הצעה שהעליתי בפורום

Lir20031

New member
הצעה שהעליתי בפורום

הי לכולן בעקבות הטרחה הגדולה כדי לשנות את כל הרשומות בחנות, פניתי לאטסי כבר מספר פעמים כדי שיכניסו בכל ליסטינג מה שנקרא header and footer כדי שניתן יהיה לשנות את השורות הראשונות והאחרונות בכל ליסטינג ( אם נרצה) בפעם אחת, כלומר בbatch אטסי ענו לי שזה רעיון נפלא, אבל מאז לא פעלו בנושא. חשבתי שאם נעשה סערה בפורום זה יהיה נפלא. זה פשוט פתרון חובה זה הקישור, מספיק שתגיבו בקצרה

nbrosh

New member
סערה בפורום????

נראה לי שיש לרובנו צרות יותר גדולות..מבחינת השקעה וסדר העדיפויות.

Lir20031

New member
לא ברורה התגובה שלך

כל מי שרוצה להשתתף בסייל ולשנות 100 רשומות בחנות שלו , זה גוזל המון זמן. אני חושבת שכל מוכר מעוניין לחסוך בזמן ( ומתגובתך עולה שיש לך זמן פנוי, שזה נפלא- לי אין) ועדיין להשתתף בסיילים ומבצעים שונים, ולעשות את השינוי בחנות שלו ברגע אחד במקום בשעה וחצי , ואחר כך להחזיר את כל הרשומות למצב הקודם. זה דבר שיכול להיות נפלא. וגם אם את חושבת שזה לא רעיון נפלא, התגובה שלך מאוד לא נאה ולא נעימה. ככזו שנוהגת להעיר רבות לאחרים על התנסחויותיהם, אולי היה עדיף לשים לב לניסוח. לא יפה, לא נעים ולא נדרש.

nbrosh

New member
אני רואה שדווקא לך יש זמן פנוי

קדימה - סערי לך בפורום של אטסי וקדמי את הרעיון לטובת כולנו. דרכך סלולה.

Lir20031

New member
לא אין לי יקירה

ולכן אני מעוניינת לחזוך בזמן הזה. ולסייע לאחרים לחסוך זמן. אני רואה שטרחת ועבדת ושינית 100 רשומות אצלך בחנות. אז את אומרת בעצם שלא היית שמחה לעשות את השינוי הזה בדקה אחת? ובדקה אחת להחזיר את החנות למצב שבו היתה? אבל לא חשוב, כבר טרחו להאיר את עיני לגבי סיבת ההשתלחות שלך. שיהיה לך לבריאות.

אני דווקא בעד - מצריך ממש דקה להגיב

בכל מקרה - נעמה - אני חושבת שהתגובה שלך קצת מוגזמת - אף אחד לא מכריח פה אף אחד - ואם זה לא מתאים לך - זה בסדר גמור - אבל זאת לא סיבה להגיב ככה

terminy

New member
../images/Emo261.gif נעמה???? איזו תגובה ?! אם הרעיון

לא מצא חן בעינייך אין צורך להשתלח בזו שהעלתה אותו. מהתגובה שלך אפשר לחשוב שביקשו מאיתנו לעלות את עזריאלי במדרגות בריצה! לי אישית אין זמן וכל שינוי שחוסך זמן הוא מבורך. השינוי שעשו בהעתקה של ליסטינג ועריכה לאחרונה מעולה. .וגם זה רעיון נהדר, בדיוק עשיתי שינויים בליסטינגים וזה לקח המון זמן. * אם בכל זאת תחליטי לעלות ברגל את עזריאלי , תקראי לי.

riorita

New member
הייתי מצטרפת ברצון, אבל בקומה השניה כבר הייתם

צריכים לדחוף אותי מלמטה!

Arosha and Gili

New member
למה תגובה כזו לא נעימה?

לא מבינה את הסגנון והטון, בפרט כשזה בא ממך, שדיברת פה לא מעט בעבר על הנושא הזה בדיוק. מתאים לך, את חושבת שטוב - עזרי לקדם. לא מתאים לך - אין שום בעיה! למה צריך להעביר את זה לפסים כאלה?

אלונה114

New member
הצעה גאונית!!!

בדיוק השבוע ,עם כל הBLACK FRIDAY ה CIBER MONDAY וה FREE SHIPPING שרציתי להוסיף... ברור כמה זה שימושי!!!!

mayoula

New member
הגבתי, אבל

אני עשיתי את זה תוך שניות בקרפטופוליס (אולי לא הבנתי נכון?) הבעיה האמיתית היתה אצלי התגיות, ולי עוד יש מעט פריטים ולא היה לי כוח לשנות את כולן... בכל מקרה כל שיפור הוא מבורך וכל הכבוד על היוזמה!

Lir20031

New member
קרפטופוליס עוזר

אבל עדיין צריך לעשות שינוי לכל ליסטינג, לעבור אחד אחד ולהדביק. אם אפשר היה לעשות את זה בbatch אחד, כמו שאפשר לעשות במשלוחים באטסי, זה היה מצוין. ולגם לגבי תגיות, אני חושבת שכשיש מבצע מסויים, צריכה להיות אופציה להוספת תגית באופן גורף, וכתוספת לכל התגיות שכבר נמצאות, ואופציה להסרה מהירה.

mayoula

New member
../images/Emo45.gifההצעה של התגיות מעולה

בקרפטופוליס יש אופציה להוסיף משפט לפני ואחרי הכותרת או התיאור, לא צריך להדביק בכל ליסטינג בנפרד. בכל מקרה זה כמובן עדיף שכל השיפורים האלו יהיו דרך אטסי ולא דרך אפליקציות חיצוניות.

סיגליתא

New member
אני תמיד בעד קיצורי דרך , אבל לא ממש

הבנתי את הרעיון, את המונחים, (כנראה האנגלית לא משהו) אבל של שינוי שיקל על העבודה שלנו - יבורך

Lir20031

New member
הרעיון

שכמו שאפשר לשנות את מחירי המשלוח על ידי לחיצת כפתור אחת לקבוצה שאת בוחרת, לכל ליסטינג יהיו כמה שורות ראשונות ואחרונות שתמיד אפשר לשנות, ולעשות את זה בתהליך קצר לקבוצה שלמה של מוצרים. כרגע צריך לשנות אחד אחד, וגם דרך הקראפטופוליס ( שעוזר מאוד אבל עדיין חיצוני לאטסי) צריך לעשות שינוי לכל פריט ואין אפשרות לטיפול קבוצתי שהוא מהיר באמת.

למעלה