הצעה קונסטרוקטיבית

cheshire9

New member
הצעה קונסטרוקטיבית

לאחרונה חלה תופעה מדאיגה של סטייה חמורה בקרב תושבי הפורום שבאופן בלתי מוסבר ולא רציונלי נכנסים לזוגיות בלתי אחראית ובכך למעשה מוותרים מרצונם החופשי על הסטטוס של סינגל מוצהר וחופשי ויש פה אפילו כאלה שרחמנא ליצלן מתחתנים (!) ואפילו בימים אלה ממש לא עוד אני מציע חגיגית שכל אותם סוטים ינודו מהקהילה באופן רשמי ימרחו בזפת ונוצות וישולחו מעל פנינו נא להירשם ולחתום על הפטיציה הנוכחית

חתול יקר, לא נעים להודות, אבל אתה הראשון...

להיות מנודה, כיוון שאתה היית בערך הראשון להסתובב כאן כשחתולה כרוכה על צווארו (וחס וחלילה אין פה שום רמז על טיב מצב החיים של אותה חתולה, או על טיב יחסיכם, סתם מטאפורה). אז בבקשה. בוא, נמרח אותך בזפת ונדביק נוצות. אני בטוחה שככה החתולה תגלה בך אפילו יותר עניין...

מה פתום ינודו?!

הם גם בני אדם, אומנם מוזרים קצת, אבל גם להם יש זכויות! ובאמת מה קורה? אתה גם בא בזוג, לא?! בראיין מתארגן לנסיעה... שיהיה אחלה סופ"ש לכולם, אי זוגיים וזוגיים!
...

1Shir

New member
שאני אבין

אתה מעיף את עצמך מהפורום?
וגרוע מכך - אתה מעיף אותי מהפורום? וגרוע מכך - אתה מעיף את ניר מהפורום?!
עד הילד! או.. שתמיד קיימת האפשרות שזאת הדרך שלך להודיע לנו שנפרדתם
או שסתם נמאס לך מאתנו ואתה מחפש תירוץ או יותר נכון דרך החוצה...
שיר. אפשרות ג'.

cheshire9

New member
להירגע

לי ולחתולה שלום ........ סתם הלחיץ אותי עניין החתונה של בלי וסומסום. מה פתאום מתחתנים לי פה ? ? ? ? עד לאן נגיע ? ? ? והכי גרוע - אם לא אתמרד כבר עכשיו - בסוף גם תורי יגיע.......

אתה יודע מה אומרים, לא?

"זה תמיד הכי חשוך שניה לפני שהעיניים נעצמות בפעם האחרונה". או משהו בסגנון, תמיד מתבלבלים לי פתגמים עם מסר.

1Shir

New member
אני איתך.

כל עוד אנחנו לא מתחתנים - אנחנו עדיין סינגלים.
תחי הסינגליוּת לנצח

dudusch

New member
תרגיע ../images/Emo88.gif

קצת כבוד לוותיקים. חוצמזה... הגרזן שאיתו אתה כורת את הענף עליו אתה יושב קהה מעט...

למעלה