הצעה - מוזיקה באחוזה

עומר247

New member
הצעה - מוזיקה באחוזה

מכתב שחבר שלי שלח השבוע לראש העיר: ראשית, תודה רבה על השינויים והשיפורים שמתרחשים בזמן האחרון בעיר רעננה (שיפוץ רחוב אחוזה, שדרוג מערכות הביוב בעיר וכו') - יישר - כח ! ברצוני להעלות הצעה לשיפור בעיר (למרות שבאמת קשה
) : לאחרונה ניזכרתי כי לפני יום העצמאות האחרון הלכתי ברחוב אחוזה ביום שישי, עובדי העירייה השמיעו שירי ארץ ישראל במערכת הכריזה (על מנת לבדוק אותה לפני יום העצמאות).... המוזיקה שברקע + אווירת יום שישי יצרה אוירה מדהימה בין העוברים ושבים ברחוב אחוזה. ההצעה שלי הינה שמידי פעם בימי שישי בצהריים עת התושבים עושים קניות לקראת שבת , יושמעו במערכות הכריזה ברחוב שירי ארץ ישראל (נוסח שירי השירה-בציבור). אין לי ספק ששירים אלו יעלו את מורל התושבים בעיר ויהפכו את ימי שישי באחוזה לבילוי (וכמובן ימשכו את התושבים לרחוב). מה דעתך ? איתי בנימין. ------------------------------------------------------------------------------ מה אתם חושבים?

i t a i b

New member
הצעה : מוזיקה באחוזה ...

ברצוני להעלות הצעה לשיפור בעיר (למרות שבאמת קשה
) : לאחרונה ניזכרתי כי לפני יום העצמאות האחרון הלכתי ברחוב אחוזה ביום שישי, עובדי העירייה השמיעו שירי ארץ ישראל במערכת הכריזה (על מנת לבדוק אותה לפני יום העצמאות).... המוזיקה שברקע + אווירת יום שישי יצרה אוירה מדהימה בין העוברים ושבים ברחוב אחוזה. ההצעה שלי הינה שמידי פעם בימי שישי בצהריים עת התושבים עושים קניות לקראת שבת , יושמעו במערכות הכריזה ברחוב שירי ארץ ישראל (נוסח שירי השירה-בציבור). אין לי ספק ששירים אלו יעלו את מורל התושבים בעיר ויהפכו את ימי שישי באחוזה לבילוי (וכמובן ימשכו את התושבים לרחוב). מה דעתכם ?

Rupnick

New member
איתי היקר

נגעה ללבי הצעתך הקסומה. בשמי ובשם חבריי, חיים שחורי וגיא האיטלקי, אנא ממך הרחב בהצעתך את תחום השמעת השירים גם לאיזור ספורטק רעננה, עדיפות לשירים חסידיים !

שחר 6 2

New member
ומה יהיה ביום העצמאות?

כל שישי אותו דבר? לדעתי זה קצת מאבד מהייחודיות של יום העצמאות והימים הקרובים אליו. אם כל שישי תהיה המוזיקה הזו ברקע בחוצות העיר....אז מה מיוחד ביום העצמאות? נראה לי שכתבתי את אותו משפט פעמיים רק במילים אחרות, לא?

i t a i b

New member
פעמיים כי טוב...

אני מציע שבימי שישי בעת הקניות על אחוזה , תתנגן מוזיקה ישראלית ברחבי הרחוב. אין שום קשר ליום העצמאות , ביום העצמאות מדובר בלהקות ששרות , ואל תשכח שרוב האירועים הם בפארק. אני מדבר על על מוזיקה שמחה ושקטה שתתנגן ברקע ...

הרעיון חביב

רק שנדמה לי שמערכות הכריזה אינן מותקנות דרך קבע באחוזה, אלא רק כשצריך. חייתי הרבה שנים בחו"ל - סביב חג המולד הושמעו שירים ברחובות - אין ספק שזה משדרג את תחושת העוברים/ות ושבים/ות.

למעלה