הצעה נחמדה לחברי הפורום

גלבטרון

New member
הצעה נחמדה לחברי הפורום

בתור אדם חובב סדרות, במיוחד סדרות קלאסיות/ישנות שראיתי בעודי ילד יש לי פה ושם קלטות וידאו או סרטי DVD של חלק מהם. אני מאמין כי גם כמה מיכם יש לא מעט קלטות וידאו/DVD או CD של לפחות חלק מהסדרות האהובות שלכם וכי יש סדרות שאין לכם אבל מאוד הייתם רוצים שיהיה לכם. ולכן עלה במוחי רעיון שאותו אני רוצה להציע לחברי הפורום. כל אחד יפרסם רשימה של סדרות ישנות והפרקים שיש לו/ה מהם ושהוא מוכן להעתיק למישהו אחר ורשימה של סדרות/פרקים שהוא מחפש. אם שני אנשים רואים כי לשני יש דברים שהוא רוצה הם שולחים מסר בו נאמר מה יש להם ומה הם מעוניינים בתמורה אז כל אחד שולח את חומר הגלם (קלטת וידאו חדשה או תקליטור) לשני בדואר רשום כדי שזה יעשה עותק וכאשר העותקים מוכנים הם יודיעו אחד לשני ושלחו אותם אחד לשני שוב בדואר רשום. כאשר כל הדבר מתבצע ללא החלפת כספים ולגבי תכנים חוקיים לא פרוצים. כגון: הקלטות מהטלויזיה וכו'. מה אתם לחושבים? היתם מוכנים לרעיון כזה?

JAMES DEAN

New member
אין כאן הרבה אנשים בפורום וזאת בעיה

וגם אם כן איפה הם? בכל מיקרה אני מציע לך שתחכה קצת עם ההצעה (שהיא דיי טובה) ותיראה עד שיהיו פה הרבה, ואם זה באמת יתפוס עדיף לעשות זאת במפגשים. אני נותן לך את ההצעה מנסיון. אני מנהל פורום "אוספים ואספנות" ושם אנחנו מאוד מגובשים כמו משפחה גם "החדשים" וכמעט כל חודש או תקופה מסויימת עושים מפגשים ומחלקים ללא תמורה את אותם פריטים שאנשים אוספים. הדבר הכי יקר שמישהו נתן למישהו אצלנו זה פריט בשווי של 200$ ולא רצה החזר כספי, העיקר לשמח את אותו בן אדם.

אם יש לך כמובן...

חנוכה 79 אבל שודר בטלוויזיה פסטיבל הילדים מס 10 שירים מוכרים מתוכו הם "ילד פלא" של יגאל בשן, "אמת או חובה" בביצוע ריקי גל "אב לילדתו אומר" בביצוע רוחמה רז ו"מלך סין" בביצוע סקסטה, עוד להזכיר זו ילדת הפלא לימור נחום בביצוע "פסטי לחג עשור", זה דבר שלא שודר בטלוויזיה אם יש לך וידאו/DVD של המופע הזה אני מוכנה לקבל.

JAMES DEAN

New member
כל מה שקשור לחנוכה

תנסי ליצור קשר עם רחל (תגידי שאני שלחתי) ואם לא עוזר תנסי בקומונת יגאל בשן

למעלה