הצעה - סיכום שבועי.

הצעה - סיכום שבועי.

מאחר ונקודות אור לא תפס פה תאוצה, אני מציעה משהו אחר. רב הימים בשבוע עוברים לנו עם משימות ותכניות והתמודדויות שונות. חלק הצלחנו וחלק לא. מה דעתכם שיהיה לנו סיכום שבועי? מעין חשבון נפש (קטן) על מה הספקנו ומה לא - ולמה לא, אם נרצה להתעמק.

חוסר זמן (?) ../images/Emo4.gif

זו בעיקר הבעיה שלי. והשבת עברתי בראשי על תכניות שהייתי מאד מאד רוצה להגשים וחשבתי איך אני אוכל להגיע לזה. תכנון זמן טוב יותר? אולי לא מנצלת את הזמן היטב כמו שנדמה לי. עדיין אפופה במחשבות ומנסה לעבד אותן איך ומה. זה מדובר על תכניות לטווח הארוך שכשאפרוט לפרוטות מדי שבוע אצטרך לעמוד מול השאלה ששאלת להבה, מה וכמה הספקתי.

../images/Emo13.gif

אולי באמת, פריטה לפרוטות עוזרת. האתגר נראה קטן יותר
שיהיה שבוע טוב וחג שמח דליוש

סיכום שבועי שלי

הייתי ילדה טובה והלכתי לכל הרופאים שהיה צריך, ולכן החלמתי.
עבודה על הפרויקט - פרודוקטיבית סה"כ, חוץ מאתמול, שהיה יום בטלה.
הסתיים לו קשר עם איזה...אחד. לא כזה משמעותי, אבל בכ"ז, פתאום שוב ההרגשה של "לבד" חזרה להציף.
הצלחתי לבקש טובה מידיד. עדיין לא שלחתי לו את החומר, כדי שיממש את הטובה.
אגב הצפות רגשיות, אתמול היה לי יום לא משהו ולכן טיילתי המון ברגל.
רציתי ללכת ליוגה, ועדיין לא הלכתי. מה עוצר?

s h i r k u s h

New member
רעיון טוב ../images/Emo45.gif

הסיכום השבועי האישי שלי:
השבוע די טס לי.
סוף סוף הלכתי לים בסופ"ש והיה ממש כיף!!!
אני לא ממש חובבת מועדונים אבל הלכתי לאחד כזה לרגל יום הולדת של חברה, דפקתי הופעה והיה ממש כיף.
היום אני עובדת עד 12:00 ואני לבד פה כך שגולשת להנאתי קצת בפורומים כי אין הרבה עבודה...
יש לי שיעור כפול של פיתוח קול-איזה כיף!!!
אני אמורה להיפגש היום עם מישהו שהכרתי באינטרנט ומאוד התחברנו אחד עם השני- מתה לראותו כבר!!

opalit

New member
נכון ../images/Emo6.gif

רק את ואני כתבנו את נקודות האור... והכי קטע שכל השבוע התלוננו... נשמע אחלה הרעיון החדש.

למעלה