון" איפה פה הבעיה/הסתירה?
לא ברור לי איזו אינדיקציה אתה עשוי לקבל מזה. רק השבוע קודמו איזה 10 מאמרים על דודו טופז, האם זה אומר שבעוד חצי שנה מאמר על טופז תהיה רלוונטית ? דבר נוסף, האם אתה כותב בשביל להיות מקודם ? כדי למצוא חן ? או אתה כותב על נושאים שמעניינים אותך. לא ברור לחלוטין בשביל מה צריך את ה"היכל" הזה