הצעה/ רעיון להצגה

הצעה/ רעיון להצגה

שלום לכולם. יש לי חברה שיש לה עסק אידיאולוגי -שיווקי. היא משווקת שקיות בד רב פעמיות, שאמורות להחליף את שקיות הניילון הקטנות שבהן שמים את הירקות והפירות. (אלו לא הסלים הירוקים שלתוכם מכניסים את כל הקניות). השקיות מאווררות, נעימות, אקולוגיות מאד- יכולות לחסוך שימוש באלפי שקיות ניילון מזהמות בשנה לכל אחד.
ובכן, למה אני מספרת לכם את זה כאן? הלו? פה זה תיאטרון בובות או מדור שיווק???
כי בעצם ,המעבר לסלים ושקיות רב פעמיות יכול להטמע ולהיות לטבע שני- וכך לעזור לכדור הארץ, רק אם נחנך את הדור הצעיר לכך., הילדים מאד משפיעים על ההורים. תשאלו את אבישג.
בקיצור, הצעתי לה לחבור למישהו שייצור הצגה/ שעת סיפור בנושא (בעיקר על הניילונים הקטנים שמצטברים בעולם בכמויות הרסניות ביותר)- ואז בסוף ההצגה- לאפשר רכישה של המוצר שלה.(לדעתי גם לצד סדנא להכנת עצמית של שקיות רב פעמיות- כי יש קצת בעתיות בעיני בזה שדוחפים לצופים בסוף ההצגה מוצר שעולה כסף.. ולכן כדאי להציע עוד רעיונות, וכך מי שירצה- ירכוש שקיות, ומי שלא- יוכל להכין במו ידיו- העיקר להפנים את נזק הניילונים...)אבישג??? מישהו מהמרכז???מישהו שעובד בגני ילדים???
אם מישהו מעוניין- תגידו לי ואקשר ביניכם. יש לי רעיון לסיפור ואשמח להעביר אותו לכל מי שירצה.
 
חגית, תכננתי לכתוב גם מהדרום, כמובן ורק אחרי

ששלחתי ראיתי שפספסתי. סליחה, זה לא משנה איפה גרים. היום העולם קטן.... את בשורת החיסכון בניילונים צריך להפיץ בכל הארץ.
ובאותה הזדמנות מאחלת לכם שם שקט ושלווה...
אם מעניין אותך הנושא, אשלח לך במסר את הטלפון של חברתי.
 
תודה ורד, אצלנו שקט. אנחנו במקום

הכי בטוח בארץ נראה לי.

ואשמח למספר טלפון, וגם לרעיון שלך. תודה !!
 
למעלה