הצעה - מוזיקה באחוזה
מכתב שחבר שלי שלח השבוע לראש העיר: ראשית, תודה רבה על השינויים והשיפורים שמתרחשים בזמן האחרון בעיר רעננה (שיפוץ רחוב אחוזה, שדרוג מערכות הביוב בעיר וכו') - יישר - כח ! ברצוני להעלות הצעה לשיפור בעיר (למרות שבאמת קשה
) : לאחרונה ניזכרתי כי לפני יום העצמאות האחרון הלכתי ברחוב אחוזה ביום שישי, עובדי העירייה השמיעו שירי ארץ ישראל במערכת הכריזה (על מנת לבדוק אותה לפני יום העצמאות).... המוזיקה שברקע + אווירת יום שישי יצרה אוירה מדהימה בין העוברים ושבים ברחוב אחוזה. ההצעה שלי הינה שמידי פעם בימי שישי בצהריים עת התושבים עושים קניות לקראת שבת , יושמעו במערכות הכריזה ברחוב שירי ארץ ישראל (נוסח שירי השירה-בציבור). אין לי ספק ששירים אלו יעלו את מורל התושבים בעיר ויהפכו את ימי שישי באחוזה לבילוי (וכמובן ימשכו את התושבים לרחוב). מה דעתך ? איתי בנימין. ------------------------------------------------------------------------------ מה אתם חושבים?
מכתב שחבר שלי שלח השבוע לראש העיר: ראשית, תודה רבה על השינויים והשיפורים שמתרחשים בזמן האחרון בעיר רעננה (שיפוץ רחוב אחוזה, שדרוג מערכות הביוב בעיר וכו') - יישר - כח ! ברצוני להעלות הצעה לשיפור בעיר (למרות שבאמת קשה