הצעה לתעסוקה\שיווק

shirAlon

New member
הצעה לתעסוקה\שיווק

שלום לכולכם אני מנסה להריץ מוצר בתחום המוסיקה אולם אני נתקל בבעיות לשווק אותו מפאת חוסר זמן (יש לי גם עבודה) המוצר ללא ספק מרגש ובעל ביקוש. (מנסיון ופידבקים - אני עשיתי את זה בעצמי וכך "עליתי" על הרעיון) שמתי לב שבפורום זה ישנם הרבה אנשים עם הרבה זמן המשוטטים הרבה זמן ברשת ובעלי ידע רב. כיוון שכך שאלתי את עצמי מדוע לא לשתף אתכם בעניין אשמח לעבוד בשיתוף ולהעניק אחוזים לכל מי שיפנה לקוחות (הכי פשוט לדעתי זה להציע את המוצר ברשת , בפורומים וכיו"ב אולם אני פתוח לכל רעיון) לא פשוט להתחיל משהו חדש לכן אני פונה אליכם. לא נדרשת שום השקעה כספית!!! אם יש כאלה המעוניינים לשמוע תשלחו לי מסר. בברכה, אלון

שלום לכ אלון

זה מענין אך תן יותר פרטים על המוצר,אפיין את המוצר ויתרונותיו,ואת שיטת השיווק

שלום shirAlon

רוצה למקד את הפנייה שלך יותר? אולי אזור בארץ שממנו כדאי לפנות אליך? האם השיווק מצריך רכב? עוד דברים? וכל פרט שיוכל לכוון יהיה מבורך. האם אתה זקוק ליעוץ שיווקי? יש תוכנית? אין תוכנית? בכל מקרה בהצלחה

noami2

New member
תגובה לאביבה

כפי שאמרתי, אין בעיה של מיקום בארץ אני מהמרכז אבל אין עם זה בעיה ניתן לפנות ללקוחות מכל הארץ השיווק אינו מצריך רכב. אני מעדיף לעשות את זה במסר שכן אז זה יותר אישי ולא כך לפנות מעל גבי הפורום עם פרטים. לגבי תוכנית יש, אבל על כל פנים אשמח לייעוץ שיווקי. תודה ויום טוב

אני מניחה ששני הכינויים הם של אותו

אדם... טוב, לי קשה לעבוד בלי פרטים אם ההעדפה היא למסר אז בבקשה... אני מקווה שיש תגובה במסרים. כבר מזמן אמרתי, בהודעה אחרת למישהו אחר, שאני לא מבינה את המהלך של פניה הראשונה לפורום והשניה למסרים. לדעתי זה מהר מדי, וכשאין מספיק אינפורמציה, הפניות תהיינה נמוכות כמותית ואיכותית. אז, סתרו את דברי, ובכל זאת אני ממליצה לך להוסיף עוד פרטים. ככל שיש יותר פרטים יש יותר אנשים שיחשפו למה שאת רוצה. אגב, יש המון קוראים לפורום שאינם כותבים. לפעמים הם כפולים במספר ואפילו יותר... לילה טוב

rtamir2002

New member
שלום אלון

אני כבר עוסק בשווק ברשת ויש לי הרבה קשרים אנא שלח לי מייל ונבין במה מדובר ראובן

למעלה