הצעה קטנה לייעול התוכנית

Dave18

New member
הצעה קטנה לייעול התוכנית

כמו על כל תוכנית טלוויזיה- גם על התוכנית טיאר ברשת קראתי ה-מ-ו-ן ביקורות קוטלות. והאמת? לא מזיז לי.... כל אחד ודעתו שלו. יחד עם זאת יש לי עצה קטנה לייעול: לימור בלוקמן. הפנינה של התוכנית. כמו ששמוליק עצמו אמר שבוע שעבר- "כל פעם אומרים שמתי שלימור באה מתחיל להיות מעניין באמת.." אז הרי לכם התשובה. יותר לימור בלוקמן.... פחות חיסולים טיפשיים של מזכרות ישנות, פחות משחקים מאעפנים של חיפוש פלאפואנים בקופסאות צבעוניות ופחות מקולו של מר האס אם אס, שממלמל לו שטויות בשרשרת. יותר לימור בלוקמן.
יותר מסלסלת ההפתעות הביזארית שלה. יותר מן ההדגמות השנויות במחלוקת. אולי זה סוטה אולי זה רדוד....... אבל לפחות זה מעניין. לתשומת ליבכם.

בהביבו

New member
Dave18,

תודה רבה על הצעת הייעול.
אני בטוח ששמוליק טיאר ייקרא זאת ויישב את תשומת ליבו. מילה אחת על מה שרשמת, מן הסתם זו תוכנית, והריי לא נתמקד באובייקט אחד בכל התוכנית וננטוש את השאר, נכון
דבר נוסף, אם תעיים פה בהודעות אשר נכתבו בפורום - תראה שכמו שזו הדיעה שלך (וחס וחלילה אני לא אומר אל תיתן את דעתך) יש גם דעות אחרות. כאלו שאומרות דווקא ההיפך ממך. תודה רבה,
.

maayan69

New member
לתשומת לבך

טיאר ברשת זה לא תוכנית סקס והתפקיד של לימור זה לא לחרמן בחורים באמצע הלילה תאמין או לא היא נמצאת שם לא כדי להתחיל עם שמוליק אל כדי לתת עצות לאנשים מעיין103

TopSound

New member
ממה שאתה אומר עדיף שבלוקמן...

תקבל LATE NIGHT משלה שיעסוק רק בסקס... רעיון טוב תומך!

למעלה