הצעה קטנה..

star breather

New member
הצעה קטנה..

מה דעתכם לכתוב בסוף כל הודעה את השיר שאתם שומעים באותו רגע? ככה - np - name of artist - name of song np, למי שתהה, זה קיצור של now playing. מתוחכם? לא כזה. אני, באופן אישי, מתייחסת לכל שיר שכתוב ככה כהמלצה להוריד את השיר.. ובד"כ מוסיפה משו על השיר שאני כותבת. אבל היי, אני פסיכית
אז זהו. תגידו מה אתם חושבים, ותיישמו! (בפקודה!) אגב. זו קני, יוספול אידיוט לשעבר. ז"א.. אני עדיין אידיוטית, אבל פחות שימושית
..... החלפתי כינוי. זהו, לגמרי. np - pink floyd - hey you אני לא באמת צריכה להוסיף על זה, נכון..?

HandsomeDevil

New member
אהה....

אם את אןמרת מטורפת- מי אני שיחלוק עלייך?
*מיישם: NP- Smashing Pumpkins- Bullet With Buttrfy Wings

star breather

New member
לא מטורפת, פסיכית.

אבל יודע מה? גם מטורפת הולך. כמה שיותר יותר טוב.. *חיוך* ממ.. אני אוהבת את השיר הזה! מאוד! מאוד! יאמי! np - nine inch nails - we´re in this together לא מאוד אוהבת את השיר הזה. אהה, אני עוברת על תיקיות של האייסיקיו.. אבל נחיה.

אהה. אני במקרה יודע שזה נהוג גם

בפורום ב-IOL. כן, אני מהמרגלים שלא כותבים אלא רק קוראים הודעות. אבל אל תדאגי, לא אחשוף את זהותך.
בכל אופן, הצעה מתקבלת על הדעת. אני אחנוך את הרעיון כעת. הלוואי ובאמת הייתי שומע משהו, אבל מפאת אילוצים אינני יכול. אבל אני אמליץ על שיר ששמעתי לפני שעה קלה. אז.. *אהם* np:
the byrds - eight miles high
(טוב, אז לאלו שלא מכירים את הלהקה, הם היו אחת הלהקות הכי חשובות של שנות השישים, והייחוד שלהם הוא שהם היו הראשונים שהשכילו לשלב בין פולק-רוק לבין פסיכדליה. היו שהגדירו אותם מעין יציר כלאיים, שילוב בין הביטלס ובוב דילן. אבל הם לא רק הושפעו מדילן ומארבעת המופלאים, הם גם השפיעו עליהם)

star breather

New member
ממ...

לא הייתי בפורום ההוא אף-פעם. לינק? אצלי זה ממקום אחר. כמה מקומות אחרים, בכל מקרה. זה לא רעיון שלי.. *חיוך*.. אני רק "מביאה את הבשורה"... *עוד חיוך* ממ.. np - muse - pink ego box

רעיון נורא נחמד ../images/Emo13.gif

למרות שאני לא שומעת הרבה על המחשב, עד לפני כמה דקות שמעתי את np-siouxie&the banshees -once upon atime/the singles

PORCUPINE

New member
רעיון מצוין. נהוג בהרבה פורומים.

פעם ראשונה שלי - np - Hooverphonic - 2 Wicky

star breather

New member
מעניין מאיפה יש לך את זה..

בטח מאותו אחד שלי יש את זה. *חיוך* np - tool - eulogy כן, עדיין. זה שיר ארוווווך

Charlotte

New member
טיהי

דווקא הורדתי באופן עצמאי. למרות שאותו אדם נחמד שלח לי שירים רבים
*חיוך עוד יותר גדול* np- ash- envy

ואה....תהייה: כמה דיסקים כל אחד

ואחת מכן מחזיקים בבית? אצלי 35+ כולל קסטות..בערך 45+ (ועוד8-9 בערך שאני נפטרת/מחליפה אותם) בקרוב יתווספו כמה (הזמנתי,יצרבו לי...) ויום אחד בעזרת האלים אני אלמד להוריד. (אבל על זה אסור לדבר יותר.
) np-שוב סוזי והבאנשיז :) המלצתי עלייה בשרשור היכרות

אוי, פעם היו לי המון דיסקים.

44. מבחינתי זה המון...
אבל אז הלכתי לי לאוזן השלישית ונפטרתי מאיזה שמונה שבעה. (קיבלתי עליהם ביחד 40 שקל. חוצפה
אבל הייתי צריכה את הכסף בכל מקרה, רציתי כבר לקנות רדיוהד) אוח, תעשו את החשבון בעצמכם כמה נשארו. מה שנשאר זה כל מה שאני מקשיבה לו.
קסטות יש לי די הרבה... חלק אני הכנתי, יעני מהרדיו, וחלק דיסקים. (כמו נוורמיינד וReveal של rem שאני שומעת המון) לרוב אני מקשיבה למה שיש לי בקלטות וידיאו. קליפים, תוכניות וכאלה. (הרוב מפליפסייד ואלטרנטיב ניישן וגרייטסט היטס אקראיים מדי פעם) ואני אאמץ את ההמלצה שלך. אני סומכת עלייך שהיא טובה.

polyethylene

New member
ספירת מלאי ../images/Emo9.gif

עברתי את ה 150 דיסקים, ובערך בשלב הזה הפסקתי לספור... קלטות יש לי מעל ל 200, אני יודעת שזה ישן בטירוף אבל רוב הדברים הממש נדירים שלי הם עוד מתקופת ימי "אנו באנו ארצה" ועוד לא ממש היה דיסקים בשימוש יומיומי... הפרוייקט הבא שלי יהיה לצרוב את כל ההקלטות הנדירות על דיסקים.
billy elliot soundtrack

אממ...

בפעם האחרונה שספרתי אני חושב שהיו לי 70 ומשהו מקוריים. מאז הספקתי לקנות כבר יותר מעשרה..אני מעריך שיש לי עכשיו בסביבות ה-90. np: stereophonics - a thousand trees

Major Thom

New member
ממש לא הרבה.

אולי 15 מקוריים.. *מתביישת בעצמה*
beta band - b + a

HandsomeDevil

New member
אממ.. דיי הרבה,

אבל אני לא שומע בסביבות ה80% מהם, כך שמקוריים שאני כן שומע, כולל הניו מטאל והאלטרנטיביים, והפסקול של דוסון קריק שהיה האהבה הראשונה שלי
יש לי בערך 20, אפילו פחות :/ אבל יש לי גם איזה 8 "מיקסים" צרובים שאני מכין לעצמי, של כל מני שירים שאני מוריד...

-אה-לא התכוונתי למקוריים-פשוט לכל ס

וג של מקור מוסיקה אתם מחזיקים....וגם כמה מתוך מה שיש לכם אתם *באמת* אוהבים. אצלי בערך 20-10 אהובים מאוד,השאר ככה ככה

למעלה