הצעה מפתה לישראליות בלבד!

orlyshka1

New member
הצעה מפתה לישראליות בלבד!

כן, סוף סוף לישראליות יש עדיפות! יש לנו כרטיסים עודפים להופעה של הראשון בחודש יולי בוומבלי, כרטיסי עמידה. הרבה בנות מהעולם התעניינו, אבל החלטנו שאנחנו מעדיפות לתת עדיפות לישראליות. אז... אם אתן רציניות, אתן מוזמנות לפנות אלי/לשירי/להילה או למורי. כמובן שאנחנו מוכרות במחירי עלות. מחפשות בנות שמוכנות להתחייב ב 100%.

yaelle25

New member
נשארו לכן עדיין כרטיסים?

לא הצלחתי לקנות כרטיסים לאמסטרדם, עדיין לא ברור אם בגלל בעייה באתר שלהם או בעייה בכרטיס אשראי שלי (אחרי 3 וחצי שעות של נסיונות, הגעתי 15 פעמים לשלב התשלום ושלב הקשת הסיסמא של ישראכרט וכל פעם זה נתקע בשלב הזה. ניסינו לדבר עם החברת אשראי והם אומרים שלא הגיעה אליהם שום בקשה.) בנתיים כל הכרטיסי ישיבה לאמסטרדם אזלו, ואם אני לא אצליח לקנות למילאנו היום בערב, אני כנראה אקנה ממכם 2 כרטיסים. לצערי הרב, אני ממש רוצה כרטיסי ישיבה, אבל כנראה שזה כבר לא יקרה... מקסימום אני אעמוד במגרש מאחורה. מ-ת-ו-ס-כ-ל-ת!!!

orlyshka1

New member
אל תהיי.

תנסי להתקשר לכרטיסים באמסטרדם, לפעמים מתפנים כרטיסים פתאום, של אנשים שהזמינו בטעות פעמיים וכד'. מניסיוני, עדיף לדבר עם נציג. כרטיסים כל הזמן נמכרים שוב, אנחנו הצלחנו למצוא לתאריך שרצינו ולשנות תאריך רק אתמול. הא, ולגבי הזמנה באינטרנט- בזמני לחץ לא הייתי סומכת על האינטרנט אלא מנסה להשיג בטלפון, זה גם קשה אבל העקשנות משתלמת. לגבי הכרטיסים שלנו - כבר מכרנו אותם, סורי...

MissPop

New member
אל תתייאשי

יש עדיין כרטיסים באיסתא, גם אם הם רושמים עמידה אפשר לשדרג לישיבה ובמהלך סוף השבוע יפרסמו חבילות ב-ONTOUR. ניסיתי להרכיב חבילה לבד והמחירים היו בשמיים. תנסי גם כל מיני אתרים שמופיעים באתר הרשמי כמו TRAVELEVENT, אמנם הם יקרים אבל עדיין, בטוח יש כרטיסים.

MissPop

New member
תמיד אפשר לשדרג זה עולה 800 פאונדס

כל החבילה יחד עם השדרוג לישיבה

MissPop

New member
כן

מלון+ שדרוג לכרטיסים בישיבה+טיסות (בלי ביטוחים והוצאות אישיות) מה-30.6 עד ה-3.7

תבדקי איזה מלון הם מציעים,

כי ההופעה תסתיים בסביבות 23:30-00:00, שלא תהיו רחוקים מידי...

yaelle25

New member
המספר טלפון של אמסטרדם לא נכון והאתר קורס

ניסינו להתקשר ללא הצלחה, ואחרי 4 שעות של נסיונות (כמו שכתבתי, כבר הגענו הרבה פעמים לקטע של התשלום וזה כל הזמן נתקע) כבר כל הכרטיסי ישיבה נמכרו ולא היה טעם להמשיך (אני לחוצה על כרטיסי ישיבה כי אני עלולה להיות בהריון בזמן המופע). החבילות של איסתא ואון טור לא טובות לי כי הכרטיסים הם בעמידה בלבד (לא רציתי להסתמך על זה שהם יצליחו אולי לשדרג לישיבה) וחוץ מזה, לא בא לנו ליסוע ל-3 ימים. אנחנו כבר רוצים לנצל את ההוצאה הכספית הזו לטיול של שבוע, וכל הדילים האלה מאוד יקרים (הרבה יותר יקרים ממה שאני מתכננת בעצמי) ולשדרג אותם לשבוע שלם (אם אפשרי בכלל) תהיה סחיטה. את הכרטיסים בטיקטמאסטר של מילאנו מכרו בPRESALE והצלחנו תוך 2 דקות לקנות כרטיס למילאנו בשורה 6 :) אני מתכננת טיסה למילאנו/טורינו ב-8 לחודש ולטייל 4 ימים בריווירה האיטלקית, ליסוע למילאנו רק בשביל ההופעה ולמחרת בבוקר לקחת טיסה של איזיג'ט ב-25 יורו לרומא לעוד 4 ימים. יש לי רק שאלה לכל המנוסות בעניין (מעולם לא קנינו כרטיסים להופעה בחול דרך האינטרנט) טיקטמאסטר של מילאנו נותן 2 אופציות לאיסוף הכרטיסים: 1. משלוח בדואר (בתוספת של 45 יורו!!!) מה שכמובן לא בא בחשבון 2. לקחת מהקופה שעה לפני המופע - שזה מה שבחרנו. זה נראה לכן הגיוני? באתר של אמסטרדם היה רשום שמקבלים את הכרטיס בPDF ומדפיסים אותו... יש לי סיבה לחשוש?

orlyshka1

New member
כל קופת כרטיסים ומה

שהיא מחליטה, זה נשמע לי הגיוני. אני יודעת שהילה ושירי אספו את הכרטיסים לאחת ההופעות בוומבלי ביום של ההופעה ולא הייתה שום בעיה. רק תשמרו את המספר אישור מכל משמר. תהנו!!!! איטליה יפיפיה.

בשלוש וחצי זו הכניסה

לכל מי שיש לו כרטיסי עמידה, תתכונני לעמוד הרבה על הרגליים כי כמה זמן אח"כ יכנסו אלו עם כרטיסי הישיבה ואחרי שעה-שעתיים בערך יתחילו מופעי החימום- כל מופע חימום אורך שעה
לפני שנתיים היו שני מופעי חימום מאוד משמעממים!!

אני לא זוכרת שעה מדוייקת../images/Emo12.gif, אני חושבת

שזה בערך בארבע וחצי... מה שכן ההמתנה שלכם תהיה יותר נעימה (וגם מופעי החימום יהיו יותר נסבלים כשיושבים
)

עכשיו נזכרתי שהחל משעה מסוימת

אתם יכולים לבוא מתי שנוח לכם- הכרטיסים שמורים... חחחחח מהרגע שנכנסנו לאיצטדיון די איבדתי תחושת זמן ומקום ככה שלא בדיוק שמתי לב לשעון
אוףףףףף- תשעה חודשים זה הרבה
שיבוא כבר

MissPop

New member
ממה ששמעתי שאחרות עושות

עדיף להשאיר במלון שתשהי בו, רק תעדכני את המלון שאמורה לחכות לך מעטפה על שמך, את לא צריכה לספר מה יש בה. ויפה, שורה 6 זה מעולה!

למעלה