הצעה מפתה לבעלי ידע נרחב!!!

vosad

New member
הצעה מפתה לבעלי ידע נרחב!!!

ראשית עליי להגיד שהתרשמתי מהידע הרב שלך באמונות אלה אני עדיין מעדיף את האל האחד והיחיד אדונהי אלוהנו יהוה אבל איש איש באמונתו יחייה... אבל כתבתי כדי להגיד משהו אחר עם אתה מכשף בעל עוצמה או אפילו אחד עם ידע באחד מתחומי המיסטיקה כמו קריאה בעזרת קלפים קפה וכל דבר אחר טלפתיה כשפים מדיטציות וכל החומר הכרוך בזה ובא לך להיצטרף לצוות המכשפים הגדול בבנית אתר אינטרנט ענק על מיסטיקה (לא צריך כל ידע בנושא בניית אתרים) אנחנו צריכים את הידע ואת כח האדם שלכם אתם תעזרו לנו לבנות את האתר ולהקים אוכלוסיית מכשפים בארץ המנהל הוא פז קוריאט המכשף הגדול יש לנו אנשים שמומחים בבנית אתרים אבל אנחנו צריכים עוד ידע וגם כח אדם כדי לעלות אתר אינטרנט ע-נ-ק על הנושא כל המעוניין נא ליצור קשר באימייל [email protected] ולשלוח לנו את הפרטים על עצמכם המקומות מוגבלים עם נבחר בך תוכל לקבל אימיל כמו שנרשם למעלה עם הכינוי שלך ועוד הרבה הטבות מקווים לראותכם צוות WITCH WORLD www.witch-world.net

The Wraith

New member
פרט קטן שהתעלמת ממנו

"לא ימצא בך מעביר בנו-בתו באש קוסם קסמים מעונן ומנחש ומכשף; וחבר חבר ושואל אוב וידעוני ודורש אל-המתים כי תועבת יהוה אלוהיך כל אשר עושה אלה ובגלל התועבה הזו מוריש אותם יהוה אלוהיך מפניך; תמים תהיה עם יהוה אלוהיך!" -ספר הדברים, התנ"ך פירוש: כישוף אסור לפי היהדות (אבל קבלה מותר זה קסם כשר..)

vosad

New member
ממש מצטער אבל אני מכשף קצת אחר

הדרך חיים שלי ושל עוד הרבה זה לעשות כישופים בעת הצורך וגם תיקשור אבל גם להאמין באמונה שלמה באדוני אלוהנו ואני מרגיש טוב עם עצמי אני מניח תפילין כל יום ושומר את כל מצוותיו של אדוני אבל חושב אחרת מאשר הפרשנים ה"גדולים" בתורה!

The Wraith

New member
תיקון קל

בקדוש ברוך הוא אלוהיך, הוא לא האל שלי, לא היה גם כשהייתי ילד-כיפה. גם לי יש השערה לגבי העניין הזה שפירשו אותו שלא כנכונה. השימוש בכישוף ממחיש את העובדה שאתה לוקח את העניינים לידיים ומקבל על עצמך את האחריות לבצע שינוי דראסטי במציאות, זה מראה שאתה לא סומך על אלוהים שיעשה את זה בשבילך אם תתפלל אליו. זה לא חטא אלא חוסר בטחון פרקטי באלוהים שלך. טל, פעם הייתה זו כיפה על ראשו, עכשיו רק שיער ארוך.

morning star

New member
וריית´, וריית´

ישנן כמה סוגי יהדות, לא רק זו שאתה גדלת בה. אני בטוח שישנם כאלה שגם עושים את פירושיהם לעצמם, ללא צורך בזרם או ברבנים שיחליטו עבורם. אנשים שמפרידים בין עיקר לתפל, בין מיתוס למציאות. כמו שאתה מאמין שהשטן הוא מיתוס, אך עדיין מבצע טקסים "לכבודו" (או לפחות משתמש במסלים הללו), אני בטוח כי ישנם גם יהודים אשר מקבלים את התורה כמיתוס ואתוס בונה עם - ועדיין מקיימים את המצוות. וגם אם זה לא המקרה שכאן, אני בטוח שלא כולם "אטומים" כמו בחברה שאתה גדלת בזמנו. שלך הנווד

The Wraith

New member
אני יודע ובקשר לטקסי השטן שלי

הטקסים שאני מבצע הם טקסים לחגיגה הדוניסטית של האגו, השטן מסמל אותי, כשאני מקיים את המיסה השחורה שלי ומקריא את המפתחות האנוכניים אני חוגג את עצמי. כשאני פונה אל השטן אני פונה אל העצמי. הבאפומט שיש לי על המקדש נועד לסמל את השטן - לא למטרה להתפלל אל ישות אנטרופומורפית מקורננת בעלת גלימה שחורה וקלשון כסוף.

sandchicken

New member
לרמב"ם יש פירוש אחר

ואני מזדהה איתו: הכישוף אסור מפני שהוא טיפשות, מפני שהוא פשוט לא קיים. ומפני שמכשפי קדם היו פונים לכוכבים ולאלילים על מנת שהכישוף יצליח. הרעיון של "לא לסמוך על אלוהים שיעשה את זה בשבילך אם תתפלל אליו" לא עובר את מבחן הטקסטים - הרי עובדה שמותר (ואף חובה עליו) לאדם לעבוד למחייתו, ולכלכלתו! [אני מודע לכך שדבריי בשם הרמב"ם הם נוקשים מאוד כלפיכם, אין כאן שום דבר אישי]

The Wraith

New member
יש כאן משהו שאני לא מבין

אם הוא טיפשי למה עשו (ועדיין עושים) ממנו כזה חטא שעונשו מוות? שאדם ילמד מטיפשותו לבד, אם הוא לא פועל הרי זה לא מזיק ובטח שלא חטא. נ.ב אמרתי לך כבר, תאמין במה שאתה רוצה, אתה לא צריך להדגיש בלי סוף את העובדה שאין לך אמונה בכישוף.

sandchicken

New member
ממש מצחיק

שדבר שאסור במפורש בתורה כמו כישוף אתה כן מבצע, ואילו מצווה שהיא תוצר של התורה שבע"פ ("הפרשנים" של התלמוד) [תפילין] אתה כן מבצע בשקיקה. רוב האנשים שלא מאמינים בתושב"ע לפחות מנסים להיצמד לטקסט המקראי.

מיי נהר

New member
למה התנגד אלוהי היהודים לכישוף?

נניח שהאלים למיניהם הם צורות אנרגטיות שיכולות לגדול או לקטון. נניח שבתפילה ועבודת האל אנו שולחים לאלים אנרגיה. ונניח שבהטלת כישוף אנו שואבים אנרגיה מהיקום או האלים או איך שנקרא לזה. המקום שאליו נפנה את האנרגיות שלנו יגדל, אבל בעיסוק בכישוף אנחנו לוקחים/מקבלים חלק מהאנרגיות בחזרה. חייבים לשמור על איזון מסויים ויכול להיות שאלים מסויימים צריכים/רוצים לקבל הרבה, לפני שיוכלו או ירצו לתת. אני באופן אישי בוחרת שלא להפנות את האנרגיות שלי לאל שמצהיר על עצמו כאל נקם חרון או מלחמה. אני לא רוצה לחזק אל שכזה. לא יהיה לי חלק בחילול קדושת החיים. אני מכבדת את האלים כולם אבל מאמינה שאם תהיה תנועה גורפת של השקעת האמונה/האנרגיות שלנו בכיוונים הנכונים, נוכל להשיב את האיזון על כנו ולהפסיק את המצב המפחיד והמטורף ששורר בארץ הזו.

antianara

New member
השאלה שלך עדיין בתוקף?

ציטוט:"למה התנגד אלוהי היהודים לכישוף"? כי אני חושבת שיש לי תשובה...

Ranger One

New member
התשובה יחסית ברורה

מאותה הסיבה שכנסיית רומא התנגדה למכשפות: הם רוצים לשלול את הכוח ממי שיש לו אותו ולקחת כוח עליהם בעזרת דיכוי והפחדה.

Ranger One

New member
אם כבר...

השיר burning times מאת christy moore מאוד מתאים למצב: In the cool of the evening they used to gather ´Neath the stars in the meadow Circled near an old oak tree At the time appointed By the seasons of the earth and the phases of the moon In the centre often stood a woman, Equal with the others and respected for her worth One of the many we call the witches The healers and the teachers of the wisdom of the earth The people grew in the knowledge she gave them Herbs to heal their bodies Spells to make their spirits whole Hear them chanting healing incantations Calling on the wise ones Celebrating in dance and song Isis, Astarte, Diana, Hecate, Demeter, Kali, Inana There were those who came to power through domination And they were bonded in their worship of a dead man on a cross They sought control of the common people By demanding allegiance to the church of Rome And the pope declared the inquisition It was a war against the women whose power they feared In the holocaust against the nature people Nine million European women died And the tale is told of those who by the hundreds Holding together chose their deaths in the sea While chanting the praises of the mother goddess A refusal of betrayal, women were dying to be free Now the earth is a witch and the men still burn her Stripping her down with mining and the poison of their wars Still to us the earth is a healer, a teacher, a mother, The weaver of a web of life that keeps us all alive She gives us the vision to see through the chaos She gives us the courage, it is our will to survive אם מישהו רוצה , יש לי ביצוע על המחשב לשיר הזה שלפי דעתי גורם לו להפוך לאייקון דתי קדוש.

מיי נהר

New member
../images/Emo117.gifburning times ../images/Emo117.gif

תוכל בבקשה לשלוח לי את הביצוע של השיר ל [email protected]

Ranger One

New member
שוב פעם...

תטרידו אותי באיי.סי.קיו (#50691081) ואני אשלח לכם.

morning star

New member
תודה

על המחמאה ועל ההצעה... לצערי עלי לסרב, מכיוון שזמני גם ככה דל וממה שנשאר ממנו אני מעדיף כרגע להשקיע בפורומים שאני מנהל. שלך הנווד

למעלה