הצעה עיסקית

קפת

New member
הצעה עיסקית

לפני כמה ימים פנו אלי בהצעה עיסקית - להעביר חלק מהמודעות שהצטברו במדור לוחות (שחוגג בקרוב את המודעה ה-100 שלו*) לפרסום במן ספר כזה של כל מיני "הברקות ודאחקות". בהתחלה כמובן הייתי חשדנית, והתעלמתי. נו מה, עוד מהתלה וירטואלית סרת טעם ומפגרת, חשבתי לעצמי. אבל אחרי שהנהלת תפוז שלחה לי מסרים בהולים שמן הראוי שאגיב על ההצעה, כי אחרת הם מעבירים אותה לפורום אחר - הבנתי שאני המפגרת, ומדובר בהצעה רצינית. מה דעתכם? מבחינת זכויות יוצרים, לתפוז יש רישום של כל "הברקה" מאיזה מחשב היא נשלחה כך שניתן לתמלג את המשתתפים באופן יחסי. מדובר בהוצאה מוכרת (תרתי, הה הה). מהגדולות, כאילו. לגמרי. אפילו. *פרס "חוקן הזהב" יינתן לכותב/ת המודעה ה100.

מה,

את רוצה להגיד לי שעד עכשיו בזבזתי את ההודעות שלי חינם אין כסף? זה ממש ביזיון מה שהולך פה. אה, ועוד דבר, מערכת המסרים של תפוז אוכלת לי את המסרים שניסיתי לשלוח אליך היום. אם זה מגמתי נגדי, זה בסדר. אם זה סתם באג בתוכנה, זה גם בסדר. אבל, אם זה משום שאת הוספת אותי לרשימת ההתעלמות שלך, זה הכיהכי בסדר. רק שתדעי שאין לי חברים זולתך, ואת היחידה שעוד טרחה לענות לי מידי פעם, וזה הכי, אבל הכי לא בסדר, אחותי.

שקרנית נלוזה

וגנבו לך את האימייל, נכון? אל תאמיני לה לאף מילה רק-קפת. היא מחפשת רחמים לא מוצדקים כדי שנפטור אותה מסדנת אריגת השתי. ובנוגע להודעות, תגידי להם שיקחו רק את של אודי. כל השאר לא כאלה שוס. קראתי אותן עכשיו והאמת? זה מסוג הספרים שקונים בקניה מרוכזת לבית אבות מתנה לחנוכה חג האורות התשס"ה וכולם מגחכים על השניים הראשונים גיחוך מנומס או שמא גרעפס עדין ואז נותנים את זה לנכד בביקור הראשון כי "זה הומור של צעירים" והאמת? את הנכד זה ממש לא מצחיק. זה רק כי אנחנו מגלומנים.

נלוזה?

את לא תאמיני אחותי, היום גונבים כל דבר שלא מחובר למוט ברזל בעובי של 50 מ"מ, ששקוע עמוק עמוק ביציקת בטון. בטח שגנבו לי ת'אימייל, וגם האי.סי שלי כמעט נפל קורבן לציפורניו המשחרות לטרף של איזה קראקר מחוצ'קן. אני בטוחה שאם היתה לי מודעות עצמית גם אותה היו מנסים לגנוב לי. כי ככה זה המרחב הוירטואלי-זה מקום גרוע יותר מאנק-מורפוק. את בטח חושבת שהסדנא המדוברת מדירה שעות שינה מעיני. את טועה ומעטה אחותי. זו לא הסדנא שמפחידה אותי, אלו אתן שמפחידותותי. מאוד.

תראי מזה

14 הודעות בלוח, וכולן מהיום. הרבה כותבים רוצים להתמלג. בקצב הזה אנחנו נהיה מיליונרים. את חושבת שנוכל להרשות לעצמנו לרכוש את קרניבל קרוז? לא, כי שרי מוכרת.

קפת

New member
בטח

אתה מקבל את החוקן, אני את הזהב ובטי עושה לנו בוק. בבית השחי. שם זה הכי נעים. גם בגב. לגמרי. אפילו.

קפת

New member
אני רק רוצה לציין

שגם אני עשיתי את זה עם דיויד בקהאם. אחלה דרבי זה היה. לגמרי. אפילו.

קפת

New member
חמו חן

אני מבקשת להזקיר כי: ההודעות בלוח על אחריות הגולשים בלבד. העלאת ההודעות ללוח אינה מהווה המלצה מכל סוג שהוא .

אני מתחיל לחשוד שאת זו ששולחת לי

את כל המיילים שמציעים לי לעשות כסף בלי לצאת מהבית או לחילופין להגדיל את הזין(האם יש קשר בין השנים?). לדעתי תפוז צריכים לשלם לנו קודם כל עבור קריאת הפורום, ורק אחר כך עבור כתיבה.

למעלה