הצעה לתכונה חדשה: "היכל התהילה"

פנומן 72

New member
שוב - אתה מנסה להפוך משהו דינמי לסטטי

בלוגרים כותבים המון בנושאי חדשות ואלה גם התחומים שלרוב מקודמים יותר מהשאר. זה בגדול. בקטן, אתה לא יכול לפרק נושאים חדשותיים ולהגיד שנושאים של דודו טופז מקודמים יותר מהשאר, כי זה נכון לעכשיו. עוד שבוע זה יהיה לא רלוונטי - אז מה יועיל היכל התהילה שלך ? אפשר להגיד באופן כללי שבשעות ה-ערות מקודמים נושאים חדשותיים ובשעות הלילה מקודמים נושאים פרובוקטיביים/מיניים. פירוק לגורמים של הנושאים הכלליים האלה הוא מיותר ולא נותן אינדיקציה לכלום.

goldy

New member
אתה כותב דבר והיפוכו

"אפשר להגיד באופן כללי שבשעות ה-ערות מקודמים נושאים חדשותיים ובשעות הלילה מקודמים נושאים פרובוקטיביים/מיניים. פירוק לגורמים של הנושאים הכלליים האלה הוא מיותר ולא נותן אינדיקציה לכלום." ואם לכל גולש יהיה היכל פרטי ממנו יסיק את מסקנותיו?

פנומן 72

New member
אז כנראה שלא הבנתי מה זה ה"היכל הפרטי" הזה...

אין פה שום דבר והיפוכו. חדשות הן דבר דינמי ומשתנה אתה לא יכול לקבוע שדודו טופז הוא נושא חם כמוצג סטטי כי בעוד שלושה ימים אם תכתוב עליו - לא תגיע לשום מקום, כנראה. ועדיין לא ברור - מה ההגיון בלהסתכל מה העורכים אוהבים וללכת לכתוב כזה דבר. אומרים שההבדל בין ראש יהודי לראש כורדי - זה שהכורדי מגיע לשוק, שואל מה נמכר הכי הרבה והולך ופותח עוד באסטה כזו. היהודי מגיע לשוק, שואל מה אין בשוק והולך ופותח באסטה כזו. אז תפסיק להתנהג כמו כורדי. תכתוב על דברים שאתה אוהב ומעניינים אותך ולא לכתוב רק בשביל להיות בעמוד הראשי. זה נראה לי ילדותי ברמות -על, אלא אם לא הבנתי אותך עד הסוף.

goldy

New member
נסתכל על העניין מזווית אחרת

ישנן 4-5 רשומות בבלוגי שהכניסות אליהן הן הרבות ביותר: משהו היסטרי. הצעתי לבצלאל לעשות רשימה שתיכלול אותן, והוא הגיב ב"יופי של רעיון". אני מתכוון למשהו דומה גם כאן. הרי *עצם הקידום* הוא לא העיקר. העיקר הוא לראות מה מעניין את הגולשים לאורך זמן. כאשר יהיו לך מספר רשומות שקודמו באופנים שונים אתה כבר תבין לבד.

Bezalel P

New member
הצעות טובות

שתי ההצעות שלך כבר עלו כאן לא פעם בעבר. בעיקרון אני חושב שאלה הצעות טובות, ומאוד יכול להיות שנשיישם אותן בעתיד. ארכיון הקידומים הכללי כבר נמצא בתכנון מזה זמן, וארכיון פרטי יכול להיות משהו שיתווסף במסגרת הבלוגיה 2.0.

Purple Mushroom

New member
../images/Emo45.gif הצעה מעניינת.

אני אגב, תיכננתי מזמן, כמו כל בלוגר מקצועי, סוף סוף אחרי שנים, לשים את כל (אולי כמעט כל), רשומות העבר שלי מתחילת הבלוג (סוף 2003), באופן ידני בקישורים מימין או משמאל לבלוג. אם תפוז בעתיד הרחוק יוכלו לאפשר זאת במערכת באופן אוטומטי. זה יכול להיות לי מאוד טוב (וגם לחסוך עבודה להרבה מאוד בלוגרים בתפוז לדעתי).
בקיצור, הצעה מאוד מעניינת... !
:)

למעלה