הצעה מפתה ! ! !

ofer1973

New member
הצעה מפתה ! ! !

ערב טוב לכולם. למי שעיין היום במגזין ממון של "ידיעות אחרונות" בטח ראה שב- "מכרז ממון" הציעו מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני דגם DCR-TRV145E בסכום של 2288 ש"ח ,שלכל הדעות זה מחיר מציאה. אבל ליפני שהתפתה ליקנות אותה ,רציתי להיתייעץ איתכם . האם הדגם הזה מוצלח ואיכותי ? באיזה פורמט המצלמה מישתמשת (MINI DV ?) ? ואולי עדיף להוסיף עוד סכום נכבד וליקנות דגם (או פירמה) יותר מיתקדם ויותר איכותי ? נ"ב: הכי חשוב לי במצלמה שהצילום יהיה הכי איכותי שאפשר לקבל בסכומים של עד 4500-5000 ש"ח . בתודה מראש עופר.י

Dafi the Mighty

New member
אז ככה

זה מחיר טוב, אבל... הפורמט הוא לא MINI DV, אלא פורמט דיגיטל-8. MINI DV הוא פורמט יותר איכותי, ואני לא בטוחה בקשר ליציאה וכניסה אנלוגית במצלמה... (זה חשוב לך שתוכל להעביר חומרים אנלוגיים לדיגיטליים?) אם אתה מוכן להשקיע בסכומים של 4,500-5000 שקל, תשקיע (לפי דעתי האישית) במצלמה יותר טובה. אני לא ממש מכירה את המצלמה הזאת, היא בטוח מוצלחת, אבל אני יודעת שיש מצלמות יותר טובות ממנה- ואם אתה מוכן להשקיע במחיר, אז כבר תשקיע...
בהצלחה

Dafi the Mighty

New member
מצלמות מומלצות במחירים האלה...

Sony TRV-33E (מצלמת MINIDV) Sony TRV-22E (גם מצלמת MINIDV) מצלמת ה-33 טובה יותר מבחינת איכות... לי, אישית, יש את מצלמת ה-22. הן שתיהן בסביבות המחירים האלה- אבל באינטרנט, לא יודעת לגבי חנויות. בכל מקרה- כדאי לך לבקר באתר הזה: http://www.zap.co.il יש שם השוואת מחירות בין המון דגמי מצלמות, לא רק מסוני.

ofer1973

New member
באיזה ..... ?

באיזה פורמט המצלמה שלך (22E) מצלמת (MINI DV ?) ? והאם יש לה חיבור FIREWIRE ? והאם יש לה חיבורים אנלוגים ודיגיטלים ? ותודה על התשובה עופר.י

Dafi the Mighty

New member
ה22E וה-33E שתיהן MINIDV

לשתיהן יש כניסה ויציאה דיגיטלית וגם כניסה ויציאה אנלוגית. החיבור הדיגיטלי הוא החיבור של הFIREWIRE.

למעלה