|הצעה| - מפגש פורום

muaythai

New member
|הצעה| - מפגש פורום

שלום לכולם, עלה בראשי רעיון לקיים מפגש פורום בספטמבר (תאריך יקבע לאחר שתהיה העינות מצד חברי הפורום). המפגש יתקיים בפארק או סמוך לחוף ים שבו ניתן לעשות על האש. כמובן שנכיר יותר טוב אחד את השני, נוכל לשוחח על התחום בו אנו עוסקים, להביא את ילדיכם או האישה ;) וכמו כן, לצחוק ולצלם חוויות. מטרת המפגש היא לא רק על מנת להכיר יותר טוב, אלא גם בשביל להחיות את "הפורום" מחדש, ושיהיה טעם להכנס ולהמשיך לשוחח. במידה ומישהו חושב שהרעיון מגניב, וחושב שיטול חלק מהאירוע, שפשוט ירשום שהוא בעד או בפנים. את התאריך כבר נקבע בשלב הבא. נ.ב. - ישנה אופציה גם להזמין את "השכנים" (אומנויות לחימה, ואומנויות לחימה קלאסיות). אשמח לקבל תגובות בנושא. בברכת שבת שלום, ארז שוקרון.

muaythai

New member
יאללה חבר'ה ..

עוד העינות מצד חברי הפורום. מי בפנים ?! (=

אחלה רעיון, ארז ../images/Emo45.gif

צריך רק להחליט על אופי המפגש: אולי רוצים שיעור או שניים... אולי הרצאה על נושא כל שהוא שמעניין את האנשים... כמובן שהכרחי כיבוד
, אבל הלוגיסטיקה של "על האש
" יתפוס לך את כל האירוע - וחבל...
על מפגש קולגות, בלי משפחות... יותר בפן החברי / מקצועי...

YardenBu

New member
אני לא ממש פעילה בפורום

אבל אם תהיה הרצאה/הדגמה/שיעור אני ממש אנסה להגיע במידה והמפגש פתוח.

muaythai

New member
באמת רעיון טוב

יובל. אקח את הצעתך. את "על האש" נוכל לעשות לאחר מכן באמת באיזו פינה (זה כנראה באמת חשוב ומוסיף לאווירה) חח ;) בכל אופן, נשתדל להזמין כמה שיותר מאמנים מהתחום, ואף מהפורום השכן שאולי ישמחו לחבור אלינו ויכול להיות אולי יותר מעניין .. בכל אופן, בואו נחכה לעוד קצת תגובות מצד חברי הפורום. אז קדימה חבר'ה, מי מתכוון להגיע ?! בברכת שבוע טוב, ארז שוקרון.

muaythai

New member
יאללה קדימה חבר'ה ..

תתחילו להפציץ! מי עוד מתכוון ליטול חלק מן המפגש החברתי של הפורום ?! לא נראה לי שמעולם זה קרה, אז הגיע הזמן שהפעם זה יקרה! מי עוד בפנים ?! עד אז, המשך יום ושבוע מצויין לכולם. בברכה, ארז שוקרון.

muaythai

New member
מצויין.

טוב בקרוב אפתח גם מודעה בפורום השכן ;) לילה טוב לכולם. בברכה, ארז שוקרון.

למעלה