הצעה עיסקית מטורפת!!!

toony2004

New member
הצעה עיסקית מטורפת!!!

איך להרוויח כסף רב בהשקעה קטנה מאד... תקראו בעיון את המכתב הבא ואל תחשבו שמנסים לסבן אתכם, כי פשוט לא. אתם לא עייפים כבר מלחפש עבודה ובהרבה מקרים לקבל את אותן התשובות" אנו מחפשים רק אנשים אחרי צבא "או אתה צעיר מידי", "הכל תפוס" לאחר שתקראו את מכתב זה לא תצטרכו עוד להיתקל בתשובות אלה אתם תוכלו לעשות המון כסף בלי הרבה מאמץ והשקעה, פשוט תיקראו ותיראו כמה זה מטורף וגאוני.אני נתקלתי במאמר זה בדיוק כמוכם במהלך שוטטות ברשת.המאמר אומר שאנו יכולים להשיג הרבה כסף בזמן קצר ובהשקעה של 30ש"ח ו 6 בולים. המחשבה הראשונה שצצה בראשי הייתה שהם בטח עובדים עליי אבל מרב סקרנות המשכתי לקרוא. באותו מאמר היה כתוב שאם אשלח 5 שקל לכל לכל אחת מששת השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר למטה, אוכל לעשות אלפי שקלים תוך זמן קצר[ זו היא אמת לאמיתה] בנוסף צריך לשנות את מאמר זה למילים שלך ולשים את שמך וכתובתך המדויקת כמ"ס-6 בתחתית רשימת השמות ולשלוח לכ300 קבוצות דיון ברשת[- פורומים, קהילות וכו'] יש בערך 000'500 כאלה כך שלא תהיה זו בעיה.זה פותח בפניך אפשרויות לשוק מאד גדול מה שמגדיל את הסיכויים להרבה כסף, אגב אין פה עבודה בעיניים זה באמת נכון. נמענים יקרים תשומת הלב והתוצאות העצומות שעומדות מאחורי זה שוות את האמון והמאמץ! נורא כדאי להמשיך בקריאה, זה יהיה רק לטובתכם, אני מפתיח. אם מכתב זה ימשיך להתגלגל כמו שהוא אמור להתגלגל, אם נעזוב לרגע את חשדותינו בצד. כמה אבסורדי זה לחשוב שמרמים אותנו במקום לבזבז אנרגיה רבה על הספק עדיף לנו ללכת על זה ולנסות בעצמנו ולהווכך, מי יודע אולי נוכל להרוויח כסף טוב בלי להזיז את עצמנו יותר מידי. השאלה שנשאלת כאן היא האם זו אינה תרמית.והרי שזו אינה כזו זה נכון ובאמת, זו לא עבודה בעיניים לחלוטין האדם שהיה מעליי ברשימה אמר לי שבשבוע הראשון הוא התחיל לקבל הרבה כסף שהתחיל בעשרות/מאות ואחר כך עבר לאלפים, אני הייתי בשוק חשבתי שזה הולך להסתיים אך נוכחתי לדעת שהדבר ממשיך.זה בהחלט ששווה את ה30 ₪ ו6 בולים. עקבו ופעלו אחרי ההוראות הפשוטות למטה ותיראו איך מגיע הכסף. זה קל, פשוט וגם חוקי לגמרי אם כל ההוראות הבאות יעשו בתשומת לב את תרוויחו בגדול. תוכנית זו נשארת מצליחה רק בזכות ההכנות והשתתפות האנשים שקוראים אותה אנא ממכם המשיכו את ההצלחה ועזרו אחד לשני להצליח גם הוא. 4 הצעדים להלן: צעד-1> קחו 6 פיסות נייר נפרדות[עדיף כהות בשביל למנוע גניבה דרך הדואר] וכתבו את המשפט הנ"ל על כל פיסת נייר-"בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך", כתבו ליד זה את שמכם+ כתובתכם המדויקת. עכשיו קחו 6 מטבעות של 5 שקל והכניסו מטבע אחד לכל פיסת נייר [עדיף עם נייר דבק] קפלו את הנייר[עם המטבע בתוכו]. עכשיו צריך להיות לכם 6 מעטפות עם פתקית אחת בכל מעטפה שרשומה עליה המשפט הנ"ל שמכם וכתובתכם+5שקל. מה שאתם בעצם עושים הוא ליצור שרות. אתם מבקשים שירות לגיטימי שהוא להיכלל ברשימת הדיוור של האדם אליו אתם מפנים את הבקשה, ואתם משלמים על זה. שילחו את ששת המעטפות לכתובות הבאות: 1-ליאון אוחנה. רחוב "ששת הימים. 237/10 . העיר:שלומי. מיקוד22832 2-נעמה שניאור דואר עכו מצפה הילה. מיקוד 24953 3-מאיר עמר ר"ח סירקין 1/1 קריית אתא. מיקוד 28202 4- רויטל לוי. ר"ח פלמ'ח 54/2 ערד. מיקוד80700 5- מיטל אוחנה. ר"ח מואב20 ערד מיקוד 80700 6- נתנאל קינן מושב: גבעת יואב רמת הגולן מיקוד 12946 אלו הן ששת הכתובות אליהן אתם צריכים לשלוח את המעטפות אחת לכל שם. צעד2> הוציאו את השם הראשון מן הרשימה למעלה[את מספר1], הזיזו את שאר השמות אחד למעלה[ כך שמי שמספר 6 נהיה מ"ס 5, ומ"ס 5 נהייה 4... וכן הלאה] והוסיפו את שימכם וכתובתכם האישית כמספר-6 ברשימה. צעד3> הסתייעו באינטרנט או בnetscape וחפשו קבוצות דיון שונות[צ'אט, פורומים, קהילות, לוחות ועוד] שוב, יש לפחות 500.000 פורומים שונים כאלה וזו ממש לא מהווה בעיה. 4> שנו קצת את הנוסח אך שמרו אותו קרוב למקור ושילחו את המאמר לפחות לכ300 קבוצות דיון ברשת. אתם יכולים יותר, כל המוסיף יוסיפו לו [יותר כסף]. כמו כן, שילחו את המאמר המתוקן לאימיילים של חבריכם כהצעה להצטרף למעגל השפע. בבקשה זכרו! התוכנית הזו ממשיכה להצליח בגלל כל האינטגרציה וההכנות של המשתתפים ועל ידי זהירות ותשומת לב במילוי התקין של ההוראות. הסתכלו על זה בזוית כזו: אם אתם אנשים של אינטגרציה התוכנית תמשיך, והכסף שכה הרבה אנשים קיבלו יגיע גם אליכם. אז כל מכתב המקבל התייחסות והוראותיו מבוצעות בזהירות- 6 אנשים יקבלו תמורה עבור השתתפותם כמפתחי רשימה, של 5 שקל כל אחד. השם שלכם יזוז למעלה ברשימה באופן אוטומטי, כך שברגע ששמכם מגיע למקום-1 ברשימה אתם כבר גורפים לכיסכם אלפי שקלים, וזה באמת עובד, זה אמיתי צריך רק קצת אמון באנשים, ואתם נהנים מדבר גאוני ביותר. הערות: הנכם יכולים להשתמש בשם בדוי באם אתם חפצים בכך, העיקר שהדוור מעביר לכם את המכתבים. אם יש אדם ברשימה אותו אתם מכירים, אנא אל תמנעו מלשלוח לו גם הוא חלק מהדבר הגאוני הזה. אז... לסיום אם אתם מוכנים לקחת אחריות ולפספס את האפשרות העסקית הנפלאה הזו תמורת סיכון של 30 ₪+ 6 בולים אתם באמת מפסידים כאן , ו ב ע נ ק. אני כן מוכן לקחת סיכון זה ונראה לי שכל אדם פיקח ונבון [עם טיפה תעוזה] היה הולך על ההצעה העסקית הנ"ל, בלי לחשוב יותר מידי, הרי אין זה סכום כסף משמעותי אני מקווה שתצטרפו אלי בשביל שכולנו נעזור לכולנו להרוויח הרבה כסף. אגב! יכול להיות שנתקלתם בהודעה כזו בעבר כי העסק באמת אמין ועובד. אתם יכולים לעשות כ"כ הרבה עם כספכם, הרעיון הזה ממש גאוני, חבל על הזמן!!! אשכרה, אני רציני אני שלחתי ועל הפעם הראשונה קיבלתי 60 שקל. בינתיים להתראות ומקווה שנעזור לכולנו לעשות כסף טוב שתופח עם הזמן. תנו בזה את מעט האמון הדרוש ותניבו דובדבן גדול ומלא במתיקות.

למעלה